Cieszę się, że dziewczynki już zaprzyjaźnione. Byle to małe głupie zrozumiało, że łóżko to jest miejsce do przytulanek z Pańcią, a nie kuweta.
Ale może po sterylce się to uspokoi wreszcie na dobre.
Moderator: Estraven
Nordstjerna pisze:Jaki tam Flip i Flap?! Przecież Gadżet to wielki kot! Jeszcze trochę i przerośnie Niunieńkę. Ogonem już przerosła.
. Wskakuje mi często na kolana, kark głowę i się mości
. Daje cudne noski, mizia się łebkiem o mój policzek i nauczyła się robić od Niuniuni łuczki!
. Jedno jest pewne - ogonek dłuższy niż Niunieńka, coraz bardziej kudłaty i boski! 
.
.

. Bardzo "czynnie" opiekowała się mną Gagunia - ogrzewała mnie swoim maleńkim ciałeczkiem, godzinami ugniatała i lizała po twarzy
. Coraz ładniej się ze sobą bawią, a najbardziej podoba mi się, jak podchodzą do siebie i pacają się łapeńkami po główkach
.
.
.
. Nabrała mocniejszych barw, ślepka jej zielenieją, i na całym futerku zaczynają jej wyrastać tak jakby dłuższe włoski - pod światło wyglądają jak igiełki
.Arsnova pisze:O rety, cudowne te Twoje opowieści
nanetka pisze:Arsnova pisze:O rety, cudowne te Twoje opowieści
Arsnova to tylko trzeba wziąć drugiego kotka i też będziesz mieć tyle uciech
Ulla pisze:Ostatnio mała zołza odsunęła sobie płytkę w wannie (dostęp do odpływu), która jest umocowana na 3 magnesach i nawet ja mam problemy z jej ściągnięciem. A to małe, tak długo skubało łapką szczelinę, że płytka się przesunęła i Gagunia praktycznie mi wlazła pod wannę
. W ostatniej chwili złapałam za ogonek i wyciągnęłam łobuzicę
.
Gdybym tego nie zrobiła, to chyba tylko kucie wanny by mi pozostało...
Ulla pisze:Ostatnio mała zołza odsunęła sobie płytkę w wannie (dostęp do odpływu), która jest umocowana na 3 magnesach i nawet ja mam problemy z jej ściągnięciem. A to małe, tak długo skubało łapką szczelinę, że płytka się przesunęła i Gagunia praktycznie mi wlazła pod wannę
. W ostatniej chwili złapałam za ogonek i wyciągnęłam łobuzicę
.
Gdybym tego nie zrobiła, to chyba tylko kucie wanny by mi pozostało...
Użytkownicy przeglądający ten dział: joanjoan i 55 gości