ja tak nie mam-moje sie leja-od 5 lat
pozdrowienia ze Śląska
Moderator: Estraven
mb pisze:Jak już wiadomo, odwiedziłam dzisiaj Baksa, Gina i ich fantastyczną PańcięTak więc spędziłam w tej miłej gościnie naprawdę dużo czasu (nieprzyzwoicie dużo
), który minął szybko, jak jedna chwila.
Jednym słowem - to było cudowne popołudnie

iwona_35 pisze:mb pisze:Jak już wiadomo, odwiedziłam dzisiaj Baksa, Gina i ich fantastyczną PańcięTak więc spędziłam w tej miłej gościnie naprawdę dużo czasu (nieprzyzwoicie dużo
), który minął szybko, jak jedna chwila.
Jednym słowem - to było cudowne popołudnie
Ale ci zazdroszczę![]()
Całuski dla grubasków![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mała1 pisze:cudny jest widok kochajacej sie dwójki kotów
pozdrowienia ze Śląska
mb pisze:To zdjęcie i obydwa filmiki![]()
Łzy wzruszenia napłynęły mi do oczu - takie kochane, słodkie, dobre kotki
A moje małe draniejeśli już podniosą łapkę, to tylko po to, żeby przyłożyć sobie nawzajem po pyszczkach
![]()
Pozdrawiamy czule Ciocię Annę09 (opowiedziałam moim dziewczynom, jak u Cioci Anny09 dobrze żyje się kotom, a one mi powiedziały, że jeśli jeszcze kiedyś będę do nich pyskować, gdy się pobiją, to już wiedzą, dokąd się mają wyprowadzić),a ja dodatkowo proszę o wygłaskanie chłopców po czółkach
iwona_35 pisze:Szkoda ,że do Krakowa tak daleko, chętnie odwiedziłabym znów chłopaków i ciocie.
Całuski dla grubasków
Obawiałam się, że potraktują mnie jak obcą
mb pisze:Pewnie, że można wystawić - z wysoką ceną wywoławczą. To przecież prawdziwe dzieło sztuki
![]()
mb pisze:Cieszę się, że szczotka się sprawdziła i że chłopaki lubią być czesani![]()
Ja swoje dziewczyny też bym chętnie wszystkie czesała, ale Kropcia boi się szczotki i bije szczotkę, Kasia się nie boi i bije mnie, gdy tylko wyciągam rękę ze szczotką, Bisia czesania nie lubi i zostaje mi tylko Mruśka, która słabo dba o toaletę i poddaje się czesaniu, lecz szybko się niecierpliwi.
Przypuszczam, że czesanie tych cudnych kocurków musi być wyjątkową przyjemnością także dla czeszącego![]()
Wszystkie pięć pozdrawiamy Waszą trójkę w to szare popołudnie i życzymy rozkosznego czesania![]()
mjs pisze:Chłopaki poznały mnieObawiałam się, że potraktują mnie jak obcą
Baks wprawdzie był zajęty spaniem na lodówce, ale jak już się tam wspięłam po taboreciku to wystawił brzuchol do głaskania
![]()
Ginuś natomiast rozmiękczył moje serce, bo gdy usiadłam na krześle wskoczył mi na kolana, wtulił się i włączył motorek![]()
Zaspani byli obaj, bo pogoda dzisiaj deszczowo-senna, więc latających dywanów nie byłoAle następnym razem...., ho ho!
![]()
mjs pisze:Anna09 natomiast ani nie wystawiła brzusia do głaskania, ani nie wskoczyła mi na kolana![]()

iwona_35 pisze:ojej, tak wspaniale Was się czyta, ciociu mjs , tak ci zazdroszczę tych odwiedzin![]()
![]()
![]()
mjs pisze:[Anna09 twierdziła, że przed moim przyjściem zjadły obiad, ale po ok. 40 minutach, gdy obie znalazłyśmy się w kuchni to chłopaki natychmiast domagali się jedzenia
anna09 pisze:mjs pisze:[Anna09 twierdziła, że przed moim przyjściem zjadły obiad, ale po ok. 40 minutach, gdy obie znalazłyśmy się w kuchni to chłopaki natychmiast domagali się jedzenia
I wyszło na to, że głodzę koteczki
mjs pisze:iwona_35 pisze:ojej, tak wspaniale Was się czyta, ciociu mjs , tak ci zazdroszczę tych odwiedzin![]()
![]()
![]()
Nie widziałam kotków tydzień z okładem, ale wystarczyło, żeby zauważyć, że Ginuś nabrał ciałka. Dążą obaj do optymalnego kształtu kulistegoAnna09 twierdziła, że przed moim przyjściem zjadły obiad, ale po ok. 40 minutach, gdy obie znalazłyśmy się w kuchni to chłopaki natychmiast domagali się jedzenia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 27 gości