Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pozory mylą Bożenko-jak do niej podchodzę,to rzadko udaje mi się ją pogłaskaćkalair pisze:Klarunia!![]()
Adele wyluzowana.Na tchórzyka nie wygląda!
Wycałowane Kasiukek-wszystkiebulba pisze:O, kotunie Twoje kochane![]()
![]()
Wycałuj wszystkie ode mnie Kasieńko, jeśli mogę prosić
![]()
![]()
Prześliczne i kochane![]()
![]()
kropkaXL pisze:Karo-ona mnie się boi,a nie moich kotów-za późno była możliwość oswajania-pisałam wcześniej
-teraz trudniej oswoić taką sporą koteczkę.
Karolek(ona) pisze:kropkaXL pisze:Karo-ona mnie się boi,a nie moich kotów-za późno była możliwość oswajania-pisałam wcześniej
-teraz trudniej oswoić taką sporą koteczkę.
a tak zapomnialam ze ty herod baba jestes i gnebisz mniejsze istoty i trzeba sie Ciebie bać![]()
-ona jest bardzo proludzka Małgoś!MalgWroclaw pisze:W klatce całkiem wyluzowany kot, szczęściarz mały
Betaka pisze:To niesamowite jaka Adele jest podobna do Zoe! Tylko stosunek do ludzia zgoła odmienny.![]()
Kasiu, masz ogromne doświadczenie, więc pewnie uda Ci się do niej trafić, tylko czasu potrzeba. A tu moment niefortunny, bo jeszcze Bella wymagająca opieki no i reszta stadka. A doba wciąz ma tylko 24 godziny.
Trzymam kciuki za całokształt!
kropkaXL pisze: (..)
No fakt-czasu za wiele nie mam,ale damy radę-co-ja kota nie oswoję???????-oswoję!
Bella będzie w klateczce bezpieczna,za parę dni,jak już nie będzie taka obolała,zacznę powolutku po jednym kocie do niej wpuszczać-znaczy do garderoby,nie do klatki,to przyzwyczai się i do widoku i do zapachu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 461 gości