isabell36 pisze:Ewuś chcemy zdjęcie w tych butach![]()
a tu specjalnie dla Mirki
zostaw te ametysty - są moje![]()
Ta zaduma w oczach Rysieńki..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Rysię jak kiedy dorwę ,to jak ją wymiętoszę,tak,ze nikt jej jeszcze tak nie wymiętosił
isabell36 pisze:odwieźliśmy Rudego do Kołobrzegu - smutno mi![]()
![]()
![]()
gość powiedział, że kocur nie jest młody ale powinien szybko znaleźć dom bo jest bardzo ładny![]()
będę z nim w kontakcie - obiecał że będzie mnie informował co u Rudego ...
tak grzecznego w podróży kota jeszcze nie widziałam: zjadł jedzonko na które został zwabiony do kontenerka i rozparty, na leżąco, bez jednego miauknięcia przejechał całą drogę![]()
KOCHANY, IDEALNY KOT !!! OBY TRAFIŁ NA DOBRY DOMEK !!!
Jakbym wiedziała, że to kot wolnożyjący i poradzi sobie dokarmiany na wolności - nigdy bym go nie oddawała![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję, że to była dobra decyzja![]()
![]()
Czarna puma pisze:Jakiego mialas Rudego u siebie? Bo ja nie w temacie jestem....
isabell36 pisze:odwieźliśmy Rudego do Kołobrzegu - smutno mi![]()
![]()
![]()
gość powiedział, że kocur nie jest młody ale powinien szybko znaleźć dom bo jest bardzo ładny![]()
będę z nim w kontakcie - obiecał że będzie mnie informował co u Rudego ...
tak grzecznego w podróży kota jeszcze nie widziałam: zjadł jedzonko na które został zwabiony do kontenerka i rozparty, na leżąco, bez jednego miauknięcia przejechał całą drogę![]()
KOCHANY, IDEALNY KOT !!! OBY TRAFIŁ NA DOBRY DOMEK !!!
Jakbym wiedziała, że to kot wolnożyjący i poradzi sobie dokarmiany na wolności - nigdy bym go nie oddawała![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję, że to była dobra decyzja![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Marmotka, pibon, puszatek, raiya, Silverblue i 43 gości