Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 18:50 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

coś tam dostał i doktor mówił jeszcze o atropinie tylko nie wiem w sumie czy to było do narkozy czy później? pytałam czy dostanie jakieś leki do domu to mi powiedział, że nie ma takiej potrzeby i że wątroba ma odpocząć, bo kot już leczeniem jest zmęczony :roll: za tydzień mamy przyjechać do kontroli chyba że coś by się działo niepokojącego to mamy od razu dzwonić
Ten nasz lekarz ma specyficzne podejście do leczenia i leki podaje jak musi. Dzisiaj miał też usypiać psa Maksa do zabiegu wyczyszczenia łapy z zakażenia, ale oglądnął go i stwierdził, że antybiotyk pomógł i nie ma sensu robić narkozy i zmienił cały plan leczenia :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto mar 06, 2012 18:52 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Chyba mi się podoba Twój wet.

A o Morrisa się nie martw - już już pewnie będzie śmigał :ok:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Wto mar 06, 2012 18:53 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ksb pisze:Najważniejsze, że kły zostały :)
Mój kocur doskonale sobie radzi tylko z nimi :ok:

Morris chyba żadnych zębów nie używa, mam wrażenie że wszystko połyka jak najszybciej :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto mar 06, 2012 18:55 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Przejdzie mu w końcu ten syndrom schroniskowy - tak go rozpieszczacie, że w końcu przestanie się śpieszyć z jedzeniem.

No chyba, że ma na drugie imię odkurzacz :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Post » Wto mar 06, 2012 18:57 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ksb pisze:Chyba mi się podoba Twój wet.

ja się tak trochę śmieje, że u niego zwierzęta dostają mniej leków, ale rachunek wychodzi taki sam jak u innych z lekami :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto mar 06, 2012 19:00 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ksb pisze:Przejdzie mu w końcu ten syndrom schroniskowy - tak go rozpieszczacie, że w końcu przestanie się śpieszyć z jedzeniem.

No chyba, że ma na drugie imię odkurzacz :mrgreen:

ja bym powiedziała że to taki odkurzacz z turbo-szczotką :wink: próbowałam już dawać mu duże kawałki mięsa, których nie połknie bez gryzienia to się okazało że to jest świetna zabawka do tytlania po całej podłodze :evil:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto mar 06, 2012 19:19 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze:
ksb pisze:Chyba mi się podoba Twój wet.

ja się tak trochę śmieje, że u niego zwierzęta dostają mniej leków, ale rachunek wychodzi taki sam jak u innych z lekami :wink:

Mnie się spodobał od razu. Wydatków sporo, ale w sumie się opłaci, kot będzie zdrowy i tylko badania kontrolne i szczepienie raz na trzy lata, o odrobaczaniu nie wspomnę, bo to już naprawdę drobiazg.Nikt mi nie powie, że koty nie mają jakiegoś dodatkowego zmysłu.Od razu wiedzą, że to TEN dom , ich zachowanie na to wskazuje. Tak było z moimi kotami, które oddałam do adopcji. Morris od razu poczuł, że tu jest jego miejsce, wyczuł, że chcecie mu pomóc, że jest w pełni akceptowany, że zaspokajane są jego potrzeby.Mądry wet trochę pomógł i mamy jeden z bardziej optymistycznych wątków na forum :piwa: i tak trzymać :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto mar 06, 2012 19:53 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Morris bidulek strasznie się kiwa i ledwo chodzi. Oczy mu się otworzyły dopiero jak poczuł wiejski pasztet. Dostał parę okruszków, chociaż nie powinien :roll: ale już nie mam serca. Robiliśmy raz czyszczenie zębów kocurowi pod narkozą, ale w zasadzie po paru godzinach doszedł do siebie.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto mar 06, 2012 19:58 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Każdy inaczej reaguje na narkozę ,widocznie Morris dłużej dochodzi do siebie.Będzie dobrze. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Wto mar 06, 2012 19:59 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Mój po rwaniu zębów odżył następnego dnia rano.

Będzie dobrze :ok:
* Semper eadem *

ksb

Post » Wto mar 06, 2012 20:04 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze:Morris bidulek strasznie się kiwa i ledwo chodzi.Oczy mu się otworzyły dopiero jak poczuł wiejski pasztet. ]Dostał parę okruszków, chociaż nie powinien :roll: ale już nie mam serca. Robiliśmy raz czyszczenie zębów kocurowi pod narkozą, ale w zasadzie po paru godzinach doszedł do siebie.

Uwielbiam Morrisa :1luvu:
No po prostu roześmiałam się w głos :lol:
po_prostu_kaska

Post » Wto mar 06, 2012 20:08 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

po_prostu_kaska pisze:
ewexoxo pisze:Morris bidulek strasznie się kiwa i ledwo chodzi.Oczy mu się otworzyły dopiero jak poczuł wiejski pasztet. ]Dostał parę okruszków, chociaż nie powinien :roll: ale już nie mam serca. Robiliśmy raz czyszczenie zębów kocurowi pod narkozą, ale w zasadzie po paru godzinach doszedł do siebie.

Uwielbiam Morrisa :1luvu:
No po prostu roześmiałam się w głos :lol:

Pasztet najlepszy na wszystko :wink:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto mar 06, 2012 20:10 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Bo to jego trzecie imię :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Post » Wto mar 06, 2012 20:18 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Morris odkurzacz pasztetu? :) w sktócie MOP?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Wto mar 06, 2012 20:19 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

A zdrobniale Mopuś :ryk: :ryk:
* Semper eadem *

ksb

[poprzednia][następna]