jopop pisze:
aamms... dlugo sie do tego przywyka???
nie wiem.. mnie się jeszcze nie udało..

ale wiem co można zrobić - pokochać..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:
aamms... dlugo sie do tego przywyka???
aamms pisze:jopop pisze:Czy ja wyglądam jak ktoś kto ma ochotę przez cały ma ochote i czas trzymać to zwierzę na kolanach????
Stanowczo wyglądasz..![]()
:
Pipsi pisze:aamms pisze:jopop pisze:Czy ja wyglądam jak ktoś kto ma ochotę przez cały ma ochote i czas trzymać to zwierzę na kolanach????
:
No właśnie. Ale naprawdę co za okropny kot. Nie dość, że śpi w nocy z Tobą, to jeszcze na kolana włazi. No dramat po prostu.
kasia essen pisze:Pipsi pisze:aamms pisze:jopop pisze:Czy ja wyglądam jak ktoś kto ma ochotę przez cały ma ochote i czas trzymać to zwierzę na kolanach????
:
No właśnie. Ale naprawdę co za okropny kot. Nie dość, że śpi w nocy z Tobą, to jeszcze na kolana włazi. No dramat po prostu.
![]()
![]()
no jak ona moze poprostu
![]()
![]()
![]()
![]()
ja bym sie na twoim miejscu przy takim zachowaniu ze strony kota-zakochała na amen![]()
aamms pisze:mnie też się nie otwiera..
Pipsi pisze:Seniorita, musisz sobie ściągnąć codeki.
CO ściągnąć?![]()
Możesz przetłumaczyć to na jakiś ludzki język?![]()
![]()
![]()
![]()
i dorzucić jakąś instrukcję ściągania tego czegoś..
aamms pisze:kasia essen pisze:Pipsi pisze:aamms pisze:jopop pisze:Czy ja wyglądam jak ktoś kto ma ochotę przez cały ma ochote i czas trzymać to zwierzę na kolanach????
:
![]()
![]()
no jak ona moze poprostu
![]()
![]()
![]()
![]()
ja bym sie na twoim miejscu przy takim zachowaniu ze strony kota-zakochała na amen![]()
ja podejrzewam, że jopop już dawno to zrobiła, tylko nie chce się do tego przyznać..![]()
No bo przecież jak można lubić persy..![]()
![]()
jopop pisze:
jest upiorna przez to dążenie do człowieka...
dalia pisze:jopop pisze:
potwierdzam![]()
![]()
![]()
persy to cos okropnego![]()
a ta ich namolność paskudna jest![]()
i jeszcze te miłośnie i namolnie wpatrzone w pańcie oczyska - duże jak spodki i takie okragłe. Człowiek ma wtedy wrazenie ze jest dla tego paskudnego stwora z płaską mordą całym światem - paskudztwo![]()
podpisano - paskudna pańcia między innymi Dali, Duni i Oskara
jopop pisze:..... co nie zmienia faktu, że te płaskie ryje są okropne...
charakter też ma wredny, od tygodnia nie mogę się wyspać, bo leży wtulona we mnie. ............
...
kasia essen pisze:i nigdy nie wiesz czy kot jest zły czy ma dobry nastroj bo jego pysk ciagle wyglada tak samo,w sumie jakby zawsze były zle na cały swiat![]()
kasia essen pisze: jego pysk ciagle wyglada tak samo,w sumie jakby zawsze były zle na cały swiat :lol:
aamms pisze:kasia essen pisze: jego pysk ciagle wyglada tak samo,w sumie jakby zawsze były zle na cały swiat :lol:
ee tam.. one po prostu mają krytyczny stosunek do otaczającej je rzeczywistości..![]()
I ja im się wcale nie dziwię..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości