MOJA DUMA cz.II WĄTEK NA LOOZIE

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 27, 2009 10:03

MaryLux pisze:
kociczka39 pisze:
MaryLux pisze:
kociczka39 pisze:
maciejowa pisze:Cześć Myszko. Słyszałaś jaka burza była w nocy straszna? Duża się bała...
Mru

MOJA PÓŹNO SPAĆ POSZŁA I JAK USŁYSZAŁA TĄ BURZĘ,TO SIĘ ZERWAŁA NIE WIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE,MMMRRRAAAUUU.A JAK TWOJE ZDRÓWKO PRZYSTOJNIACHO?

Jaka buza? Jaka buza? Zadnej buzy nie było, tylko troskę descu
Inka

BYŁA UNAS MÓJ PLUSZAKU UKOCHANY BYŁA I TO MOCNA.MOŻE JĄ ZACZAROWAŁAŚ TO WAS MINEŁA

Duza mówi, ze buza psyjdzie do nas dzisiaj

MOJA DUŻA TEŻ MA JAKIEGOŚ CZUJA I MÓWI ŻE DZISIAJ JESZCZE BĘDĄ ANIOŁKI STRZELAĆ
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 27, 2009 10:05

jerzykowka pisze:Przed przymusowym odwykiem biegne ucalowac Myszenke slodka :D :D :D Bardzo serdecznie i goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzisiaj pewnie i u nas bedzie burza- wtedy i koty i ja przytulamy sie do wielkiej psiny Meli i wcale sie nie bojamy :wink: 8)

WITAJ UKOCHANA CIOTECZKO ASIU.WIELKIE MIZIU-MIZIU DLA CIEBIE,WIELKI BUZIAK DLA MOJEJ BLIŹNIACZKI I DLA CAŁEJ TWOJEJ GROMADKI,MMRRAAAUUU
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 27, 2009 10:05

kociczka39 pisze:
MaryLux pisze:
kociczka39 pisze:
MaryLux pisze:
kociczka39 pisze:
maciejowa pisze:Cześć Myszko. Słyszałaś jaka burza była w nocy straszna? Duża się bała...
Mru

MOJA PÓŹNO SPAĆ POSZŁA I JAK USŁYSZAŁA TĄ BURZĘ,TO SIĘ ZERWAŁA NIE WIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE,MMMRRRAAAUUU.A JAK TWOJE ZDRÓWKO PRZYSTOJNIACHO?

Inka

BYŁA UNAS MÓJ PLUSZAKU UKOCHANY BYŁA I TO MOCNA.MOŻE JĄ ZACZAROWAŁAŚ TO WAS MINEŁA

Moja Duza mówi, ze nie będą stselać, tylko zdjęcia robić :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 27, 2009 10:13

MaryLux pisze:
kociczka39 pisze:
MaryLux pisze:
kociczka39 pisze:
MaryLux pisze:
kociczka39 pisze:
Mru

Inka

Moja Duza mówi, ze nie będą stselać, tylko zdjęcia robić :)

ALBO MEBLE BĘDĄ PRZESTAWIAĆ,MMMRRRAAAUUU
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 27, 2009 10:16

Tes mozliwe :)
A jak wiosną w powietsu latają takie białe puchy z dzew, to Duza mówi, ze aniołki się piezą

MaryLux

Post » Czw sie 27, 2009 10:17

Cześć skarbeńki :) :) :)

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw sie 27, 2009 10:39

MaryLux pisze:Tes mozliwe :)
A jak wiosną w powietsu latają takie białe puchy z dzew, to Duza mówi, ze aniołki się piezą

HIHIHIHI,MMMRRRAAAUUU.a MOJA DUŻA SIĘ SMIEJE,JAK FUTERKO TRACĘ,ŻE SIĘ FUTRZAKOWUJĘ,MMMRRRAAAUUU
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 27, 2009 10:46

Cameo pisze:Cześć skarbeńki :) :) :)

CZEŚĆ KOCHANA CIOTECZKO KAMO - CZARODZIEJKO!!!
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 27, 2009 11:13

Syluś, a w jakim wieku jest Twoja Myszeńka? Nie moge znalesc tej wiadomosci w watku :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 27, 2009 11:20

jerzykowka pisze:Syluś, a w jakim wieku jest Twoja Myszeńka? Nie moge znalesc tej wiadomosci w watku :oops:

Moje Słoneczko skończyło 3 latka w czerwcu.A to nie uzupełniłam? Już idę na pierwszą stronę "dopełnić"
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 27, 2009 11:28

kociczka39 pisze:
jerzykowka pisze:Syluś, a w jakim wieku jest Twoja Myszeńka? Nie moge znalesc tej wiadomosci w watku :oops:

Moje Słoneczko skończyło 3 latka w czerwcu.A to nie uzupełniłam? Już idę na pierwszą stronę "dopełnić"

To jeszcze kocia mlodziez :D Chcialabym zeby i moje mialy ciagle 3 latka!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw sie 27, 2009 11:31

jerzykowka pisze:
kociczka39 pisze:

No ,jeszcze młodziutka,ale główka kociaka 3 miesięcznego.Jak dostanie świrusa to szok,albo za kitą gania,albo za nogi łapie itp.Dobrze,że już nie robi pajączka,nie wspina się po spodniach,bo jak była malutka to zjechała na dół ze spodniami dresowymi tż-ta,a teraz przy prawie 5 kg to jedną łapą by mu je ściągnęła :lol:
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 27, 2009 11:35

kociczka39 pisze:
jerzykowka pisze:
kociczka39 pisze:

No ,jeszcze młodziutka,ale główka kociaka 3 miesięcznego.Jak dostanie świrusa to szok,albo za kitą gania,albo za nogi łapie itp.Dobrze,że już nie robi pajączka,nie wspina się po spodniach,bo jak była malutka to zjechała na dół ze spodniami dresowymi tż-ta,a teraz przy prawie 5 kg to jedną łapą by mu je ściągnęła :lol:

Moja tez uwielbiala wspinaczki na nogi i wyzej :lol: Teraz tusza nie pozwala :wink: Ale ze spodniami nie zdarzylo jej sie zjechac, niezla przygoda :smiech3:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw sie 27, 2009 11:55

jerzykowka pisze: Ale ze spodniami nie zdarzylo jej sie zjechac, niezla przygoda :smiech3:

Ja myślałam że wtedy pęknę.Dobrze ,że siku wcześniej zrobiłam.Tż se robi kanapki,a Mycha widzę,że coś kombinuje,ni stąd ni zowąd hyc,i tylko było fiiiiiuuuu i Mycha ze spodniami razem na parterze,a Duży w samych gaciach zdziwiony 8O
Dobrze,że jeszcze w tych gaciach miał mocną gumę,bym chyba umarła ze śmiechu,jakby miał słabszą 8O
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 27, 2009 12:21

kociczka39 pisze:
jerzykowka pisze: Ale ze spodniami nie zdarzylo jej sie zjechac, niezla przygoda :smiech3:

Ja myślałam że wtedy pęknę.Dobrze ,że siku wcześniej zrobiłam.Tż se robi kanapki,a Mycha widzę,że coś kombinuje,ni stąd ni zowąd hyc,i tylko było fiiiiiuuuu i Mycha ze spodniami razem na parterze,a Duży w samych gaciach zdziwiony 8O
Dobrze,że jeszcze w tych gaciach miał mocną gumę,bym chyba umarła ze śmiechu,jakby miał słabszą 8O

Już to sobie wyobraziłam...
O mało nie umarłam ze śmiechu

MaryLux

[poprzednia][następna]