To wszędzie ten sam??? A skąd mam to wiedzieć?! Panią znaną moze bym rozpoznał.
Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno... Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!
Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.
A wygląda jak Sucharuka po poselstwie... Postarzał się Kozaczyna, ale szlachetnie, przyznaję.
Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno... Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!
Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.
I tu skucha Bracie po Pakcie, chociaż wybaczam, bo nie ma obowiązku takiej wiedzy...
Ten pan jest genialnym aktorem teatralnym, który stawia na baczność publiczność każdym swoim występem. Kiedy kręcił u Hoffmana setnika w Bitwie Warszawskiej, to ledwie się wyrwał między trzema spektaklami i filmem pełnometrażowym. NO
Wszystkie Go kochają. Nawet moja Mama też. On ma coś podobnego jak Wołodia Wysocki.
A tak ! Tez na niego popatrzyłam. Co za kocz-okaz Niezmieniając faktu człowiek widzi jak wszystko się wokół starzeje, dzieci jego, jego bohaterowie i on sam ...