Kitka, Cyryl i Hestia - cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 28, 2005 16:52

A moze to nowa forma dreczenia Kitki-lizanie po lebku? :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Czw kwi 28, 2005 16:53

Ann_pl pisze:A moze to nowa forma dreczenia Kitki-lizanie po lebku? :lol: :lol: :lol:

Kitka nie warczy, więc chyba nie ma nic przeciwko temu :lol: :lol: :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw kwi 28, 2005 16:54

U mnie kedys tez byly walki pomiedzy Fanaberka a Aisha. Potem Fanaberka zaczela lizac Aishe po lebku. Czuje tu podstep :twisted: :lol:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Post » Czw kwi 28, 2005 16:58

Ann_pl pisze:U mnie kedys tez byly walki pomiedzy Fanaberka a Aisha. Potem Fanaberka zaczela lizac Aishe po lebku. Czuje tu podstep :twisted: :lol:

A jak jest teraz, nieśmiało zapytam?

Kicorek

Post » Czw kwi 28, 2005 17:04

Kicorek pisze: (..)Odebrałam przesyłkę z poczty, dzięki :D [/size]

I zrobisz Kiryłowi kubraczek na zime? :wink:

Kicorek pisze: Poza tym cały czas robię za sadystkę - wydzielam żarcie i nie pozwalam dojadać suchego po Kitce :twisted: .

Czy Ty przypadkiem nie demonizujesz "otyłości kastratów"?
Hę?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw kwi 28, 2005 17:10

Dorota pisze:Czy Ty przypadkiem nie demonizujesz "otyłości kastratów"?
Hę?

Ale on żre jak goopi, niedługo i mnie zeżre :twisted: . Kitka je 1/4 tego, co on :roll: .
Dostaje mniej więcej tak jak zwykle, ale nie opróżnia już michy Kitki, bo chowam :twisted: .

Kicorek

Post » Czw kwi 28, 2005 17:13

Kicorek pisze:
Ann_pl pisze:U mnie kedys tez byly walki pomiedzy Fanaberka a Aisha. Potem Fanaberka zaczela lizac Aishe po lebku. Czuje tu podstep :twisted: :lol:

No milosci to tu nie ma, ale przynajmniej sie nie tluka. No chyba, ze dla zabawy :wink:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Post » Czw kwi 28, 2005 17:17

Kicorek pisze:
Dorota pisze:Czy Ty przypadkiem nie demonizujesz "otyłości kastratów"?
Hę?

Ale on żre jak goopi, niedługo i mnie zeżre :twisted: . Kitka je 1/4 tego, co on :roll: .
Dostaje mniej więcej tak jak zwykle, ale nie opróżnia już michy Kitki, bo chowam :twisted: .

Łoł! :wink:

Ja mam brygade pol-na-pol (chlopaki/dziewczyny)...
Wszystkie udoskonalone... Z tym rzucaniem sie na
jedzonko to roznie jest. Tylko Coco jest otyla, ale
prawdopodobnie z innych powodow :cry:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw kwi 28, 2005 17:20

Ann_pl pisze:
Kicorek pisze:

No milosci to tu nie ma, ale przynajmniej sie nie tluka. No chyba, ze dla zabawy :wink:

No, a u mnie od skrajności do skrajności, jak widać :roll: .
Wczoraj, jak wróciłam z pracy, Cyryl miał podrapany nos. Może Kitka znów mu spuściła manto? :twisted:

Kicorek

Post » Czw maja 12, 2005 7:30

A popiszę sobie, bo w pracy nudno.

Mam w domu spółkę złodziejską - tak podejrzewam :twisted: . W poniedziałek przyniosłam do domu psie suche, bo Kropka się do mnie przeprowadza na 2 tygodnie (jest już od wczoraj :D ). Schowałam psie żarcie w szafce, w której chowam suche Kitki, jak nie wszystko zje (czyli prawie zawsze), żeby Cyryl nie wyżarł.
Wracam we wtorek z pracy, a tu szafka uchylona, siatka z suchym rozerwana, chrupki rozwleczone po podłodze, próbka suchego podarta i prawie całkiem zjedzona :evil: . OK, mea culpa - nie domknęlam szafki, Kitka skorzystała (jest mistrzynią w otwieraniu szafek i wszelkich niezamkniętych na klamkę drzwi), a Cyryl jeszcze bardziej, bo to na pewno on dobrał się do chrupek.
Następnego dnia po śniadaniu Kitki już pamiętałam, żeby porządnie docisnąć drzwiczki. Po drodze z pracy zabrałam Kropkę, wchodzimy do domu, a tam... szafka uchylona, torba podarta, chrupki rozwleczone :evil: . Musiałam psie żarcie zamknąć w słoiku, bo inaczej Cyryl pęknie, a psina z głodu padnie!

Teraz siedzę w pracy i zastanawiam się, jaką demolkę zastanę w domu po kocio-psich harcach :twisted: .

Kicorek

Post » Czw maja 12, 2005 9:15

No prosze, niby za bardzo sie nie kochaja, ale jak przychodzi do wyciagania zarelka, to pelna wspolpraca :D Sprytne bestie :twisted:
Mam nadzieje, ze zostawia choc jednego chrupka Kropce :D
Kicia, Milki, Max i Ares (za TM)

agis

Od: Pon gru 13, 2004 12:59

Post » Czw maja 12, 2005 9:26

agis pisze:No prosze, niby za bardzo sie nie kochaja, ale jak przychodzi do wyciagania zarelka, to pelna wspolpraca :D Sprytne bestie :twisted:
Mam nadzieje, ze zostawia choc jednego chrupka Kropce :D

Tiaaa, Kitka stwierdziła, że Cyrylek niedożywiony (je dwa razy więcej niż ona, a chciałby jeszcze więcej :twisted: ). Szafkę na pewno ona otworzyła, bo rudy nawet drzwi od łazienki nie umie otworzyć szerzej i muszę pilnować, żeby zostawiać mu odpowiednio szeroką szparę. Ale niech zakwitnę i pierzem porosnę, jeśli to ona tyle psu wyżarła :twisted: !

Kicorek

Post » Czw maja 12, 2005 9:43

Tia, teraz spolka a przed chwilka najgorsi wrogowie. Ja nie wiem komu wierzyc, chyba koty sa bardziej wiarygodne :wink: :lol:
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Post » Czw maja 12, 2005 9:54

Ann_pl pisze:Tia, teraz spolka a przed chwilka najgorsi wrogowie. Ja nie wiem komu wierzyc, chyba koty sa bardziej wiarygodne :wink: :lol:

No wiesz :roll: :lol:

Boję się, że teraz wspólnie złoją Kropce skórę :strach: . Wprawdzie Kitka wychowywała się z nią przez 7 lat, ale może dojść do wniosku, że pokrewieństwo (gatunkowe, nie prawdziwe), zobowiązuje :wink: .

Kicorek

Post » Czw maja 12, 2005 10:23

Ojej oby nie 8O
To ja kciuki za Kropke potrzymam :ok:
Melduj jak wrocisz do domu 8)
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

[poprzednia][następna]