Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Nie kasuj, koty lubią odmianę![]()
Masz rację nie będę chować posłań. Wiem że mam zagracony pokój ale to jest dom zwierzaków.
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Nie kasuj, koty lubią odmianę![]()
Masz rację nie będę chować posłań. Wiem że mam zagracony pokój ale to jest dom zwierzaków.
aga66 pisze:Dobrze, że masz Pusię i Emi, jest czym myśli zająć. Widać, że są zżyte razem
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Nie kasuj, koty lubią odmianę![]()
a one pozwalają nam w nim mieszkać ,zeby miał je kto obsługiwać
Nul pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Nie kasuj, koty lubią odmianę![]()
Nie zliczę posłanek, koszyków, pudełNiech mają, skoro lubią, a ja je kocham. Koty kocham, nie pudła
Więc u mnie podobnie
Miłej niedzieli, Gosiu!
jolabuk5 pisze:To masz pracowitą niedzielę
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:To masz pracowitą niedzielę
Rosół już wczoraj ugotowany więc zupę mam z głowy tylko drugie danie zostało, deser tiramisu w lodówce więc się nie napracuje.
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:To masz pracowitą niedzielę
Rosół już wczoraj ugotowany więc zupę mam z głowy tylko drugie danie zostało, deser tiramisu w lodówce więc się nie napracuje.
To dobrze, zostaną siły na zabawę z wnusiem
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:To masz pracowitą niedzielę
O tak to jest potrzebne bo jest bardzo żywym dzieckiem nie usiedzi za długo w jednym miejscu.
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:To masz pracowitą niedzielę
O tak to jest potrzebne bo jest bardzo żywym dzieckiem nie usiedzi za długo w jednym miejscu.
Może to dobrze, bo jak dzieci siedzą spokojnie w jednym miejscu, to zwykle po Internecie hasają. To już zdrowsze bieganie w realu!
mir.ka pisze:Tak się Gosiu broniłaś przed załozeniem nowego wątku, a tu tydzień i 8 stron. Super![]()
Dziewczyny futrzaste tez sie starają i ładnie pozują
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Tak się Gosiu broniłaś przed załozeniem nowego wątku, a tu tydzień i 8 stron. Super![]()
Dziewczyny futrzaste tez sie starają i ładnie pozują
To fakt broniłam się nie chciałam "wywoływać wilka z lasu " 7 wątek zakonczyl się odejściem Migotki a 8 Hugonka więc się bałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 70 gości