Sihaja pisze:Znikam, idę do cioci na urodzinki - najem się pysznościNa razie
Miłego dnia
Smacznego, i miłego dzionka!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Znikam, idę do cioci na urodzinki - najem się pysznościNa razie
Miłego dnia
klaudiafj pisze:Mój m. kupił mi ostatnio pierwszy raz gazetę - avanti!Pytam - a na jaką cholere mi jakieś avanti? 5 zł byłoby już do gazety foto! A ten mówi - może zobaczysz co jest modne i się zaczniesz ubierać jak kobieta, bo ubierasz się jak fotoreporter
Oczywiście kasy w avanti za zakupy nie było ;p
Mnie się bardziej podoba ta w kwiaty - kocham takie sukienki tyle że ja nie mogę nosić takiego kroju, dla mnie musi być rozkloszowana
klaudiafj pisze:haha jeszcze nie przeleciałam gazetki ;p Nie mogę takiego kroju bo mam nie odpowiednią figurę, nie mam takiej ładnej linii jak u Ciebie tylko mam uda typu bryczesy((( mój kompleks.
Dziękuję, że uważasz iż wyglądam na 15 lat - służą do tego aparaty, które robią spaprane zdjęcia - wtedy człowiek jest gładki i młody
Kotina pisze:Hejka, Bożenko![]()
cos mi tutaj malizną fotkową zalatuje![]()
gdzie piękne Kretusie ?
gadu, gadu, a fotek ni mo ....
kalair pisze:klaudiafj pisze:haha jeszcze nie przeleciałam gazetki ;p Nie mogę takiego kroju bo mam nie odpowiednią figurę, nie mam takiej ładnej linii jak u Ciebie tylko mam uda typu bryczesy((( mój kompleks.
Dziękuję, że uważasz iż wyglądam na 15 lat - służą do tego aparaty, które robią spaprane zdjęcia - wtedy człowiek jest gładki i młody
Ja mam uda typu kłoda drewna.Baardzo konkretne, że tak powiem.
![]()
Ha ha, aparaty bele jakie z pewnością się tu przydają..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 186 gości