Kotina pisze:A jak to bywa, wydatki chodzą parami ... mąż musi zrobić porządek z zębami (ogromny koszt), nasz stary opel tez wymaga gruntownego przeglądu - bezpieczeństwo bardzo ważna sprawa,
nasze leki (emeryci juz tak mają), o zwierzakach i kosztach, które generuja jako seniorzy nie wspomne ....
Do tego w zeszłym miesiącu zespuła mi się zmywarka - po 6 latach pracy. Nowej nie kupię nawet na raty ....![]()
W łazience musiałam wymienić zlew ... wypadł mi z ręki szklany słoiczek z kremem i zrobił dziurę ...![]()
To sobie ponarzekałam ...
Znowu mam gorszy dzień ...![]()
Tysia (17 lat) zaczęła popuszczać siku podczas głębokiego snu ... bedę musiała zakładać jej czasami kocie pampersy ....
Tosia - zauważyłam na jej łepku z jednej strony jakies strupki, muszę je obserwowac, może to tylko zadrapanie ...
Tola - ma apetyt, ale tez zaczęła już kaprysić przy mokrym .... w łepkach się przewraca![]()
![]()
Dziunieczka - jak zwykle ... moja księżniczka![]()
Tilka - ta nigdy nie kaprysi przy jedzeniu![]()
Tymon - nie jest łakomczuchem, wazy mniej od Tilki, chociaż jest większym kotem![]()
Fitus - jak przystało na seniora, duzo spi, je, wolno spaceruje i słyszy coraz słabiej![]()
Piękne zdjęcia pięknych kotów

Kciuki za całokształt