barbarados pisze::P

Moderator: Estraven
barbarados pisze:I dietę diabli wzięli![]()
mir.ka pisze:barbarados pisze:I dietę diabli wzięli![]()
myśmy właśnie zjedli małą foremkę drożdżowego ciasta z wiśniami i kruszonką![]()
pycha![]()
pojechaliśmy do piekarni po chleb bo nam brakło i okazał się ,że mają też ciasta to przecież nie mogłam nie kupić
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:I dietę diabli wzięli![]()
myśmy właśnie zjedli małą foremkę drożdżowego ciasta z wiśniami i kruszonką![]()
pycha![]()
pojechaliśmy do piekarni po chleb bo nam brakło i okazał się ,że mają też ciasta to przecież nie mogłam nie kupić
Ja to już chyba jestem uzależniona od słodyczy jak tylko mam chandrę to tylko coś słodkiego mi pomaga,![]()
A już w niedzielę po obiedzie to standard - coś słodkiego musi być.
Myszolandia pisze:jeszcze jak takie świeżutkie ciachetko ,to jejuś
ja to bym sobie metrowca zjadła
Ewa L. pisze:Hej !![]()
Ogródeczek piękny a mnie listeczki malwinki puściły ale nie wszystkie.
klaudiafj pisze:Hej Mireczko![]()
Widzę, że Maluszek rośnie jak na drożdżach. 3 dni i już takie zmiany i tyleee go więcej
Widzę, że używasz lampy błyskowej do fotografowania Fuksika. Staraj się ją wyłączyć i fotografować bez niej. Teraz jak maluszek ma oczki otwarte to może mu to uszkodzić wzrok. Może te problemy z oczkami od tego powstały. Zwierzętom nie wolno błyskać lampą po oczach a co dopiero takiemu maluszkowi, który dopiero oczka otworzył - to może mieć nieodwracalne skutki, można uszkodzić wzrok. Wiem, że nie każdy to wie, ale na poparcie tego daję link wyszukany pierwszy lepszy, a prawie z Koterii http://blog.koteria.org.pl/fotografowanie-zwierzat/ i pisze tu tak:
"w przypadku zwierząt (np. koty) oślepienie lampą błyskowa może stać się bardzo bolesnym doświadczeniem, czasami nawet mającym poważne zdrowotne konsekwencje."
Trzymam za zdrowie maluszka![]()
Za tydzień to już znowu będzie zupełnie inny kot
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 640 gości