barbarados pisze:Udało się odzyskac ?
Tak Basiu ale ile mnie to nerw kosztowało.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MiauCiocia się pokazała
Miau
Hej Inusiu!![]()
Tęskniłam za tobą.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MiauCiocia się pokazała
Miau
Hej Inusiu!![]()
Tęskniłam za tobą.
Naprawdę? Ojejku
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MiauCiocia się pokazała
Miau
Hej Inusiu!![]()
Tęskniłam za tobą.
Naprawdę? Ojejku
Tak kochanie
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:MiauCiocia się pokazała
Miau
Hej Inusiu!![]()
Tęskniłam za tobą.
Naprawdę? Ojejku
Tak kochanie
![]()
![]()
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Udało się odzyskac ?
barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Udało się odzyskac ?
Domyślam się
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Udało się odzyskac ?
Domyślam się
Ale mam mały planik na zemstę![]()
Kiedyś jej ojczym przyleciał do mnie rano bo potrzebował coś wydrukować. Mają drukarkę bo kupili ją na moją kartę do reala i koleżanka spłacała mi raty ale nie stać ich na tusz więc jak trwoga to gdzie....![]()
Zostawił u mnie pendraiwa . Kilka razy prosiłam koleżankę żeby po niego weszła ale bez skutku więc dałam sobie spokój.
Dziś poproszono mnie o jego zwrot więc powiedziałam że nie wiem gdzie go mam więc jak poszukam i znajdę to dam znać. Szukać mogę z 3 mieś. bo wcale nie muszę trafić do szufladki w szafce nocnej gdzie leży pendraiw.![]()
![]()
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Ewa L. pisze:barbarados pisze:Udało się odzyskac ?
Domyślam się
Ale mam mały planik na zemstę![]()
Kiedyś jej ojczym przyleciał do mnie rano bo potrzebował coś wydrukować. Mają drukarkę bo kupili ją na moją kartę do reala i koleżanka spłacała mi raty ale nie stać ich na tusz więc jak trwoga to gdzie....![]()
Zostawił u mnie pendraiwa . Kilka razy prosiłam koleżankę żeby po niego weszła ale bez skutku więc dałam sobie spokój.
Dziś poproszono mnie o jego zwrot więc powiedziałam że nie wiem gdzie go mam więc jak poszukam i znajdę to dam znać. Szukać mogę z 3 mieś. bo wcale nie muszę trafić do szufladki w szafce nocnej gdzie leży pendraiw.![]()
![]()
przecież to małe to można długo szukać![]()
a tusz do drukarki to też chyba może ci się skończyć jak im będzie potrzebne drukowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 355 gości