Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Na samą myśl o remoncie (a nawet remonciku) dostaję trzęsiawy

Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:Na samą myśl o remoncie (a nawet remonciku) dostaję trzęsiawy
Mnie czeka remont łazienki, muszę wannę zamienić na kabinę prysznicową.
Niechętnie to robię bo uwielbiam kąpiele w wannie z pianką.

madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Annaa, MaryLux, dziękuję, miłego Weekendu![]()
![]()
Madrugada, Chiko, macie rację remont to okropna sprawa![]()
Dobranoc wszystkim![]()
![]()
Z jednej strony okropna, a z drugiej to radość tworzenia czegoś nowego. I ta radość przezwycięża niedogodności.
Anna2016 pisze:Miau Ciocie, spokojnego weekendu
Zjadłam śniadanko
Łacia

mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:Na samą myśl o remoncie (a nawet remonciku) dostaję trzęsiawy
Mnie czeka remont łazienki, muszę wannę zamienić na kabinę prysznicową.
Niechętnie to robię bo uwielbiam kąpiele w wannie z pianką.
no to zrób sobie wannę z parawanem, ja tak mam, zwykle biorę prysznic, ale jak mi jest zimno to rozgrzewam się w kapieli

MaryLux pisze:Na samą myśl o remoncie (a nawet remonciku) dostaję trzęsiawy
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Na samą myśl o remoncie (a nawet remonciku) dostaję trzęsiawy
Mam podobnie! Dlatego nie remontuję
Chikita pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:Na samą myśl o remoncie (a nawet remonciku) dostaję trzęsiawy
Mam podobnie! Dlatego nie remontuję
Mnie też, ale chce zrobić chałupę po swojemu, a nie mieszkać z szafami i podłogami które mi się nie podobają. Łazienka na razie zostaje, bo i funduszy zabraknie i nie mam pomysłu.
A kota niech nie narzeka, bo za dwa tygodnie z 20 cm parapetów będzie miała 30 cm. Grubas nie będzie musiała się tam cisnąć w tej ciasnocie.

jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Miau Ciocie, spokojnego weekendu
Zjadłam śniadanko
Łacia
Jak dobrze, Łateczko!
Tak trzymaj!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości