Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ann_pl pisze:A moze to nowa forma dreczenia Kitki-lizanie po lebku?![]()
![]()
Ann_pl pisze:U mnie kedys tez byly walki pomiedzy Fanaberka a Aisha. Potem Fanaberka zaczela lizac Aishe po lebku. Czuje tu podstep![]()
Kicorek pisze: (..)Odebrałam przesyłkę z poczty, dzięki[/size]
I zrobisz Kiryłowi kubraczek na zime?
Kicorek pisze: Poza tym cały czas robię za sadystkę - wydzielam żarcie i nie pozwalam dojadać suchego po Kitce.
Dorota pisze:Czy Ty przypadkiem nie demonizujesz "otyłości kastratów"?
Hę?
Kicorek pisze:Ann_pl pisze:U mnie kedys tez byly walki pomiedzy Fanaberka a Aisha. Potem Fanaberka zaczela lizac Aishe po lebku. Czuje tu podstep![]()
A jak jest teraz, nieśmiało zapytam?
Kicorek pisze:Dorota pisze:Czy Ty przypadkiem nie demonizujesz "otyłości kastratów"?
Hę?
Ale on żre jak goopi, niedługo i mnie zeżre. Kitka je 1/4 tego, co on
.
Dostaje mniej więcej tak jak zwykle, ale nie opróżnia już michy Kitki, bo chowam.
Ann_pl pisze:Kicorek pisze:Ann_pl pisze:U mnie kedys tez byly walki pomiedzy Fanaberka a Aisha. Potem Fanaberka zaczela lizac Aishe po lebku. Czuje tu podstep![]()
A jak jest teraz, nieśmiało zapytam?
No milosci to tu nie ma, ale przynajmniej sie nie tluka. No chyba, ze dla zabawy
agis pisze:No prosze, niby za bardzo sie nie kochaja, ale jak przychodzi do wyciagania zarelka, to pelna wspolpracaSprytne bestie
![]()
Mam nadzieje, ze zostawia choc jednego chrupka Kropce
Ann_pl pisze:Tia, teraz spolka a przed chwilka najgorsi wrogowie. Ja nie wiem komu wierzyc, chyba koty sa bardziej wiarygodne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 170 gości