Hej
Zimno....
Dostałam @ z Zooplusa, że paczka wysłana, ale fizycznie jeszcze wysłana nie jest, bo na stronie GLS widnieje "Dane przetransmitowane, paczka jeszcze nie przekazana", ale to i tak szybciej niż w przypadku gdzie płacę przelewem od razu
Zła jestem na ten konkurs, w którym wygrałam worek karmy. Wszyscy uczestnicy, którzy wygrali dostali na @ kody, które są do wykorzystania u Nich w sklepie. Byłam pewna, że inaczej będzie to wyglądało. Myślałam, że podajesz adres i nagrodę wysyłają, ale nie.. trzeba było zamówienie w sklepie internetowym zrobić, wpisać ten kod i cena karmy pomniejsza się o tą kwotę, ale co z tego, skoro wtedy karma kosztuje 1 zł i za wysyłkę zapłacić trzeba, bo wysyłka gratis jest od 99 złotych

No, ale ja głupia myślałam, że tak musi być i tak czy siak, tłumaczyłam to sobie, że worek karmy 12,5 kg za te 12 zł wysyłki, to i tak super, ale jedna babeczka mnie oświeciła, że to nie fer ze strony organizatorów konkursu. Żeby płacić za coś co się wygrało?. Ona też wygrała worek karmy i napisała do Zoo Dragon, że prosi o wysłanie worka karmy na swój adres, że nie skorzysta z tego kodu robiąc zamówienie, bo będzie musiała za wysyłkę płacić. Karmę Jej wysłali. Napisałam do Nich i dzisiaj otrzymałam odpowiedź,że mogą anulować te zamówienie i wyślą losowy worek karmy do mnie, na co się zgodziłam, ALE... dostałam też dzisiaj e-maila od Siódemki, że moje zamówienie jest już wysłane, a nawet jest już w DORĘCZENIU

Więc napisałam raz jeszcze do Zoo Dragon co w tej sytuacji, bo anulować już tego zamówienia nie mogą, czy zwrócą mi wpłacone pieniądze?. Zobaczymy, ale sytuacja dziwna i taka trochę niesmaczna, prawda?....
"