Wczoraj odkryłem w pokoju łaciate posłanko

Ciekawe, gdzie było do tej pory, skoro go nie zauważyłem

Dzisiaj mam gdzie spać

Gag
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Cść fsyscyU nas tes siem zlobiło chłodniej i liście lecom z dzewków
. A ja dziś lano ułozyłam siem Duzej na kolanach bzuskiem do góly, pośpiewałam jej i kazałam siem miziać. Ale była zdziwiona, takie ocy miała:
annette88 pisze:MaryLux pisze:Cść fsyscyU nas tes siem zlobiło chłodniej i liście lecom z dzewków
. A ja dziś lano ułozyłam siem Duzej na kolanach bzuskiem do góly, pośpiewałam jej i kazałam siem miziać. Ale była zdziwiona, takie ocy miała:
pewnie tak ślicznie śpiewałaś
trawa11 pisze:Czesć Ineczko
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Cść fsyscyU nas tes siem zlobiło chłodniej i liście lecom z dzewków
Tylko dlacego Duza siem tlochem tym zdenelwowała? I zapytała, cy chcem landkem z Doctorrem
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:Cść fsyscyU nas tes siem zlobiło chłodniej i liście lecom z dzewków
Tylko dlacego Duza siem tlochem tym zdenelwowała? I zapytała, cy chcem landkem z Doctorrem
ja tez tego nie wiem :O
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości