Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszorek pisze:jest mozliwość żeby w nocy miał włączony telewizor w pomieszczeniu w którym siedzi?. moja jedna kotka tak darła japkę po nocy, kiedys przysnęłam przy włączonym tv , przesiedziała cicho , do momentu az sie obudziłam i wyłączyłam. Potem juz sobie był włączony przez ok miesiąc , az kocica przestała wokalizowac
kwinta pisze:Trzymam mocno kciuki od samego początku, podczytuję cichcem i o niczym tak nie marzę, jak tylko o tym by Łapek zajął 4 miejsce w awatarze Liftera i był szczęśliwym, domowym kotem.
Tak mnie zastanawia ten brak wycia przez trzy dni bycia pod wanną. Może on na noc powinien mieć miejsce przypominające to pod wanną, czyli jakiś karton,budkę w której mógłby się schować w totalnej ciszy i ciemności. A poza tym, to on żyjąc na podwórku, w nocy był najbardziej aktywny a teraz ? Nuda, nuda i jeszcze raz nuda więc się wkurza i lamentuje nad swoim losem.Brakuje mu nocnego życia kota wolno żyjącego, więc trzeba mu zafundować coś w zastępstwie aby tej nudy było jak najmniej.
Na stronie Koterii wyczytałam na temat nocnej wokalizacji :
"....Oczywiście w ciągu dnia można i należy mówić do kota – koty bardzo lubią gdy się do nich zwracamy i często nam odpowiadają."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], haaszek, lucjan123 i 8 gości