Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Jutro jadę. Może będzie fajnie, może niezbyt fajnie, ale na pewno inaczej
Na pewno![]()
Czy będzie fajnie czy mniej fajnie zależy też od Ciebie![]()
Do zobaczenia za 8 dni![]()
MaCiuś, Z(M)orka, MuMiś i duża
mir.ka pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Zwykle cos da się wybrać z takiego serwowanego jedzenia. No i zawsze można dokupić
Tym razem obiady będą serwowane do stolików, śniadania i kolacje w formie szwedzkiego stołu. Truskawek nie będzie, bo już nie sezon na nie.
To bardzo dobra opcja!
To prawda. Można jeść, co się chce i ile się chce.
O ile będzie tam to co się jeJa jem tak dziwacznie, że często mam problem, żeby w restauracji wybrać cos dla siebie do jedzenia. Wiesz jak było ostatnio we Wrocławiu, jedzenie podobno dla mnie, a jadalny dla mnie był tylko mix warzyw.
Silverblue pisze:MaryLux, jedź i miłego wypoczynku! Korzystaj ile się da ze wszystkiego i relaksuj się:)
jolabuk5 pisze:Odpocznij dobrze, to okazja żeby się wyspać, wylezeć w słońcu i w cieniu (jak kto woli), posłuchac śpiewu ptaków, nakarmić wiewiórki...![]()
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Odpocznij dobrze, to okazja żeby się wyspać, wylezeć w słońcu i w cieniu (jak kto woli), posłuchac śpiewu ptaków, nakarmić wiewiórki...![]()
Wiewiórek w Ciechocinku nie widziałam. A od jednego znajomego dostałam prikaz: "Rozwal system w Ciechocinku"![]()
![]()
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Odpocznij dobrze, to okazja żeby się wyspać, wylezeć w słońcu i w cieniu (jak kto woli), posłuchac śpiewu ptaków, nakarmić wiewiórki...![]()
Wiewiórek w Ciechocinku nie widziałam. A od jednego znajomego dostałam prikaz: "Rozwal system w Ciechocinku"![]()
![]()
Kiedyś były...
Anna2016 pisze:Dobrego wyjazdu![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Zwykle cos da się wybrać z takiego serwowanego jedzenia. No i zawsze można dokupić
Tym razem obiady będą serwowane do stolików, śniadania i kolacje w formie szwedzkiego stołu. Truskawek nie będzie, bo już nie sezon na nie.
To bardzo dobra opcja!
To prawda. Można jeść, co się chce i ile się chce.
O ile będzie tam to co się jeJa jem tak dziwacznie, że często mam problem, żeby w restauracji wybrać cos dla siebie do jedzenia. Wiesz jak było ostatnio we Wrocławiu, jedzenie podobno dla mnie, a jadalny dla mnie był tylko mix warzyw.
MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Dobrego wyjazdu![]()
![]()
![]()
![]()
Zacznie się dość strasznie - kierowca będzie już około 6.45. Z drugiej strony - przynajmniej start bez upału
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 41 gości