Czytalam rano ten watek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Muszę się sobie dokładniej przyjrzeć, może rosną mi wąsy? Albo ogon?
Hipcia pisze:Szczesiu zauwazyłas jak Higgis jest podobny do Kociołka może to brat bliźniak dlatego tak podobna natura. Ja się tam łobuza nie boję choć mam juz strasznie pokaleczone i obolałe ręce aż do łokci, odczuwam to szczególnie dotkliwie przy porządkach przedswiątecznych.
I takie małe wscibstwo; jak to się stało że dawno nie widziałaś swojego kotka ? Bo wiesz to trochę dziwnie brzmi ; mam jednego kota i zaraz za chwilę ale dawno go nie widziałam, to masz czy nie masz ?
A tak w ogóle to jest absolutnie cudny !!!
- no co Wy?czitka pisze: A swoją drogą, to tak sobie myślę, że te naszy koty to mają rajskie życie.
Też bym tak chciała spać w dowolnym miejscu, o dowolnej porze i w dowolnej pozie!
Jeszcze by mi żarełko podawali, głaskali, kupowali drapaki i inne zabawki...i wszystko by mi było wolno, a obowiązków zero.
EwKo pisze:Pozy ma kitek nieziemskie
-Hipcia pisze:EwKo pisze:Pozy ma kitek nieziemskie
z Twoimi futrami ciężko byłoby mu konkurowacwłasnie się dobrze przyjrzałam Twojemy podpisowi
moś pisze:Piekny watek, szkoda ze tu wczesniej nie zagladalam ale teraz napewno bedeJa tez mam same kocury i Arni robi dokladnie takie same pozy, jak go sfoce w takiej to wstawie.Pozdrawiam - nowa fanka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 23 gości