Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ciuś, zaprosisz mnie na stałe do siebie?
GinaKocina
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Ciuś, zaprosisz mnie na stałe do siebie?
GinaKocina
Najpierw ŚLUB !!!
MaCiuś
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Ciuś, zaprosisz mnie na stałe do siebie?
GinaKocina
Najpierw ŚLUB !!!
MaCiuś
A czy Ty mnie znasz wystarczająco dobrze znasz?
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Ciuś, zaprosisz mnie na stałe do siebie?
GinaKocina
Najpierw ŚLUB !!!
MaCiuś
A czy Ty mnie znasz wystarczająco dobrze znasz?
No pewno!!! Myślisz, że jesteś taka tajemnicza?. Choć nie wiem, gdzie mieszkasz, czy masz dobrych Dużych, ale wiem, że Ci dobrze
. I, i, że masz dobry charakter, że jesteś wspaniałą kotką, koffaną no i wogóle ... jesteś suuuuper
![]()
MaCiuś.
MaryLux pisze:Myślisz, że jestem kotką idealną?
Nul pisze:Ooo… Co nam się tu rozwija?…
ewkkrem pisze:Nul pisze:Ooo… Co nam się tu rozwija?…
? Nie wiem![]()
Duża
Nul pisze:Ooo… Co nam się tu rozwija?…
madrugada pisze:Nul pisze:Ooo… Co nam się tu rozwija?…
Mam pewne podejrzenia, ale głośno nie powiem
MaryLux pisze:madrugada pisze:Nul pisze:Ooo… Co nam się tu rozwija?…
Mam pewne podejrzenia, ale głośno nie powiem
To napisz![]()
![]()
ewkkrem pisze:
Gina![]()
Jakaś Ty piękna![]()
Skrobniesz dobre słówko do zwykłego burasa![]()
MaCiuś
Odbieram kotom głos!
Tu duża.
Kupiłam choinkę! Wczoraj! Taką małą na 72 cm. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że 3 miesiące temu wywaliłam poprzednią (choinkę 250 cm wzrostu) i ... dwa wielkie pudła ozdób choinkowych. No to mam prawie "gołą" choinkę:![]()
![]()
Pocieszam się, że za 3 dni, ozdoby choinkowe kupię za przysłowiowe grosze i ... za rok będzie pięknie![]()
Duża.
...
Dziękuję, Córeczko, za życzenia i ... dopilnuję, by Wam wszystkim spokojnie te święta minęły.
Pamiętam o Was![]()
Polecam Waszej pamięci tego kurdupla MaCiusia. Wtedy był jeszcze mniejszy ode mnie![]()
![]()
Drops
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości