Fakt - Neigh się koty same znajdują, ona ich szukać nie musi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotkins pisze:Izka z ciekawości zapytam - czy koty w typie mają szansę jako "koty domowe"?
Słyszałam ,że nie bardzo?
kotkins pisze:Fiona jest idealna (czytając wzorzec rasy), prawdę mówiąc myślę ,że to ukradziony przez pseuducha kot hodowlany.
Pokazałabym ją może nie tyle na wystawie , ile komuś kto może to ocenić.
Ja-smina pisze: jak łatwo można zostać potworem, nie mając pewnie ani takich intencji, i mając taki potencjał.
kotkins pisze:Według mojej oceny ona nie tyle jest chora psychicznie, ile owładnięta ideą stworzenia nowej rasy.
kotkins pisze:Cóż- w kategorii persów (reprezentowanej nader nielicznie na tej wystawie) konkurencja nie była taka jak w np. niebieskich ruseczkach, ale któryś tam był niewątpliwie najlepszy.
Więc go nagrodzono.
kotkins pisze:Shiro- ale 160 m dla dwojga plus młody facet, któremu za kilka lat przyda się zamieszkiwanie samodzielne? Może pojedzie na studia do innego miasta, kraju?
Po co?![]()
Kuchnię mam osobną.
Chcę nowoczesną, zintegrowaną.
Moje mieszkanie to 3 pokoje, kuchnia, łazienka, korytarz. Brak dużego salonu (jest 20m) , przestrzeni. Komórki do wynajęcia.
Potrzebuję jeszcze jednego pokoju i przestrzeni.
dalia pisze:kotkins pisze:Cóż- w kategorii persów (reprezentowanej nader nielicznie na tej wystawie) konkurencja nie była taka jak w np. niebieskich ruseczkach, ale któryś tam był niewątpliwie najlepszy.
Więc go nagrodzono.
toś mnie setnie ubawiła lekka pogardą przebijająca w tym zdaniu![]()
persów było 11, fakt mniej niż rosyjskich ale za to jakie (ilość jest wszak nieważna!, liczy się jakość)
dwa z nich zarówno w sobotę jak i w niedzielę zdobyły tytuły najpiękniejszych kotów spośród WSZYSTKICH kotów na wystawie (BOB 3 i BOB 2 jeden pers, drugi dwa razy BOB 4)a było kotów ponad 400, inne persy otrzymały BISa i BOSa, tak więc brawa dla tych kotków i ich właścicieli, bo na prawdę mogą być dumni
fakt były niewątpliwie najlepsze wśród kotów wszystkich kategorii, więc je nagrodzono![]()
żaden z rosyjskich takiego zaszczytu nie dostąpił choć niewątpliwie były piękne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 164 gości