Duet Cleo i Saszka, a w DT dwa kocie oseski

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 14, 2009 8:53 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowa mega mruczka Ryśka

biedne myszki :crying: nie da się jakos wyłączyć tego mruczenia? gdzieś na brzuchu powinien być taki przycisk :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro paź 14, 2009 10:40 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowa mega mruczka Ryśka

A ja tam ich nie żałuję :wink: to są wredne myszydła, które w nocy spać nie dają bo drapią po ścianach i dręczą moje koty, które się dobrać do nich nie mogą :lol: a tak przynajmniej nie drapią bo nie wiedzą co się dzieje :mrgreen:

Basiu a jak tam zdrówko Sissi?? Byłaś może z nią już u weta ??

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Śro paź 14, 2009 12:38 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowa mega mruczka Ryśka

nie....malutka już ani razu nie kichnęła, wygląda na całkiem zdrowego kota....dzis miałam ubaw jak goniła za moim 6 kilowym Gutkiem, mało sie nie po.....kichałam :mrgreen:

Basica

Post » Pt paź 16, 2009 15:00 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

Od wczoraj pomieszkują w mojej łazience śliczne, śliczności :1luvu:

Rysio :mrgreen:

Obrazek

Maryśka :lol:

Obrazek

monia3a

Post » Pt paź 16, 2009 18:51 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

Rysiek poza klatką już? to chyba cud :roll:

Basica

Post » Pt paź 16, 2009 19:48 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

Basica pisze:Rysiek poza klatką już? to chyba cud :roll:

Basieńko Rysiek nie tyle co poza klatką ale już w swoim domku :ok:

monia3a

Post » Sob paź 17, 2009 8:19 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

Moniś.....Ty naprawdę jesteś CUDOTWÓRCĄ..... niziutko chylę czoło

powiedz....jak zrobiłaś z niego kota :?: przecież "TO" pluło na metr od klatki :roll:

Basica

Post » Sob paź 17, 2009 9:12 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

Tym razem nic takiego nie zrobiłam :?
Pan napalił się na rudzielca i nie było mowy aby poczekał, stwierdził, że sobie poradzi. Opowiadał, że sam próbował złapać małego dzikuska ale nie udało mu się.
Ryśka zawiozłam sama osobiście, Pan wcale się nie przestraszył a nawet wziął go na ręce takiego fuczącego i głaskał aż ten się uspokoił. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Pan ma dać znać jak idą postępy więc cierpliwie czekam :)

Maryśka za to dała mi dziś w nocy koncert :evil: Miałczała prawie całą noc i to donośnym głosikiem :twisted: a teraz diablica mała śpi :mrgreen: ona jest taka śliczna, zakochana jestem po uszy :1luvu:

monia3a

Post » Nie paź 18, 2009 10:45 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

Odważny ten Pan :lol: może zechciałby zostać Waszym treserem :mrgreen:

Maryśka jest przecudna :1luvu:

joanna266

Od: Pt lis 21, 2008 13:17

Post » Nie paź 18, 2009 20:48 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

joanna266 wiesz nie pomyśłałam o tym ale zadzwoniłam do Pana i zaproponowałam, nie powiedział nie, przemyśli tak więc może będziemy mieć kolejnego tresera :roll:

Dziś wracając do domu z przesłuchania w Choroszczy znalazłam kicię na swoim podwórku 8O w pełni oswojona, miziasta Pszczółeczka, narazie pomieszkuje u mnie ale mam nadzieję, że znajdzie się jej inny DT bo ja poprostu nie wyrabiam. W tej chwili mam 5 kotów w tym dwa moje.

Pszczółeczka:
Obrazek

monia3a

Post » Pon paź 19, 2009 8:46 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

ślicznota kota :1luvu:

Basica

Post » Pon paź 19, 2009 8:51 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

Dzisiejszy ranek był najlepszy, całe stadko 5-kotowe nie dało mi nic zrobić tylko darło japki bo niby były głodne :lol:
5 oddzielnych miseczek mokrej karmy i zapanował upragniony spokój. choć muszę przyznać ładnie śpiewały :ryk:

monia3a

Post » Pon paź 19, 2009 8:53 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

dręczycielka kotów.....wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Basica

Post » Pon paź 19, 2009 8:57 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

no wiesz 8) kicie z najedzonymi brzuszkami porozchodziły sie po pokojach i pozajmowały łóżeczka, spały jak wychodziłam.

Wiem jedno - nie chce mieć w domu 5 kotów :evil: swoich oczywiście, bo chwilowo to można jakoś przezyć :lol:
Mężuś narazie nic nie mówi więc chyba nie szykuje mi się chwilowo eksmisja ale Basiu jakby co miej na uwadze mnine z 5 kotów i dwoma psami :twisted: bo gdzieś tam pisałaś, że mnie przygarniesz :mrgreen: nadal chcesz :?:

monia3a

Post » Pon paź 19, 2009 9:06 Re: Puchate Cleo i Silia. Tymczasowe rudości i szarości :)

Moniś....czy zamiast tych psowatych mogłabyś zabrać córunię?

Basica

[poprzednia][następna]