No jakieś wyjątkowe!

O tej porze nigdy Kaski niet..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nelly pisze:Muszę się uszykować i wyjść. A tak mi się nie chce.
Jutro zamkniete wszystko, pojutrze do pracy i trzeba coś pokupować.
Mereth pisze:kalair pisze:Niestety, moje mają zazwyczaj taką potrzebę..Ostatnio tyle totrwało, że aż JJ się hmm..lekko zdenerwował. Mówi powiedz coś temu kotu!. Bez sensu..co?
No ale co byś miała koteczkowi powiedziećWystaw pupę przez okno i siusiaj
![]()
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Niestety, moje mają zazwyczaj taką potrzebę..Ostatnio tyle totrwało, że aż JJ się hmm..lekko zdenerwował. Mówi powiedz coś temu kotu!. Bez sensu..co?
![]()
Chyba raczej-przestań już kopać! Już wieki temu zakopane!![]()
Adrianapl pisze:
dzieki za zdjecie slicznotki
a widzac wasze tempo i wiedzac, ze dzis znikam na prawie 3 tygodnie, to bede musiala sie pogimnastykowac, zeby was znalezc
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Niestety, moje mają zazwyczaj taką potrzebę..Ostatnio tyle totrwało, że aż JJ się hmm..lekko zdenerwował. Mówi powiedz coś temu kotu!. Bez sensu..co?
![]()
Twój TŻ zdecydowanie nie rozumie kocich archeologów![]()
![]()
kalair pisze:Iskropka pisze:Cześć Szylkretkii!
Cześć Kropcie! U was też wieje?
Iskropka pisze:kalair pisze:Iskropka pisze:Cześć Szylkretkii!
Cześć Kropcie! U was też wieje?
U nas nie wieje, jest słonecznie i ciepło!
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Niestety, moje mają zazwyczaj taką potrzebę..Ostatnio tyle totrwało, że aż JJ się hmm..lekko zdenerwował. Mówi powiedz coś temu kotu!. Bez sensu..co?
![]()
![]()
Generalnie zazwyczaj już śpi, i nie słyszy, ale wyjątkowo później się położy, 24 godzina, , o czwartej wstaje, a ta zaczyna WIELKIE KOPANIE!![]()
![]()
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Niestety, moje mają zazwyczaj taką potrzebę..Ostatnio tyle totrwało, że aż JJ się hmm..lekko zdenerwował. Mówi powiedz coś temu kotu!. Bez sensu..co?
![]()
![]()
Generalnie zazwyczaj już śpi, i nie słyszy, ale wyjątkowo później się położy, 24 godzina, , o czwartej wstaje, a ta zaczyna WIELKIE KOPANIE!![]()
![]()
To faktycznie, mógł się wkurzyć.
Ale za to kretki pewnie jakieś znalezisko chciały znaleźć![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1, Silverblue i 458 gości