Nie, to nie pomyłka!

W reszcie usnęły.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Bry,
tak OT na powaznie-hmmm...moze nie pietrujmy cytatow to wolniej pojdzie, co ty na to krolowo...forum sie nie bedzie obciążąć tyloma watkami, bo nikt ich nie likwiduje a pamiec nie jest bez dna...tak sadze....chyba ze robisz jakis swoisty rekord ilościowy, wtedy sie nie wtracam![]()
Nie,żadnego rekordu nie robię..Ale nie sądzę, że są jakieś limity..
No to witaj w nowym wątku..
A piętrowanie nie ma tu nic do rzeczy. Mogę się co najwyżej nie odzywać.
Dziekuje slicznie![]()
Nie chodzilo mi o limity ale o obciązenie forum bo watki nie sa przecież usuwane a forum obciążone ciezko chodzi..ale chyba sie nie gniewasz za te małą dygresje?
Codziennie powstaje mnóstwo wątków, i nie masz na to wpływu. I nie sądzę,by to obciążało forum.
Tekst nie obciąża.
Kaska pisze: Tekst obciaza forum - kazde slowo zapisane w watku musi zostac zaindeksowane
takze to wielokrotnie w pietrusach zacytowane - stad zgodnie z netykieta powinno sie ciac cytaty
a powstaje owszem mnostwo watkow - ale - hmmm- bardziej mertorycznych niz towarzyskich ?
czesc osob, ktore sie poznaly na miau i dobrze sie czuja ze soba - przechodzi na priv - rowniez w formie wlasnych towarzyskich for, gdzie same oplacaja transfer![]()
Mereth pisze:
Zobacz, już 8, zleci ras ras![]()
Ucałuj Iriskę i Lafinka też
kalair pisze:Mereth pisze:
Ucałuję.To jeszcze 4 godzinki..A ja na pięć. Jakiś urlopik bierzesz dłuższy, czy to tak wyjątkowo?
Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:
Ucałuję.To jeszcze 4 godzinki..A ja na pięć. Jakiś urlopik bierzesz dłuższy, czy to tak wyjątkowo?
5 godzin to idealny czas pracy, 8 czyli tyle co ja normalnie powinnam siedzieć , to zdecydowanie za dużo![]()
Wyjątkowo dziś, bo od 12 wet przyjmuje, muszę lecieć z grzdylem, niech obejrzy dla pewności czy wszystko z malym dobrze![]()
A po pracy nie mogłabym, bo od 17 do 21 mam kurs BHP, na którym muszę być ( robię prawko..wreszcie
)
kalair pisze:I może faktycznie pomyśleć o usuwanie starych wątków? Te ważne są przyklejane..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości