Kasia skąd znowu masz puchatą kulkę? Do wydania?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maueczarne pisze: Kasia skąd znowu masz puchatą kulkę? Do wydania?
EVA2406 pisze:Iwonami pisze:http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_dla_kota_sucha/royal_canin_veterinary_diet
Może już wiecie, w zooplusie można kupować karmy weterynaryjne
Już się ucieszyłam, ale jak zobaczyłam ceny, to jednak nadal będę kupować u mojej wetki.
katarzyna1207 pisze:maueczarne pisze: Kasia skąd znowu masz puchatą kulkę? Do wydania?
Wiesz, jakoś tak "same" się nawijają ... Do wydania będzie po drugim szczepieniu ... i powinnam chyba wysterylizować ... bo może skusić jakiegoś rozmnażacza... Chociaż z moich ostatnich doświadczeń niestety wynika, że najlepiej idą mi adopcje takich "zwykłych" typu tych czarnych Bebzonów czy Okruszka ... Dwa cuda brytyjskie wróciły do mnie: kotka po 6 miesiącach, a kocurek po trzech ...
katarzyna1207 pisze:EVA2406 pisze:Iwonami pisze:http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_dla_kota_sucha/royal_canin_veterinary_diet
Może już wiecie, w zooplusie można kupować karmy weterynaryjne
Już się ucieszyłam, ale jak zobaczyłam ceny, to jednak nadal będę kupować u mojej wetki.
Eva, A masz "parcie" na jakąś konkretną weterynaryjną? Bo ja mam 10 % zniżkę dla hodowców, oprócz tego 2% zniżki jak płacę przelewem, i gdyby się okazało, że lecimy na tych samych karmach, to wtedy można wspólnie zamówić te megaopakowania 10 kg albo nawet dwupak 2x10 kg ...i wtedy gwarantuję, że wychodzi tanio ... A do/z Warszawy ciągle ktoś jeździ to by się przewiozło ....
katarzyna1207 pisze:Eva, A masz "parcie" na jakąś konkretną weterynaryjną? Bo ja mam 10 % zniżkę dla hodowców, oprócz tego 2% zniżki jak płacę przelewem, i gdyby się okazało, że lecimy na tych samych karmach, to wtedy można wspólnie zamówić te megaopakowania 10 kg albo nawet dwupak 2x10 kg ...i wtedy gwarantuję, że wychodzi tanio ... A do/z Warszawy ciągle ktoś jeździ to by się przewiozło ....
kamari pisze:A gdzie to Vipki się podziały?
Karolek(ona) pisze:kamari pisze:A gdzie to Vipki się podziały?
widziałaś na żywo jak wygląda Vip więc zapewne żre i się opycha słonica jedna
kamari pisze:Karolek(ona) pisze:kamari pisze:A gdzie to Vipki się podziały?
widziałaś na żywo jak wygląda Vip więc zapewne żre i się opycha słonica jedna
Myślisz, że je codziennie?przecież wczoraj jadła
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 448 gości