A co do odgracania, może chęć zakupu takiego ślicznego domku dla kota będzie dobrą motywacją do wyrzucenia paru rzeczy?

(mnie do odgracenia biblioteczki zmobilizowała półka, zarwana w środku nocy pod ciężarem książek).
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Uwaga uwaga, Ofelia odkryła właśnie górne legowisko. Myje się, może utnie sobie drzemkę poobiednią?
MB&Ofelia pisze:Silverblue pisze:Pokazałam domek TŻowi a on zamiast domkiem zachwycił się Małą Czarną Carmen.
Serio?
Nie pokażę tego Ofelii bo by była zazdrosna
Silverblue pisze:MB&Ofelia pisze:Silverblue pisze:Pokazałam domek TŻowi a on zamiast domkiem zachwycił się Małą Czarną Carmen.
Serio?
Nie pokażę tego Ofelii bo by była zazdrosna
No ja Mici też tego nie mówiłam
MB&Ofelia pisze:Wielki karton po tej przesyłce był atrakcją. Zwłaszcza Ofelia szalała tam z piankową piłeczką. Niestety, musiałam go wynieśc, bo zajmował pół przedpokoju.
A co do odgracania, może chęć zakupu takiego ślicznego domku dla kota będzie dobrą motywacją do wyrzucenia paru rzeczy?![]()
(mnie do odgracenia biblioteczki zmobilizowała półka, zarwana w środku nocy pod ciężarem książek).
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Wielki karton po tej przesyłce był atrakcją. Zwłaszcza Ofelia szalała tam z piankową piłeczką. Niestety, musiałam go wynieśc, bo zajmował pół przedpokoju.
A co do odgracania, może chęć zakupu takiego ślicznego domku dla kota będzie dobrą motywacją do wyrzucenia paru rzeczy?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zawału można dostać w takiej sytuacji
MB&Ofelia pisze:Właśnie trwa pokolacyjna drzemka. Ofelia na dolnym legowisku, Ciorna na górnym.
Nie robię fotki żeby ich nie budzić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 19 gości