Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Jakie Ty masz dobre serduszko Tosiulka!![]()
tosiula pisze:Moje pozamykam w szafie w sylwestra. Pysia się chyba zaczęła bać petardA jeszcze w zeszłym roku w oknie siedziala. Oj będzie ciężko tym razem
Ale skoro koty mają pretensje, że nic im nie wolno, to może pozwolę moim o północy być na balkonie, zamkniętym bo zimno
behemotka pisze:tosiula pisze:Moje pozamykam w szafie w sylwestra. Pysia się chyba zaczęła bać petardA jeszcze w zeszłym roku w oknie siedziala. Oj będzie ciężko tym razem
Ale skoro koty mają pretensje, że nic im nie wolno, to może pozwolę moim o północy być na balkonie, zamkniętym bo zimno
Pewnie, że pozwól! Niech zaznają zwierząsia wolności
Moje się nie boją
Więc odpada następny środek perswazji. Zostają te brutalna
tosiula pisze:behemotka pisze:tosiula pisze:Moje pozamykam w szafie w sylwestra. Pysia się chyba zaczęła bać petardA jeszcze w zeszłym roku w oknie siedziala. Oj będzie ciężko tym razem
Pewnie, że pozwól! Niech zaznają zwierząsia wolności
Moje się nie boją
Więc odpada następny środek perswazji. Zostają te brutalna
czy twoje boją się czegokolwiek
behemotka pisze:Mnie.
Czasami
Ewentualnie nagłej globalnej klęski głodu i załamania światowej hodowli kurczaków, indyków oraz krów. Dlatego trzeba nażreć się na zapas
skaskaNH pisze:behemotka pisze:Mnie.
Czasami
Ewentualnie nagłej globalnej klęski głodu i załamania światowej hodowli kurczaków, indyków oraz krów. Dlatego trzeba nażreć się na zapas
Maciek wczoraj zachowywał sie tak, jakby obawiał sie globalnego upadku przemysłu rybackiego![]()
Nie wiedziałam, że kot może tyle ryby na raz wchłonąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 12 gości