Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja sama sobie podcinam, spróbuj, to wcale nie jest trudnemorelowa pisze:W jednym by mi sie przydała pomoc - niechby ktoś przyjechał podciąć mi włosy
Alienor pisze:Ale morelowa nie może sobie sama podciąćwłosów, bo rączka ałaNie zapomnę jak miałam złamaną rękę a musiałam umyś włosy - to był naprawdę hardcore.
morelowa pisze:Urocze! Te cztery pierwsze zdjęcia to jak puzzle do ułożenia z nich kotaI wcale Brosiaczek nie wygląda na Prosiaczka, całkiem zwinna kotka i .. smukła.
shira3 pisze:Fotki boskieTo mistrzostwo świata, tak umieć sfotografować czarnego kota
No i modelka piekna - kwintesencja kota w kocie
Oczy ma tak intensywnie zielone?
Broszka pisze:shira3 pisze:Fotki boskieTo mistrzostwo świata, tak umieć sfotografować czarnego kota
No i modelka piekna - kwintesencja kota w kocie
Oczy ma tak intensywnie zielone?
Ze mnie kiepski fotograf i wcale nie umiem fotografować czarne koty - po prostu Broszka jest wyjątkowo fotogeniczna: pstrykam i wychodzą ładne zdjęciaMam jeszcze trzy czarne koty i jak im pstrykam to zwykle wychodzi rozmazana czarna albo szara plama, czasem z oczami
![]()
A Broszka prawie zawsze błyszcząca, kruczoczarna i wyraźna, zupełnie nie wiem dlaczego tak się dzieje![]()
Oczy ma bardziej żółte niż zielone, o takie, najczęściej wytrzeszczone i wgapiające się![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 21 gości