Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ co Molince dolega?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 28, 2017 9:41 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:W małym skrócie bo sytuacja wczoraj była bardzo zabawna....
Wracaliśmy z siłowni złapała mnie policja. Jakaś kontrola. No wszystko wporzadku. Wróciliśmy do domu, mąż poszedł do toalety, ja ubrałam się w robocze ciuchy domowe i chciałam ogarnąć kuchnie, bo wyglądała tak jakby tornado przeszło :mrgreen: nagle ktoś dzwoni do drzwi... Myślę może ktoś coś potrzebuje? Mamy już 2 sąsiadów :mrgreen: patrzę w Judasza, a tam ministranci :ryk:
Pytam gdzie ksiądz, głupia ja. Przeciez u nas tylko 2 sąsiadów. No że zaraz będzie u nas. Nie wiedziałam gdzie co mam chować :ryk: fuksa prawie schowałam do zmywarki a Molke do pralki :ryk: żart, ale wszystko co było w zasięgu wzroku leciało do zmywarki, lodówki, szafek i kubla :mrgreen:
Koty nie widziały co się dzieje :mrgreen:
No wchodzą koty oczy jak 5 zł 8O
Fuks chodu do sypialni, to ja wykorzystałam moment i zamknęłam drzwi. A molka dam pełna gębą zaprezentowała się należycie :mrgreen: mówię Moletka proszę zejść że stołu, a ksiądz mówi "przecież nic złego nie robi, nie pogryzie ani nie podrapie" :1luvu: no ale fuks czuł za drzwiami że jakaś impreza go omija. Drapal. Szkoda drzwi, c'nie? Mąż go wypuścił. No ten to wlazl na księdza :ryk:

Hyhy
Najlepsza i najśmieszniejsza kolęda jaka przeżyłam :ryk:
A mąż do mnie mówi jeszcze rano "musimy sprawdzić na stronie parafii kiedy jest u nas kolęda"
No... Już nie musimy :mrgreen:

Koty gospodarze jak trza! Fuksik dobrze zrobił że na obcym swój zapach chciał zostawić :D

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Czw gru 28, 2017 9:48 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
Ziemosław pisze:
mir.ka pisze:kotki po śniadanku?

Moje są wyszkolone na śniadanie o 5 rano, jak mój M. do pracy wstaje :D małpy zielone miauczą przez pewien czas przy miskach, a jak śniadanie się dramatycznie spóźnia (czyli 3 minuty) to wskakują nam na klaty i miauczą prosto w nos :D

:ryk: wyobraźnia moja zaczęła pracować :ryk:

to podobnie jak Nocus i Kubuś :mrgreen:
Duzy wstaje pierwszy do pracy i daje im jeść ok. 5.00 bo koty wygłodzone po całej nocy, a ok 6.00 wstaje Duża i musi im znowu dać bo jak mi napisała - mają łapki na sercu i przysięgaja ,ze nic nie jadły :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw gru 28, 2017 9:51 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
Ziemosław pisze:

Moje są wyszkolone na śniadanie o 5 rano, jak mój M. do pracy wstaje :D małpy zielone miauczą przez pewien czas przy miskach, a jak śniadanie się dramatycznie spóźnia (czyli 3 minuty) to wskakują nam na klaty i miauczą prosto w nos :D

Jak chcesz to Ci nagram popisy wokalne Franka, ta rozpacz i zniecierpliwienie zawarte w każdym miauknięciu są obliczone precyzyjnie na wywołanie akcji pt. "dostać śniadanie" :lol: :lol: :lol:

Ziemosław

Post » Czw gru 28, 2017 10:00 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Ziemosław pisze:
Moli25 pisze:
Ziemosław pisze:

Jak chcesz to Ci nagram popisy wokalne Franka, ta rozpacz i zniecierpliwienie zawarte w każdym miauknięciu są obliczone precyzyjnie na wywołanie akcji pt. "dostać śniadanie" :lol: :lol: :lol:

chętnie!!!!!!! :D
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Czw gru 28, 2017 10:12 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
Ziemosław pisze:
Moli25 pisze:
Ziemosław pisze:

wiedziałam że to powiesz :mrgreen:

Ziemosław

Post » Czw gru 28, 2017 10:16 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:
Ziemosław pisze:
Moli25 pisze:
Ziemosław pisze:

Też chcę usłyszeć :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Czw gru 28, 2017 10:26 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

i ja!
ser_Kociątko

Post » Czw gru 28, 2017 10:32 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

No to czekajcie do wieczora :mrgreen:

Ziemosław

Post » Czw gru 28, 2017 11:23 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:
Ziemosław pisze:

to podobnie jak Nocus i Kubuś :mrgreen:
Duzy wstaje pierwszy do pracy i daje im jeść ok. 5.00 bo koty wygłodzone po całej nocy, a ok 6.00 wstaje Duża i musi im znowu dać bo jak mi napisała - mają łapki na sercu i przysięgaja ,ze nic nie jadły :lol: :lol: :lol: :lol:

Moj chlopak tak samo! Dramatyzuje bardzo. Macius tez tak robil. Moze tez nagram jego delikatne acz wgryzajace sie w uszy ponaglania :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw gru 28, 2017 11:40 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Kolędy macie wspaniałe :ryk: :ryk: :ryk:
U nas dawno temu Thomas wypil wodę święcona i musiałam wlac kranowke. Na szczęście klątwa mnie ominęła. Teraz koty znikają jak wchodzi ksiądz i nie tylko ksiądz.
Co do jedzenia to moje też zawsze glodne. :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw gru 28, 2017 12:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

:kotek:

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw gru 28, 2017 13:34 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Moli25 pisze:W małym skrócie bo sytuacja wczoraj była bardzo zabawna....
Wracaliśmy z siłowni złapała mnie policja. Jakaś kontrola. No wszystko wporzadku. Wróciliśmy do domu, mąż poszedł do toalety, ja ubrałam się w robocze ciuchy domowe i chciałam ogarnąć kuchnie, bo wyglądała tak jakby tornado przeszło :mrgreen: nagle ktoś dzwoni do drzwi... Myślę może ktoś coś potrzebuje? Mamy już 2 sąsiadów :mrgreen: patrzę w Judasza, a tam ministranci :ryk:
Pytam gdzie ksiądz, głupia ja. Przeciez u nas tylko 2 sąsiadów. No że zaraz będzie u nas. Nie wiedziałam gdzie co mam chować :ryk: fuksa prawie schowałam do zmywarki a Molke do pralki :ryk: żart, ale wszystko co było w zasięgu wzroku leciało do zmywarki, lodówki, szafek i kubla :mrgreen:
Koty nie widziały co się dzieje :mrgreen:
No wchodzą koty oczy jak 5 zł 8O
Fuks chodu do sypialni, to ja wykorzystałam moment i zamknęłam drzwi. A molka dama pełna gębą zaprezentowała się należycie :mrgreen: mówię Moletka proszę zejść że stołu, a ksiądz mówi "przecież nic złego nie robi, nie pogryzie ani nie podrapie" :1luvu: no ale fuks czuł za drzwiami że jakaś impreza go omija. Drapal. Szkoda drzwi, c'nie? Mąż go wypuścił. No ten to wlazl na księdza :ryk:

Hyhy
Najlepsza i najśmieszniejsza kolęda jaka przeżyłam :ryk:
A mąż do mnie mówi jeszcze rano "musimy sprawdzić na stronie parafii kiedy jest u nas kolęda"
No... Już nie musimy :mrgreen:

Znajomy ksiądz nauczył kiedyś moje koty, że wchodzić pod sutannę nie tylko można, ale wręcz należy. Miny kolejnych księży na kolędzie - bezcenne

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw gru 28, 2017 20:48 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Ofelia, małym kocięciem będąc, jak nie mogła doczekać się śniadania, to gryzła mnie w nos :evil:

Fuks mój Fuks koffany. Ale ty jezdeś odważmny! Nie bałeś się tego ciornego ludzia! 8O Jak do nas przyłazi to my z Ofelku się chowiemy że prawie wypadamy z zakręta! :strach:
Mała Ciorna Carmen na-zapas-wystrachnięta
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt gru 29, 2017 15:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

Dziś byliśmy z Moli u weta, próbowaliśmy wczoraj ale już był zamknięty.
Potwierdziły się moje przypuszczenia, Moli ma koci trądzik. Ciężko leczony, niemalże wcale. Dostala coś do smarowania i kontrola za 10 dni.
Obrazek

Moli25

Post » Pt gru 29, 2017 15:48 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

O jeszcze ma dwa strupki. Nie wygląda mi to na zadrapanie, na wojnę kocia też nie. Bardziej podejrzewam alergie ale nic w sumie nowego nie podajemy. Znowu nie swędzi to moli, nie drapie się...
No i obserwować będziemy Obrazek

Wysłane z mojego VTR-L09 przy użyciu Tapatalka
Obrazek

Moli25

[poprzednia][następna]