Witajcie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malgosia Wroc pisze:Urywam wszelkie plotki![]()
![]()
Nikogo nie pastuję i nie poleruję
![]()
![]()
![]()
Ptysie wcinają za 3 kociaki, idzie mi 2 saszetki dziennie żarełka dla Kitków oraz dostają żarełko a'la Animalon (czyli gotowany kurczak z ryżem, bo z kaszą im jakoś nie wchodzi...)
Ponadto dostają ciasteczka z Whiskasa na odkłaczanie, witaminki i lizyne na wzmocnienie
![]()
![]()
A czasem jak są grzeczne
dostaną kociego kabanoska bądź inny przysmak
![]()
![]()
Malgosia Wroc pisze:Urywam wszelkie plotki![]()
![]()
Nikogo nie pastuję i nie poleruję
![]()
![]()
![]()
Ptysie wcinają za 3 kociaki, idzie mi 2 saszetki dziennie żarełka dla Kitków oraz dostają żarełko a'la Animalon (czyli gotowany kurczak z ryżem, bo z kaszą im jakoś nie wchodzi...)
Ponadto dostają ciasteczka z Whiskasa na odkłaczanie, witaminki i lizyne na wzmocnienie
![]()
![]()
A czasem jak są grzeczne
dostaną kociego kabanoska bądź inny przysmak
![]()
![]()
rudy kociak pisze:Kociara82 pisze:cos mi sie zdaje, ze Ptysiom nie tylko troche sie uroslo, ale duuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzooooooo sie uroslo![]()
![]()
Widac po pysiach, ze powaznieja
A ta blyszczaca siersc to z witaminek czy od ciaglego miziania
![]()
![]()
Ta błyszcząca sierść to z pastowania i polerowania do połysku.Wstaje Małgosia rano do pracy,wypoleruje kotki![]()
![]()
![]()
![]()
Oj bardzo urosło się naszym "kruszynkom"
Myszolandia pisze:Małgosia musi zapodać przepis pt "Kotowna poleracja wg Cioci Gosi "![]()
![]()
![]()
rudy kociak pisze:Myszolandia pisze:Małgosia musi zapodać przepis pt "Kotowna poleracja wg Cioci Gosi "![]()
![]()
![]()
Ale Małgosia musi opatentować ten projekt i zastrzec prawa autorskie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], januszek, zuza i 65 gości