Moja najdroższa Anielka ['].................................

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 16, 2009 21:43

Nah pisze:Dobrej nocki Anielce, Jerzykowi i reszcie stadka
i oczywiście Asi (zosi-samosi :oops: )

:D

Dobrej nocy ;)
Jerzykowa :aniolek: Anioł Anielki, który pozwolił jej żyć!!! :oops:
Anielko :ok:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pon mar 16, 2009 21:47

Witajcie :D
Anielka jest roztkliwiajaca koteczka (Ciociu Pisiokot, wiesz kogo mi przypomina :wink: Choć jest tak rozna, to tak do Kellusi duchem podobna :wink: )!!!
Niestety kk sie utrzymuje (choć psika juz mniej), pomimo zmiany antybiotyku. Dodatkowo bardzo spuchlo maludzie lewe oczko, w zwiazku z tym dostaje rowniez lek przeciwzapalny. Ale juz coraz czesciej widze ja z jednym oczkiem otwartym:)) Przed nami dluga droga, ale najwazniejsze, ze Anielka kocha jeść :dance: I widac juz tego efekty 8) Poza kosteczkami i skorka pojawia sie cialko i po tym cialku Ptaszynka uwielbia być glaskana :D Najbardziej po brzuszku, na ktorym juz nie dlugo zmieszczą sie moje dwa palce (fakt, ze tłuste) 8)
Moja panienka uwielbia sie do mnie "przyklejać", a gdy mnie przy niej nie ma, to zadawala sie kaloryferkiem :wink:
Dzieki wielkiemu apetytowi zyskuje sily i coraz rzadziej sie przewraca :D
Anielka kocha życie i całą sobą stara sie to manifestowac :1luvu: Chcialabym móc Wam to pokazać..., moge tylko probowac slownie to przekazac...
Sciskamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon mar 16, 2009 23:24

Cieszy mnie bardzo fakt że Aniela czuje się coraz lepiej i że rośnie w siłe

:dance2: :dance2: :ok:

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Wto mar 17, 2009 0:05

Anieleczko
niedobra ciotka ruru
zapomniała naśmierć o banerku :oops:
dla ślicznotki

zaraz będzie :P
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto mar 17, 2009 0:28

Anielko po tym jak mi net zabrali już doczytałam wszystko. Jedz i tyj kochana, Tobie to akurat na zdrowie wyjdzie.

Etka jak ja Ci tych nart zazdroszczę :oops: Ja od trzech lat narty szykuję i nie udało mi się pojechać, jestem załamana :cry:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto mar 17, 2009 0:31

Banerek dla dziewczynki:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/bps8][IMG]http://images48.fotosik.pl/85/2e2fbee0634ed36e.jpg[/IMG][/URL]
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto mar 17, 2009 2:01

Wrzucam do podpisu 8) :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto mar 17, 2009 2:21

Dobrywieczór późną porą - ja się nie nadaję do czytania takich wątków w okresie depresji wiosennej, wiec tylko podrzucę "rady" które wyciągnęły moje maleńtasy z tej paskudnej choroby - co drugi dzień przez półtora tyg. tolfedine tabl. przeciwzapalnie i codziennie immunodol (tańsza co nie znaczy gorsza wersja scanomune - nasz lekarz twierdzi że lepsza) po za tym ROSOŁEK (kura/kurczak+wołowe gotować długo najlepiej ze 2h) - rosołek psze państwa to najlepsiejszy NIEprzyjaciel wirusów. Ja najpierw maluchy trzymałam na Hillsie kitten i RC suchym, a jak im zafundowałam niekomercyjną tauryne(wołowe) i sekret babć naszych (rosołek) to im się jak pragnę zdrowia poprawiało z dnia na dzień...
I trzymam kciuki za pieszczochę! Jeśli wolno mi się wypowiedzieć imieniu tych co mówić nie potrafią to ja także DZIĘKUJĘ Ci Jerzykowka za Twoje dobre serce :) Dobrze że są tacy ludzie jak Ty :)
Bubu ['], Kajtek ['], Sylwester ['], Toffie ['], Mohito ['], Kawior ['] MałyBury [']
Rambo ['], Rambo II ['], Sara ['], Max ['], Yogurt [']

To prawie 4 dekady bezwarunkowej miłości.

Janosia

Od: Czw maja 08, 2008 23:12

Post » Wto mar 17, 2009 7:27

faktycznie nietypowy sposob rosolek, ale trzeba jeszcze zachecic kota by to zjadl ;)
Moje np maja bardzo wybredne gusciki ;)

a chce podziekowac tutaj jednej cioci Anielki - batumi :1luvu:
wygrala na mojej aukcji naczynko, wplacila wiecej niz powinna, prosila by pieniazki za przesylke przekazac Joasi na Anielke a naczynko ponownie do kolejnej licytacji.
Bardzo dziekujemy!!!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto mar 17, 2009 7:39

Asiu wlacz jej scanomune ...zapytaj Andrzeja ale ja wspomagalam tak leczenie zapalenia oskrzeli u Abi. Nie leczylo sie chyba z dwa tygodnie. Mala ciagle byla zaflegmiona. Dostawala pol ampulki dziennie plus antybiotyk i bylo lepiej.
Caluje i przepraszam ze wczoraj nie wpadlam ale siedzialam do pozna w robocie:(
Mam straszny czas....i czasu jak na lekarstwo. Obiecuje ze wpadne do Ciebie. Zadzwonie wczesniej.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto mar 17, 2009 12:31

Moje koty cenią sobie rosołek wyżej niż mięsko które tam w misce pływa, aż przyjemnie patrzeć jak go ciamkają, mlaszcząc przy tym niemiłosiernie :) Może wogóle nie trzeba będzie zachęcać kici do picia takich wymysłów? :)

A co do scanomune to tak jak mówiłam "Immunodol Cat" jest dużo tańszy a chyba ma nawet wyższą dawkę betaglukanu w jednej tabletce i naprawdę działa :)
Bubu ['], Kajtek ['], Sylwester ['], Toffie ['], Mohito ['], Kawior ['] MałyBury [']

Janosia

Post » Wto mar 17, 2009 15:18

Janosia a ten rosołek to podajesz z czym? taki zagęszczony manną? bo ja np taki dzieciakom gotuje to kotu tez bym mogła dać? czy raczej taka "samą wode"?

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Wto mar 17, 2009 15:36

jerzykowka pisze: Anielka jest roztkliwiajaca koteczka (Ciociu Pisiokot, wiesz kogo mi przypomina :wink: Choć jest tak rozna, to tak do Kellusi duchem podobna :wink: )!!!

o, tak, tak uwielbiam takie koteczki-aniołeczki :love:

jerzykowka pisze:
Przed nami długa droga, ale najważniejsze, ze Anielka kocha jeść :dance: I widać juz tego efekty 8) Poza kosteczkami i skorka pojawia sie ciałko i po tym ciałku Ptaszynka uwielbia być głaskana :D Najbardziej po brzuszku, na ktorym juz nie dlugo zmieszczą sie moje dwa palce (fakt, ze tłuste) 8)

chłe, chłe :wink:

jerzykowka pisze:
Dzieki wielkiemu apetytowi zyskuje sily i coraz rzadziej sie przewraca :D

Super, już widzę jaki z niej niedługo pulpecik będzie :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro mar 18, 2009 2:08

bazylica pisze:Janosia a ten rosołek to podajesz z czym? taki zagęszczony manną? bo ja np taki dzieciakom gotuje to kotu tez bym mogła dać? czy raczej taka "samą wode"?

Moje uwielbiają "samą wodę", ale nie pogardzą też zagęszczonym - ryz, płatki owsiane - na mannę nie wpadłam :) Poza tym czasem dostają resztkę zupki mojego bratanka (zmiksowany rosół z brokułem, włoszczyzną i co tam zdrowe) i też wylizują miseczkę do czysta :)
Ważne żeby taki rosół był bez przypraw (dla ich zdrowia, bo z doświadczenia wiem, że moja zupa lepsiejsza jeszcze ;))

Janosia

Post » Śro mar 18, 2009 9:52

Asiu co tu taka cisza? :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]