moś pisze:kothka pisze:moś pisze:Witanko, biedny Romeczek, ciekawe co to może byc? ma to na brodzie czy wszedzie

Jeśli wszedzie to pewnie jakies alergiczne , sam nie wiem, faktycznie najlepiej do weta.

nie na brodzie, tylko na szyi z dwóch stron (większość już zniknęła po zmianie karmy na orijena, teraz jakieś dwa miejsca się odnowily, ale to może być dlatego, że znowu sobie pojadl Puriny jak byliśmy na wakacjach

)
Dzisiaj się nad nim zlitowałam i znowu trochę puriny dostał (Acana Prairie lezy w misce od przedwczoraj nieruszona, czekam na orijena)
No u nas acana ta nowa tez tak szybko nie schodzi z miseczki jak ta stara dawniej ale trudno, Orijen jest dobry..moze mu nie dawaj tej puryny juz

Nie daję mu Puriny właściwie, sam sobie pożarl jak bylismy na gościnnych występach i to tą feee, bo cat chowa (że też koty zawsze muszę jeść nie to co trzeba - w jednej misce było Orijen, w drugiej cat chow - Romuś oczywiście obowiązkowo wszamał cat chowa)

. Teraz mu dałam parę chrupek pro plana delicate, bo nic innego nie mam otwartego oprócz Acany Prairie (Pacifikę wcinał aż miło, tego nie chce), szkoda mi go było, bo głodny
Teraz czekam na reakcję