Zula,Gluś(FeLV+),Mela(FeLV+),Daszka(DT).Mela-lepiej,Foto-82

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 27, 2009 17:27

Dziękuję Milenko!-opisy sa na własciwych miejscach :lol: -a moje koty chyba są szczęśliwe-robię wszystko,żeby tak było-tak jak wszyscy tutaj.
I dziękuję Wam za zachwyty -a Pyniusia wyszła tu bardzo "drobniutko"-w rzeczywistości jest bardzo grubiutka-bo tak jak kiedyś pisałam-ona myśli brzuszkiem!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto sty 27, 2009 17:34

Kasiu cudowne masz te futrzaczki.Ptysiunio jaki brzuchol biały wywalony hihi.Pysie jakie słodkie Pysiuni i Ptysiunia.I mały łobuz Antonia jaki cudaczek.Słodkie są.Kasiu na pewno są szczęśliwe.Z takim serduchem do kociaków już trzeba sie urodzić
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sty 27, 2009 17:47

milenap, daj znac na PW czy Ci starczy neupogenu

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

Post » Wto sty 27, 2009 17:57

U mnie w domu odkąd pamiętam były koty-i zawsze znajdusie!-tylko Mamy kotek jest ze schroniska w Olsztynie-a moje jak jeden mąż-znaleziska :lol:
Dzisiaj dostałam przesyłkę z Krakvetu-wczoraj wysłane zamówienie-(rano)-dzisiaj ok 12-paczka już była dostarczona-poprosiłam o jakieś darmowe próbki dla bezdomniaczków i dostałam 20(!) paczuszek-jestem mile zaskoczona,tym bardziej,że za dwa wkłady feliveya zapłaciłam 127,10-więc wyszło po 63,55!-dostałam rabat!-mam nadzieję,że szybko zadziała,bo mam dość tego Pyniusiowego sikania!-dzisiaj nasikała do talerza po jedzonku-zdolna bestia-prawda?
Czekam na instrukcję od siostry-jak wstawić zdjęcia do maila-bo muszę Wam pokazać jeszcze Klarę-jak pisała Milenka-ona jest prawie MCO-a umaszczenie ma cudowne!-szylkretowo biała z czarnymi znaczeniami za przednimi łapkami i rudymi plamami-i takie cudo ktoś wyrzucił!!!
Poczekajcie cierpliwie-w końcu nawet małpy są w stanie nauczyć się obsługi komputera-to może i ja się nauczę!
Dostałam komputer 2 lata temu,ale nikt mnie nie uczył-sama jakoś sobie radze,ale to tylko takie klikanie-gdybym mieszkała z kimś kto się na tym zna -umiałabym znacznie więcej,a tak -kicha!-tym bardziej,że nigdy przedtem z tym ustrojstwem nie miałam do czynienia :oops:
Milenko-bardzo sie cieszę,że Melcia bez gorączki,natomiast martwi mnie Daszka-co jest z tym jej kaszlem-już było tak fajnie i teraz znów gorzej-czyżby ona była uczulona na jakiś składnik leku???
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Wto sty 27, 2009 17:59

Witaj Eurydyko-nasze bóstwo opiekuńcze-kocie pogotowie ratunkowe :aniolek:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto sty 27, 2009 18:06

Właśnie miałam się w międzysłowie zapytać Mila jak tam słoneczka puchate a tu czytam że jakiś kaszelek u niuni?Apropo wczoraj jak mi moja Mysza strachu narobiła.Leży sobie leży,od razu jak się zerwała i mi zaczęła kasłać.Momentalnie mi się gorąco zrobiło i się cała aż spociłam.Myślę że mógł gdzieś jakiś kłaczek jej zalegnąć w gardziołku ,bo minut parę wcześniej się pucowała.
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto sty 27, 2009 18:08

wiesz kropka,nam od roku rozni ludzie nieznajomi pomagaja, to chce w miare mozliwosc pomoc tez innym, a jak wczesnie pisalam imie Melka ma dla mnie szczegolne znaczenie :)

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

Post » Wto sty 27, 2009 18:17

Witaj Eurydyko,widzę następna osóbko o złotym serduszku dla futrzaczków.A to miałas kiedyś futrzaczka o tym imieniu?Imieniu naszej Gwiazdeczki?
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto sty 27, 2009 18:20

Eurydyko-tu większość ludzi się nie zna ,ale nie wszyscy pomagają-niektórzy potrafią tylko cały czas prosić o pomoc-nie potrafiąc nawet powiedzieć "dziekuję"za okazaną pomoc-sama tego doświadczyłam i Milenka też-i to od tej samej osoby!-tym bardziej więc-dziękuję!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto sty 27, 2009 19:55

A co tu tak cichutko dzisiaj wieczorkiem-nagadały sie ciotki jak ja byłam w pracy i co ?-blog mam pisać -czy cóś :smokin: ?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Wto sty 27, 2009 19:59

No cóś tak cichutko jest,a wspomniałaś Kasiu o pracy ,a jak tam Twój skarb puchaty w pracy?
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto sty 27, 2009 19:59

Jak futerka sie czuja Milenko?
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Wto sty 27, 2009 20:03

A już nie jesteś sama Kasiu! :D

Eurydyko, dziękuję, zaraz napiszę pw, u mamy jak na razie jest problem z załatwieniem tego leku po raz drugi :?

Daszka troche niestety kaszle, nie cały czas, ale te napady się zwiekszyły. Nie wiem, czy to jakieś uczulenie, czy ona tak reaguje zaraz na osłabienie organizmu, jakim jednak jest też ogłupiacz? :?

No zobaczymy jak teraz zareaguje na antybiotyk, mam na 12 dni na razie tablety.

Melcia dziś bez gorączki :D Gluś za to zaczął pokichiwać, ale wetka mówiła, ze nie ciągniemy antybiotyku, jest na tfx, daje wit. C, powinien sobie poradzić sam.
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto sty 27, 2009 20:10

A gady mnie dzis przyprawiły o zawał prawie...gotowałam ryż, jednocześnie dawałam im jeść, poszłam do pokoju dać Daszce, wracam, a tu scierka na stole się pali, a Glus obok! :strach:

nie wiem, czy to ja tak tą ścierke zostawiłam, czy on ją przesunął, ale prawie zawału dostałam!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Wto sty 27, 2009 20:17

A gady mnie dzis przyprawiły o zawał prawie...gotowałam ryż, jednocześnie dawałam im jeść, poszłam do pokoju dać Daszce, wracam, a tu scierka na stole się pali, a Glus obok!

Wcale Ci się nie dziwię! :strach:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]