Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 16, 2010 10:51 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Czyli że medal za ofiaryzm? Musimy to ustalić na szczeblu, żeby był wiadomo podczas wielkiej uroczystości upamiętniającej akcję koordynowania pomocy za co wręczamy wyróżnienie i medal...właściwie :?
Wuc Stefcia musi to ustalić i podać na szczebel.
tak myślę... :? sam nie wiem...miau,mrau,mriau.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pon sie 16, 2010 10:58 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

mih pisze:Czyli że medal za ofiaryzm? Musimy to ustalić na szczeblu, żeby był wiadomo podczas wielkiej uroczystości upamiętniającej akcję koordynowania pomocy za co wręczamy wyróżnienie i medal...właściwie :?
Wuc Stefcia musi to ustalić i podać na szczebel.
tak myślę... :? sam nie wiem...miau,mrau,mriau.
kap.klos.Laoś

Ża ofiaryżm Stefcia potwfierdza i na ściebel podaje do Kapitana Klosza Laosia

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pon sie 16, 2010 11:02 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Stopcia ofiara dostanie medal na szczeblu. niech nie za wysoki ten szczebel bedzie sie Stopcia martwi czy dosiegnie.. i dziekuje tez Stopka na uznanie, ale Stefcia pomaga Stopci bardzo
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Pon sie 16, 2010 11:03 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Flortee pisze:Stopcia ofiara dostanie medal na szczeblu. niech nie za wysoki ten szczebel bedzie sie Stopcia martwi czy dosiegnie.. i dziekuje tez Stopka na uznanie, ale Stefcia pomaga Stopci bardzo

to Frózia popha jeśli Stopka Pzyjaciołek nie dosztanie na Ściebel Stefcia wszkazóje

CatherineTheGreat

Post » Pon sie 16, 2010 11:09 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

CatherineTheGreat pisze:to Frózia popha jeśli Stopka Pzyjaciołek nie dosztanie na Ściebel Stefcia wszkazóje

no ta, Stopcia wie.. jak Fruzia popha, to Stopcia spadnie a Fruzia czmychnie z medalem. Prosi Stopcia nie skazywać jej na pomoc Fruzi, bo przyjaźń ich szorstka jest narazie
Obrazek

Flortee

Post » Pon sie 16, 2010 11:13 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Flortee pisze:
CatherineTheGreat pisze:to Frózia popha jeśli Stopka Pzyjaciołek nie dosztanie na Ściebel Stefcia wszkazóje

no ta, Stopcia wie.. jak Fruzia popha, to Stopcia spadnie a Fruzia czmychnie z medalem. Prosi Stopcia nie skazywać jej na pomoc Fruzi, bo przyjaźń ich szorstka jest narazie

Frózia napomnienie dosztanie jak medal ókradnie Stefcia ożstżega

CatherineTheGreat

Post » Pon sie 16, 2010 11:41 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Aby rozwiązać potencjalny problem przywłaszczenia sugeruję wyryć na medalu inicjały S.P. ( Stopka Przyjaciółek)- wtedy w wypadku kradzieży i tak będziemy wiedzieli czyj jest medal. Koniecznie należy tez zastanowić się- i podać na szczebel- nad pozostałą treścią widniejącą na medalu upamiętniającym akcję koordynowania pomocy. Same inicjały S.P. chyba nie wystarczą?? Trzeba stworzyć projekt i zatwierdzic- rzecz jasna na szczeblu.
tam mi się zdaje,,że tak ma byc.. tak to powinno byc.. na pewno tak właśnie się to robi.. chyba.. :?
kap.klos.Laoś

mih

Post » Pon sie 16, 2010 13:37 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

A kto da medal Wucowi bez Konia Stefci?
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sie 16, 2010 14:21 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

mih pisze:Aby rozwiązać potencjalny problem przywłaszczenia sugeruję wyryć na medalu inicjały S.P. ( Stopka Przyjaciółek)- wtedy w wypadku kradzieży i tak będziemy wiedzieli czyj jest medal. Koniecznie należy tez zastanowić się- i podać na szczebel- nad pozostałą treścią widniejącą na medalu upamiętniającym akcję koordynowania pomocy. Same inicjały S.P. chyba nie wystarczą?? Trzeba stworzyć projekt i zatwierdzic- rzecz jasna na szczeblu.
tam mi się zdaje,,że tak ma byc.. tak to powinno byc.. na pewno tak właśnie się to robi.. chyba.. :?
kap.klos.Laoś

Kapitan Klosz Laoś taki mądry jeszt rze ohohohoho Stefcia głuwką kręci z podziwem

CatherineTheGreat

Post » Wto sie 17, 2010 9:41 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Laoś jest trochę stuknięty wczoraj prychał na patyk z piórkami jak nie mógł go złapać. I na mnie też prychał bo myślał że chcę mu zabrać nową kulkę. Zupełnie nie panuje nad emocjami ten kot. I nie ma żadnego dystansu.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Wto sie 17, 2010 9:47 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

:!: yyyyyyyyyh :!: ale jak to :?: :?: :!: nie mam dystansu :?: bo to jest moja kulka, i proszę nie podchodzić :!: mrau,miau.mraau.
kap.klos.Laoś

mih

Post » Wto sie 17, 2010 19:05 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Agent Pżyjaciołek Stopka wfszpaniale pokoordyniła żbiory i Stefcia tak głośno w łapki klaszcze rze arz szpóhły

CatherineTheGreat

Post » Wto sie 17, 2010 20:19 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Sztefcia az tak nie klaszcze, bo sie Sztopka zawsztydzi i co bedzie
no a teraz Stopka meldunek złoży, bo jak teraz nie złoży to potem sie nie wykopie z odmętów darów róznych:

więc dla powodzian pojedzie tak:
*pudełko z jedzonkiem dla ludzi (20zupek, 10 torebek herbat, makarony, sos, cola dla dzieci, kotlety sojowe, sok),
*pojemnik na karmę (roboczo zwany Franią) a w nim: zabawki dla zwierzaków, puszki, szampon dla psów, 4 obrózki na pchły, gryzaki-buciki, kabanoski, kurze nózki, miski psie i kocie 7szt)
*pudło z chemią (rękawice, domestosy, mydło w kostkach x11, proszki do szorowania x5, plasterki, podpaski, serwetki, mop x3, plyn do naczyń x2, szampon, kremy dove x6, krem do rąk x3, krem nawilżajacy, spray na komary x2, zmywaki 8szt, szczoteczka i pasta do zębów, szczotka do włosów, mokre chusteczki, druciaki oraz kredki do rysowania i plastelina :) )
*3 wielkie pudła z ubraniami i jedno małe z ubrankami i psią miską :)
2x 15kg karmy psiej (nie zanotowałam nazwy, ale to te dwa worki z lewej strony)
15kg karmy kociej (biały worek z pomarańczowym paskiem)
3kg Karmy dla kotów Winston
6kg Kitekat +saszetki

do tego jutro przyjadą koncentraty czyszcząco- dezynfekujące, w weekend firanki, naczynia i kosmetyki a za pieniążki uzbierane u dobrych Pań z PKO (220zł )Ania kupi jeszcze jedzonko dla kotków.

Ania i Stopka nadzorca dziekuje wszystkim co mają dobre serduszka! Stopka i Fruzia sprawdzały kazde pudełko dokładnie, piekne rzeczy pojadą pomagać

Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto sie 17, 2010 20:23 przez Flortee, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Flortee

Post » Wto sie 17, 2010 20:22 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Flortee pisze:Sztefcia az tak nie klaszcze, bo sie Sztopka zawsztydzi i co bedzie
no a teraz Stopka meldunek złoży, bo jak teraz nie złoży to potem sie nie wykopie z odmętów darów róznych:

więc dla powodzian pojedzie tak:
*pudełko z jedzonkiem dla ludzi (20zupek, 10 torebek herbat, makarony, sos, cola dla dzieci, kotlety sojowe, sok),
*pojemnik na karmę (roboczo zwany Franią) a w nim: zabawki dla zwierzaków, puszki, szampon dla psów, 4 obrózki na pchły, gryzaki-buciki, kabanoski, kurze nózki, miski psie i kocie 7szt)
*pudło z chemią (rękawice, domestosy, mydło w kostkach x11, proszki do szorowania x5, plasterki, podpaski, serwetki, mop x3, plyn do naczyń x2, szampon, kremy dove x6, krem do rąk x3, krem nawilżajacy, spray na komary x2, zmywaki 8szt, szczoteczka i pasta do zębów, szczotka do włosów, mokre chusteczki, druciaki oraz kredki do rysowania i plastelina :) )
*3 wielkie pudła z ubraniami i jedno małe z ubrankami i psią miską :)
2x 15kg karmy psiej (nie zanotowałam nazwy, ale to te dwa worki z lewej strony)
15kg karmy kociej (biały worek z pomarańczowym paskiem)
3kg Karmy dla kotów Winston
6kg Kitekat +saszetki

do tego jutro przyjadą koncentraty czyszcząco- dezynfekujące, w weekend firanki, naczynia i kosmetyki a za pieniążki uzbierane u dobrych Pań z PKO (220zł )Ania kupi jeszcze jedzonko dla kotków.

Ania i Stopka nadzorca dziekuje wszystkim co mają dobre serduszka!

Obrazek
Obrazek

tak było Stefcia się cieszy

CatherineTheGreat

Post » Śro sie 18, 2010 7:32 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Menaszka składa gratulacje na ręce Stopki koordynującej. Akcja doskonale przeprowadzona Menaszka pełna podziwu.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

[poprzednia][następna]