Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 29, 2006 9:30

Aga86 pisze:Iść z Biznesem do Duzej. A co do kwiatów - to ja jestem specjalistka od rozkopywania doniczek. Ale frajda :lol: . Tylko moje Duze sie złoszcza i mowia ze kupia specjalne zabezieczenie dla ziemi. Podobno na wiosne takie jest w sklepach ( zabezpieczenia aby dzieci sie ziemią nie bawiły - specjalna satka)

Pysia Ty kurde nie podpowiadaj Duzej takich rzeczy !!! Bo ja lubie kopac :twisted: a jak znam Duza to zalozy takie siatki Zolza ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Śro mar 29, 2006 9:38

Monika L pisze:decyzję podjełaś ,przekonaj koleżanke że nie można ich rozdzielać bo zbyt zrzyte sa ze sobą i beda nieszcześliwe osobno i w nowych domach, a koleżance na forum kociak sie znajdzie ,jest ich dużo napewno sie w którymś zakocha :)

Juz ja przekonalam ze obydwa urwisy ida do mnie :)
Kociaka bedziemy jej na 100% szukac ja wroci z urlopu czyli tuz po swietach :)
A moze zaczniemy przed swietami??? zeby zaraz po mogla go zabrac???
Napisze wkrotce jakie ma "wymagania" (kolezanka rzecz jasna) ;)
Obrazek

goska_bs

Post » Śro mar 29, 2006 9:43

goska_bs pisze:
Monika L pisze:decyzję podjełaś ,przekonaj koleżanke że nie można ich rozdzielać bo zbyt zrzyte sa ze sobą i beda nieszcześliwe osobno i w nowych domach, a koleżance na forum kociak sie znajdzie ,jest ich dużo napewno sie w którymś zakocha :)

Juz ja przekonalam ze obydwa urwisy ida do mnie :)
Kociaka bedziemy jej na 100% szukac ja wroci z urlopu czyli tuz po swietach :)
A moze zaczniemy przed swietami??? zeby zaraz po mogla go zabrac???
Napisze wkrotce jakie ma "wymagania" (kolezanka rzecz jasna) ;)

no to super, może pozostałe osoby z biura dopadnie milosc do kotów :wink: dzieki szkrabom znajdzie sie domek dla inego potrzebującego kotka :)

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Śro mar 29, 2006 9:49

Gosia, a może jej "koszyczek z kotkiem" zamiast święconki przed urlopem załatwić?? Mam takiego jednego na wydaniu i to już po ciachnięciu - transport z wawy załatwie do Lodzi nie jest daleko. Piszesz sie na to??
Zdjęcia mam w kompie to na maila moge wrzućić. Krzycz jak by co, bo kocio jest potrzebujący a gotowy bo z domku tymczasowego z którego już wszystkie kotki wydałam.To brat mojej Otylki.
Tabik jest raz szczepiony z tego co wiem i strasznie milaśny a jest prawie jak Biznes umaszczony.
Obrazek

Czarna Agula

Od: Wto lis 22, 2005 22:25

Post » Śro mar 29, 2006 9:54

Czarna Agula pisze:Gosia, a może jej "koszyczek z kotkiem" zamiast święconki przed urlopem załatwić?? Mam takiego jednego na wydaniu i to już po ciachnięciu - transport z wawy załatwie do Lodzi nie jest daleko. Piszesz sie na to??
Zdjęcia mam w kompie to na maila moge wrzućić. Krzycz jak by co, bo kocio jest potrzebujący a gotowy bo z domku tymczasowego z którego już wszystkie kotki wydałam.To brat mojej Otylki.
Tabik jest raz szczepiony z tego co wiem i strasznie milaśny a jest prawie jak Biznes umaszczony.

Przed urlopem to nie bo na urlop wyjezdza.
Zdjecia slij goska6@poczta.onet.pl
Ale ona chyba wolalby zobaczyc kotecka zanim go wezmie.. ale kto wie ,,,,[ppppppppppppppppppppp

Te ostatnie znaczki to podpis Serwisa :)
Obrazek

goska_bs

Post » Śro mar 29, 2006 10:18

Zdjęcia Bandy poszły a ja o tttaaaaaaaaaaaaaak trzymam kciuki za Tabisia i Nowy Domek :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Czarna Agula

Post » Śro mar 29, 2006 10:23

ja też ,napisz Agula coś o kotku aby Gosia mogła zdać relacje, Gosiu to już twoja w tym głowa aby namówić ,powiedz że kotek potrzebuje domu....

Monika L

Post » Śro mar 29, 2006 10:27

Monika wysłałam Gosi wszystko co wiem o Tabisiu na maila łącznie z kocim "menu" i zdjęciami reszty kociej "bandy" z którą sięwychowuje. Trzymać kciuki bo mojej Pan Basi TŻ już kołki ciosa na głowie za kotuchowe psoty!!!
Bede dziś do niej dzwonić to powiem o ewentualnej sesji zdjęciowej Tabisia i jutro wyśle reszte zdjęcióffrtytrrfkokffg - Pozdrawiam to mówiłem ja Rudish 8)
Obrazek

Czarna Agula

Post » Śro mar 29, 2006 10:27

Czarna Agula pisze:Zdjęcia Bandy poszły a ja o tttaaaaaaaaaaaaaak trzymam kciuki za Tabisia i Nowy Domek :ok: :ok: :ok: :ok:

Nic nie mam na poczcie :(
Obrazek

goska_bs

Post » Śro mar 29, 2006 10:30

Goska dostałam zwrotną :evil: , powiększ poczte do 1 GB i odbiór przesyłek dl 20 MB jednorazowo puszczę Ci z konta na Onecie jeszcze raz!!
Obrazek

Czarna Agula

Post » Śro mar 29, 2006 10:31

Monika L pisze:ja też ,napisz Agula coś o kotku aby Gosia mogła zdać relacje, Gosiu to już twoja w tym głowa aby namówić ,powiedz że kotek potrzebuje domu....

Wista wio latwo powiedziec moja glowa ;)
Kot do odbioru najwczesniej po swietach wiec skoro to pilne to nie da rady :( kolezanka 7 kwietnia jedzie na urlop
Obrazek

goska_bs

Post » Śro mar 29, 2006 10:58

Czarna Agula pisze:Monia posłałam posłałam a jakże i z wszystkimi szczegółami a pro pos "menu" a jutro podesle sesje zdjęciową Tabika bo część zdjęć jest jeszcze nieobrobiona. Kocio jest przecudnej urody a że ja nie umiem zamieszczać zdjęć /sierota komputerowa/ wszystkie w kompie mam krowiaste to tylko mailem mogę podesłaćhgdygeri34r4y843 :roll: - to byłem ja Rudy 8)

o to super, a jak cudny to większe szanse :) , Gosiu koleżankę postaw przed faktem dokonanym powiedz ,że masz dla niej ładnego i mądrego kociaka ,biedulek potrzebuje bardzo domku i jak ona go nie weźmie to niewiadomo co się z nim stanie, takie teksty działaja na mojego TŻ :wink: więc na kobietkę chyba tym bardziej ,kibicuję akcji adopcyjnej ,mocno trzymam kciuki :ok:

Monika L

Post » Śro mar 29, 2006 11:04

tylko w pakiecie! rozdzielac osiem łapek? a niedoczekanie - jak by potem biegały, na sześciu? :roll:
:wink:
kot potrafi sie idealnie wpasować w Twój tryb życia, znajdzie swoje miejsca, swoje ścieżki, nie wymaga takiej uwagi jak pies a człowiek po paru tygodniach zyskuje trochę inną perspektywę, nabiera dystansu, wyluzowuje, znajduje nowe rzeczy, które go cieszą...
pełna symbioza!
:lol:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro mar 29, 2006 11:07

Monika L pisze:o to super, a jak cudny to większe szanse :) , Gosiu koleżankę postaw przed faktem dokonanym powiedz ,że masz dla niej ładnego i mądrego kociaka ,biedulek potrzebuje bardzo domku i jak ona go nie weźmie to niewiadomo co się z nim stanie, takie teksty działaja na mojego TŻ :wink: więc na kobietkę chyba tym bardziej ,kibicuję akcji adopcyjnej ,mocno trzymam kciuki :ok:

MOnia kolezanki nie moge poganiac.. bo jak powiedziala cierpi nad strata Serwisa... ktorego ja zabieram
Obrazek

goska_bs

Post » Śro mar 29, 2006 11:12

To ja Biznes
Rudi Duza nei daje sie lizac i podgryzac po szyi :( Mowi ze jestem kot zboczuch :evil: (i ze mam odruch ssania - w wieku 4 miesiecy???)
a Serwisowi to dala sie dzis lizac :twisted: nigdy wczesniej on jej nie calowal .. a dzis...czujem siem nieszczesliwy ;)
Obrazek

goska_bs

[poprzednia][następna]