puszatek pisze:smutno...
niestety

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruda32 pisze:puszatek pisze:smutno...
niestety
puszatek pisze:nic się nie stało ale smutno jak nie widać postów...kamari
alab108 pisze:Zajrzyjcie proszęviewtopic.php?f=13&t=140774&view=unread#p8751119
alab108 pisze:Zajrzyjcie proszęviewtopic.php?f=13&t=140774&view=unread#p8751119
kamari pisze:alab108 pisze:Zajrzyjcie proszęviewtopic.php?f=13&t=140774&view=unread#p8751119
Zaczęło się od Amelki, początek końca zaczął się przy Heniu. Felek i Pakt Czarownic sprawę.
Felek żyje, jest zdrowy i zaczyna chodzić. Reszta kotów też zdrowa i w dobrej formie. O Heniu nie mam wiadomości, ale mam nadzieję, że jest w dobrej formie![]()
Poprosiłam modów o zlikwidownie mojego konta.
Ciągle nie zlikwidowane, ale mam nadzieję, że prośba o zamknięcie wątku poskutuje.
Proszę więc oficjalnie o zamknięcie wątku![]()
Gdyby ktoś chciał się z nami spotkać, to będziemy 15 kwietnia na rynku starego miasta w Wawie, tak kole południaMoże ktoś podjedzie
![]()
Całe nasze stadko życzy wszystkim Wesołych i bardzo ciepłych Świąt![]()
![]()
![]()
Dziękujemy za wszystko.
I bardzo prosimy o wsparcie dla koteczkialab108 pisze:Zajrzyjcie proszęviewtopic.php?f=13&t=140774&view=unread#p8751119
najszczesliwsza pisze:kamari pisze:alab108 pisze:Zajrzyjcie proszęviewtopic.php?f=13&t=140774&view=unread#p8751119
Zaczęło się od Amelki, początek końca zaczął się przy Heniu. Felek i Pakt Czarownic sprawę.
Felek żyje, jest zdrowy i zaczyna chodzić. Reszta kotów też zdrowa i w dobrej formie. O Heniu nie mam wiadomości, ale mam nadzieję, że jest w dobrej formie![]()
Poprosiłam modów o zlikwidownie mojego konta.
Ciągle nie zlikwidowane, ale mam nadzieję, że prośba o zamknięcie wątku poskutuje.
Proszę więc oficjalnie o zamknięcie wątku![]()
Gdyby ktoś chciał się z nami spotkać, to będziemy 15 kwietnia na rynku starego miasta w Wawie, tak kole południaMoże ktoś podjedzie
![]()
Całe nasze stadko życzy wszystkim Wesołych i bardzo ciepłych Świąt![]()
![]()
![]()
Dziękujemy za wszystko.
I bardzo prosimy o wsparcie dla koteczkialab108 pisze:Zajrzyjcie proszęviewtopic.php?f=13&t=140774&view=unread#p8751119
Hurrajak modzi zlikwidują tobie konto, to sobie klona założę i będę kamari
![]()
Może się ktoś da nabrać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 943 gości