Bastet pisze:Chłopaki... Kurde... Mirko, naprawdę nie wiem, o co chodzi.. Czemu tylko chłopaki????
moze masz takie szczęście?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bastet pisze:Chłopaki... Kurde... Mirko, naprawdę nie wiem, o co chodzi.. Czemu tylko chłopaki????
Bastet pisze:Tak. Muszę je oswoić. Ale kurde, one śmierdzą. Mogę je wykąpać? Jak myślicie?
mir.ka pisze:Bastet pisze:Tak. Muszę je oswoić. Ale kurde, one śmierdzą. Mogę je wykąpać? Jak myślicie?
kapie się w naprawdę wyjątkowych przypadkach
moza je wyczyścic suchym szamponem dla kotów, jest w sklepach zoologicznych, albo przetrzeć chusteczkami dla zwierząt, są w Rossmanie, wersja do sierści
mir.ka pisze:Bastet pisze:Chłopaki... Kurde... Mirko, naprawdę nie wiem, o co chodzi.. Czemu tylko chłopaki????
ewkkrem pisze:Hurrra!!!
Cudne chłopakiLuśka! znowu mamy synki
Taka widać nasza dola
![]()
Ciociu, napewno jeszcze doczekam córeczek a na razie kocham chłopaków(a może się jeszcze okazać, że któryś to baba?)
Dumny tata - Drops![]()
No widziszNie taki dziadek straszny jak go malują
. Dziadek inaczej gada z wnuczką a inaczej ze stateczną, mądrą, miłą, godną zaufania PANIĄ
Fajnie, że dzieciaki mają ciut szaregoZawsze się boję u białych kociaków, że mogą być głuche. Ogonki szare?
Gosiagosia pisze:Cudne białaski
Próbuj może mokrą szmatką lub chusteczkami.
MaryLux pisze:mir.ka pisze:Bastet pisze:Chłopaki... Kurde... Mirko, naprawdę nie wiem, o co chodzi.. Czemu tylko chłopaki????
Kingsajz na odwrót
MB&Ofelia pisze:No nie, chłopaki, a już myślałam że jak koteczka to będzie Lili...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1192 gości