Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 08, 2012 16:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

przesliczna jest :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sty 08, 2012 16:02 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

I bardzo kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: -wtula się pycholkiem w człowieka z calych sił i ugniata nawet w powietrzu łapinkami,jak tylko do niej wchodzę! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sty 08, 2012 16:11 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

A tu mała,tchórzliwa pyza-Adele :1luvu:

Obrazek

Pyniutek bez kołnierza i kaftana :D

Obrazek

Arielek -ziewający królewicz

Obrazek

Ptyś śpiący królewicz

Obrazek

I Klarusia z Adele

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie sty 08, 2012 16:17 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Klarunia! :1luvu:
Adele wyluzowana. :D Na tchórzyka nie wygląda! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 08, 2012 16:53 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

O, kotunie Twoje kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wycałuj wszystkie ode mnie Kasieńko, jeśli mogę prosić :oops: :oops:
Prześliczne i kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie sty 08, 2012 16:56 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

kalair pisze:Klarunia! :1luvu:
Adele wyluzowana. :D Na tchórzyka nie wygląda! :lol:
Pozory mylą Bożenko-jak do niej podchodzę,to rzadko udaje mi się ją pogłaskać :?
bulba pisze:O, kotunie Twoje kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu: Wycałuj wszystkie ode mnie Kasieńko, jeśli mogę prosić :oops: :oops:
Prześliczne i kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wycałowane Kasiukek-wszystkie :!: -nawet Adele udało sie capnąć-rozespana była :lol:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 08, 2012 17:00 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Ale naprawdę wygląda na taką zupełnie niewystraszoną. No, pewnie na razie nie chce bliższych kontaktów. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 08, 2012 17:04 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Adele jest zahartowana bo pewnie nie raz walczyła o jedzenie wiec jej żaden kot nie straszny i jak poczuła, że tu jest lepiej to sie wyluzowała :P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie sty 08, 2012 17:10 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Karo-ona mnie się boi,a nie moich kotów :lol: -za późno była możliwość oswajania-pisałam wcześniej 8) -teraz trudniej oswoić taką sporą koteczkę.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 08, 2012 17:11 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

kropkaXL pisze:Karo-ona mnie się boi,a nie moich kotów :lol: -za późno była możliwość oswajania-pisałam wcześniej 8) -teraz trudniej oswoić taką sporą koteczkę.

a tak zapomnialam ze ty herod baba jestes i gnebisz mniejsze istoty i trzeba sie Ciebie bać :P :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie sty 08, 2012 17:14 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

W klatce całkiem wyluzowany kot, szczęściarz mały :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 08, 2012 17:22 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

To niesamowite jaka Adele jest podobna do Zoe! Tylko stosunek do ludzia zgoła odmienny. :|
Kasiu, masz ogromne doświadczenie, więc pewnie uda Ci się do niej trafić, tylko czasu potrzeba. A tu moment niefortunny, bo jeszcze Bella wymagająca opieki no i reszta stadka. A doba wciąz ma tylko 24 godziny.
Trzymam kciuki za całokształt! :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie sty 08, 2012 18:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Karolek(ona) pisze:
kropkaXL pisze:Karo-ona mnie się boi,a nie moich kotów :lol: -za późno była możliwość oswajania-pisałam wcześniej 8) -teraz trudniej oswoić taką sporą koteczkę.

a tak zapomnialam ze ty herod baba jestes i gnebisz mniejsze istoty i trzeba sie Ciebie bać :P :ryk:

:ryk: :ryk:
MalgWroclaw pisze:W klatce całkiem wyluzowany kot, szczęściarz mały :ok:
-ona jest bardzo proludzka Małgoś!
Betaka pisze:To niesamowite jaka Adele jest podobna do Zoe! Tylko stosunek do ludzia zgoła odmienny. :|
Kasiu, masz ogromne doświadczenie, więc pewnie uda Ci się do niej trafić, tylko czasu potrzeba. A tu moment niefortunny, bo jeszcze Bella wymagająca opieki no i reszta stadka. A doba wciąz ma tylko 24 godziny.
Trzymam kciuki za całokształt! :ok:

Beatko-bardzo!-tylko ma te złociste rozbłyski na futerku,ale identyczne puchate futerko,taka sama,okrągła buzia!
No fakt-czasu za wiele nie mam,ale damy radę-co :?: -ja kota nie oswoję???????-oswoję!
Bella będzie w klateczce bezpieczna,za parę dni,jak już nie będzie taka obolała,zacznę powolutku po jednym kocie do niej wpuszczać-znaczy do garderoby,nie do klatki,to przyzwyczai się i do widoku i do zapachu.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sty 08, 2012 18:05 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

kropkaXL pisze: (..)
No fakt-czasu za wiele nie mam,ale damy radę-co :?: -ja kota nie oswoję???????-oswoję!
Bella będzie w klateczce bezpieczna,za parę dni,jak już nie będzie taka obolała,zacznę powolutku po jednym kocie do niej wpuszczać-znaczy do garderoby,nie do klatki,to przyzwyczai się i do widoku i do zapachu.

Nie mam co do tego żadnych wątpliwości! Skoro ja taka zielenina jako-tako srajdki ucywilizowałam, to Adele w Twoich rękach jest bez szans. :lol:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie sty 08, 2012 18:06 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Raczej z szansami na 200 procent 8)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]