tosiula pisze:Ty się ciesz, że żrą. Gorzej jak nie zrą
Co poniektóre nie żrą też

Bure łazienkowce wszelakie chrupki kłują w ząbki.
A Pasożyt jakiś czas temu wzgardził piersią z indyka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Ty się ciesz, że żrą. Gorzej jak nie zrą
behemotka pisze:tosiula pisze:Ty się ciesz, że żrą. Gorzej jak nie zrą
A Pasożyt jakiś czas temu wzgardził piersią z indyka. Skąd on wziął te prawie 7 kg?
behemotka pisze:Ruda Wariatka (zwłaszcza że Szkieletor się stopniowo dezaktualizuje) - przystaje do większości pod względem profilu intelektualnego.
No głupia jest
behemotka pisze: No głupia jest
kalair pisze:O, Behemotka!![]()
Tylko się nie top!
behemotka pisze:kalair pisze:O, Behemotka!![]()
Tylko się nie top!
Właśnie mam ostatnio kryzys psychologiczno-finansowo-zdrowotny, więc nie jestem w najlepszym nastroju. Ale się staram wrócić do jakiegoś normalniejszego stanu
tosiula pisze:behemotka pisze:tosiula pisze:Ty się ciesz, że żrą. Gorzej jak nie zrą
A Pasożyt jakiś czas temu wzgardził piersią z indyka. Skąd on wziął te prawie 7 kg?
Indyk i cielęcinka są przecież niedobre
skaskaNH pisze:behemotka pisze:Ruda Wariatka (zwłaszcza że Szkieletor się stopniowo dezaktualizuje) - przystaje do większości pod względem profilu intelektualnego.
No głupia jest
Że ksywa Szkieletor nie będzie długo aktualna, to podejrzewałam już dawno temu![]()
A że z intelektem tal sobie - no właśnie, pasuje do reszty, nie ma to jak harmonijnie dobrane stado
P.s. Fajnie Cie widzieć znowu
Apsa pisze:behemotka pisze: No głupia jest
Było przed adopcją poczytać obiegowe opinie nt. głupoty sweterów![]()
A (odrobinę) poważniej - to są psy do pracy węchowej, one myślą zapachami. Nie oczekuj, że to się w jakikolwiek sposób przełoży na inteligencję w jakże okrojonym ludzkim rozumieniu![]()
A tak w ogóle, to super, że wróciłaś do żywych![]()
Już się bałyśmy, że trzeba będzie znaleźć inną trzecią do kompletu
behemotka pisze:skaskaNH pisze:behemotka pisze:Ruda Wariatka (zwłaszcza że Szkieletor się stopniowo dezaktualizuje) - przystaje do większości pod względem profilu intelektualnego.
No głupia jest
Że ksywa Szkieletor nie będzie długo aktualna, to podejrzewałam już dawno temu![]()
A że z intelektem tal sobie - no właśnie, pasuje do reszty, nie ma to jak harmonijnie dobrane stado
P.s. Fajnie Cie widzieć znowu
Mogłoby się dobrać w drugą stronę
No ale trudno. Pozostaje pogodzić się z faktem, że mam w chacie średnią IQ coś koło 36,2
I dzięki
Dorota pisze:behemotka pisze:kalair pisze:O, Behemotka!![]()
Tylko się nie top!
Właśnie mam ostatnio kryzys psychologiczno-finansowo-zdrowotny, więc nie jestem w najlepszym nastroju. Ale się staram wrócić do jakiegoś normalniejszego stanu
I za to trzymam:ok:
:ok:
bedaca w podobnym stanie Duza od Mru
Sok marchewkowy żrą.
Wiem, teoretycznie trzeba by napisać, że piją, ale skoro razem z kartonikiem, to chyba jednak żrą?
Ponieważ Bulwa był uprzejmy otworzyć kartonik w kilku strategicznie wybranych miejscach i nie poinformował mnie o swojej taktyce, „ukapała” mi się piękna ścieżka w poprzek pokoju oraz artystyczny wzorek na spodniach. Pięknie. Po prostu, [CENZURA], pięknie.
behemotka pisze:O pardon, ona nie była planowana
No wiem, wiem... Ale mogłaby chyba skumać, że jak Paskudztwo się jeży i prycha, to nie należy się witać?
behemotka pisze:A w ogóle to jaki pies się cieszy, że mu kołnierz zakładają?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 300 gości