♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 Jest i choinka ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 17, 2014 19:31 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Ja korzystam z tej opcji, tylko trzeba pamiętać, żeby potem zapłacić :ryk:

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon lis 17, 2014 19:40 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Skorzystałam z tej opcji,zamówienie poszło :)
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Pon lis 17, 2014 19:42 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

a czemu jest szybciej? czym to się różni od normalnej płatności kartą?
Obrazek
Aki nem érti meg csendes dorombolásomat, az nem méltó rá, hogy értelmes, jó ízlésű állatok ragaszkodjanak hozzá
György Bálint

MamaMeli

Od: Pon kwi 21, 2014 14:49

Post » Pon lis 17, 2014 20:32 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Ja kiedyś robiłam przelew, ale dziewczyny powiedziały mi na forum, że to opóźnia wysyłkę, bo zanim zaksięgują to mija kilka dni. A jak wybierzesz opcję płatność przy odbiorze/płatność 14 dni po otrzymaniu to od razu wysyłają towar.

Milena_MK

Od: Sob lip 21, 2012 17:20

Post » Pon lis 17, 2014 20:41 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2

aannee99 pisze:Dzień dobry

Straszna mgła dzisiaj jest... jestem już po spacerze z Luną, zrobiłam sobie kawę, zaraz poodkurzam mieszkanie, pomyję podłogi, wstawię zupkę i niebawem Jula do mnie przyjedzie :)

Ewidentnie idzie zima... Tosia sypia czasem w czapce ;)

Obrazek

Śliczna kolorowa Tosieńka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pon lis 17, 2014 23:19 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Tosia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto lis 18, 2014 9:13 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Hej

Zimno.... ;)

Dostałam @ z Zooplusa, że paczka wysłana, ale fizycznie jeszcze wysłana nie jest, bo na stronie GLS widnieje "Dane przetransmitowane, paczka jeszcze nie przekazana", ale to i tak szybciej niż w przypadku gdzie płacę przelewem od razu :ok:

Zła jestem na ten konkurs, w którym wygrałam worek karmy. Wszyscy uczestnicy, którzy wygrali dostali na @ kody, które są do wykorzystania u Nich w sklepie. Byłam pewna, że inaczej będzie to wyglądało. Myślałam, że podajesz adres i nagrodę wysyłają, ale nie.. trzeba było zamówienie w sklepie internetowym zrobić, wpisać ten kod i cena karmy pomniejsza się o tą kwotę, ale co z tego, skoro wtedy karma kosztuje 1 zł i za wysyłkę zapłacić trzeba, bo wysyłka gratis jest od 99 złotych :roll: No, ale ja głupia myślałam, że tak musi być i tak czy siak, tłumaczyłam to sobie, że worek karmy 12,5 kg za te 12 zł wysyłki, to i tak super, ale jedna babeczka mnie oświeciła, że to nie fer ze strony organizatorów konkursu. Żeby płacić za coś co się wygrało?. Ona też wygrała worek karmy i napisała do Zoo Dragon, że prosi o wysłanie worka karmy na swój adres, że nie skorzysta z tego kodu robiąc zamówienie, bo będzie musiała za wysyłkę płacić. Karmę Jej wysłali. Napisałam do Nich i dzisiaj otrzymałam odpowiedź,że mogą anulować te zamówienie i wyślą losowy worek karmy do mnie, na co się zgodziłam, ALE... dostałam też dzisiaj e-maila od Siódemki, że moje zamówienie jest już wysłane, a nawet jest już w DORĘCZENIU :roll: Więc napisałam raz jeszcze do Zoo Dragon co w tej sytuacji, bo anulować już tego zamówienia nie mogą, czy zwrócą mi wpłacone pieniądze?. Zobaczymy, ale sytuacja dziwna i taka trochę niesmaczna, prawda?....

"
Obrazek

aannee99

Post » Wto lis 18, 2014 10:00 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Jestem jeszcze bardziej zniesmaczona całą tą sytuacją. Zoo Dragon napisał mi, że mam nie odbierać przesyłki od kuriera, jak wróci do Nich, to wyślą mi LOSOWO wybrany worek z karmą. Napisałam Im, że proszę o karmę dla kota, bo dla psa nie potrzebuję. Odpowiedź była taka, że Oni wyślą losowo wybrany worek z karmą, że skoro nie chcę skorzystać z kodu wpisując go przy zamówieniu, to Oni losowo wyślą worek karmy. Powtórzyłam raz jeszcze, że proszę o karmę dla kota, ale to samo mi odpisali. Durnowate, bo pod zdjęciami konkursowymi gdzie na zdjęciu był kot + pies napisane jest : "Nagroda worek karmy dla psa lub kota Ok Passion 12,5kg". Więc prosiłam o karmę dla kota. No cóż. Doszłam do wniosku, że nie będę się z Nimi wykłócała, poprosiłam grzecznie o zwrot na konto kosztów wysyłki, za które płacić nie powinnam i odbiorę paczkę od kuriera, bo chociaż otrzymam dobrą karmę, dla kotów, a nie byle co nie wiadomo czy dla psa czy dla kota. Póki co cisza, już mi na ten e-mail nie odpisali :roll:

Może być też tak, że zadzwonili już do kuriera, któremu paczka została wydana, aby nie dowoził jej do mnie tylko zwrócił do Nich, a Oni wtedy te 13 zł mi zwrócą.. całkiem możliwe. Status przesyłki jest "W doręczeniu", ale po tym jaki trudno z Nimi się dogadać, to uważam, że wszystkiego można po prostu się po Nich spodziewać :roll:
Obrazek

aannee99

Post » Wto lis 18, 2014 13:02 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Ojoj no to się porobiło. Mam nadzieje, że się sprawa wyjaśni i dostaniesz papu dla kota. Też bym tak zrobiła, że odebrałabym od kuriera bo losowo to nie wiadomo co poleci, a skoro kurier ma to co trzeba to weź to co przyniesie :)
Tosia w czapie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto lis 18, 2014 13:06 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Tośka :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Marcel lubi gdy malutka go głaszcze :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Klaudia Odebrałam oczywiście przesyłkę, koteły dostały nowe żarełko :) Teraz czekam na zwrot kosztów wysyłki, które mam nadzieję zostaną mi zwrócone :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto lis 18, 2014 16:15 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Milena_MK pisze:Ja korzystam z tej opcji, tylko trzeba pamiętać, żeby potem zapłacić :ryk:

z powodu takich co zapominali to tej opcji przez jakiś czas nie było :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lis 18, 2014 16:34 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

ja też nic nie wiem żeby była opcja z późniejszym płaceniem :/
Marcel <3 Tosia Łobuz :D

klaudiafj

Post » Wto lis 18, 2014 16:49 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Przesyłka z Zooplusa wysłana, jutro ma być :) Podałam adres pracy M. bo mamy domofon zepsuty i dzisiaj z małą musiałam na dół do kuriera lecieć :roll: Faktycznie - szybciej paczka będzie przy tej opcji zapłaty :ok: Płacąc od razu przelewem czekałam 5-6 dni.

Tosia łobuz?. Ależ skąd, ona grzeczna koteczka jest :kotek: :kotek:

Zaraz idę z Wiki do szkoły muzycznej, na samą myśl wyjścia z domu, to robi mi się... zimno, ale co poradzić, trzeba :)
Obrazek

aannee99

Post » Wto lis 18, 2014 16:54 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Takie iskierki na w oczkach :) ale jak grzeczna to dobrze - to ciocia przesyła głaski :)

klaudiafj

Post » Wto lis 18, 2014 17:01 Re: ♥♥♥ Marcel, Tosia i Luna ♥♥♥ cz. 2 IDZIE ZIMA ;)

Głaski przekazane :)

Tosi wszędzie jest pełno, ona jest zupełnie inna niż Marcel. Ona to takie małe adhd, ale absolutnie mi to nie przeszkadza, jest jeszcze kocim dzieckiem, jest ZDROWA!! a więc niech sobie łobuzuje, niech lata od pokoju do pokoju, niech dalej podkrada zabawki małej z pokoju :201461
Obrazek

aannee99

[poprzednia][następna]