Bastet pisze:Chłopaki... Kurde... Mirko, naprawdę nie wiem, o co chodzi.. Czemu tylko chłopaki????
moze masz takie szczęście?

Moderator: Estraven
Bastet pisze:Chłopaki... Kurde... Mirko, naprawdę nie wiem, o co chodzi.. Czemu tylko chłopaki????

Bastet pisze:Tak. Muszę je oswoić. Ale kurde, one śmierdzą. Mogę je wykąpać? Jak myślicie?

mir.ka pisze:Bastet pisze:Tak. Muszę je oswoić. Ale kurde, one śmierdzą. Mogę je wykąpać? Jak myślicie?
kapie się w naprawdę wyjątkowych przypadkach
moza je wyczyścic suchym szamponem dla kotów, jest w sklepach zoologicznych, albo przetrzeć chusteczkami dla zwierząt, są w Rossmanie, wersja do sierści

Luśka! znowu mamy synki
  Luśka! znowu mamy synki  Taka widać nasza dola
  Taka widać nasza dola  
   (a może  się jeszcze okazać, że któryś to baba?)
  (a może  się jeszcze okazać, że któryś to baba?) 
  Nie taki dziadek straszny jak go malują
  Nie taki dziadek straszny jak go malują  . Dziadek inaczej gada z wnuczką a inaczej ze stateczną, mądrą, miłą, godną zaufania PANIĄ
 . Dziadek inaczej gada z wnuczką a inaczej ze stateczną, mądrą, miłą, godną zaufania PANIĄ 
 Zawsze się boję u białych kociaków, że mogą być głuche. Ogonki szare?
  Zawsze się boję u białych kociaków, że mogą być głuche. Ogonki szare?
mir.ka pisze:Bastet pisze:Chłopaki... Kurde... Mirko, naprawdę nie wiem, o co chodzi.. Czemu tylko chłopaki????

ewkkrem pisze:Hurrra!!!
Cudne chłopakiLuśka! znowu mamy synki
Taka widać nasza dola

Ciociu, napewno jeszcze doczekam córeczek a na razie kocham chłopaków(a może się jeszcze okazać, że któryś to baba?)
Dumny tata - Drops
No widziszNie taki dziadek straszny jak go malują
. Dziadek inaczej gada z wnuczką a inaczej ze stateczną, mądrą, miłą, godną zaufania PANIĄ
Fajnie, że dzieciaki mają ciut szaregoZawsze się boję u białych kociaków, że mogą być głuche. Ogonki szare?

To wspaniale, że moje dzieciaki nie są sierotami, tylko mają już przybranego tatę (i mamę?). Cóż zrobić z tym męskim nasieniem...
 To wspaniale, że moje dzieciaki nie są sierotami, tylko mają już przybranego tatę (i mamę?). Cóż zrobić z tym męskim nasieniem...   Chyba już przyzwyczaiłeś się do chłopaków, więc nawet już nie żałujesz za bardzo, że znów nie ma żadnej dziewczynki. Niestety, jaja jak dzwony
 Chyba już przyzwyczaiłeś się do chłopaków, więc nawet już nie żałujesz za bardzo, że znów nie ma żadnej dziewczynki. Niestety, jaja jak dzwony   Nie ma szans, że się skurczą
 Nie ma szans, że się skurczą   

Gosiagosia pisze:Cudne białaski
Próbuj może mokrą szmatką lub chusteczkami.
 Choć mam wrażenie, że zapach powoli się zaciera. W jakich warunkach one były trzymane, to mi skóra cierpnie..
 Choć mam wrażenie, że zapach powoli się zaciera. W jakich warunkach one były trzymane, to mi skóra cierpnie..   

MaryLux pisze:mir.ka pisze:Bastet pisze:Chłopaki... Kurde... Mirko, naprawdę nie wiem, o co chodzi.. Czemu tylko chłopaki????
Kingsajz na odwrót

MB&Ofelia pisze:No nie, chłopaki, a już myślałam że jak koteczka to będzie Lili...

), Flip i Flap, z literatury Trurl i Klapaucjusz, Kubuś i Krzyś, Puchatek i Prosiaczek, Tygrysek i Maleństwo, Piotr i Paweł , Paweł i Gaweł... Ale z tego wszystkiego Kefir i Jogurt chyba najlepsze.
 ), Flip i Flap, z literatury Trurl i Klapaucjusz, Kubuś i Krzyś, Puchatek i Prosiaczek, Tygrysek i Maleństwo, Piotr i Paweł , Paweł i Gaweł... Ale z tego wszystkiego Kefir i Jogurt chyba najlepsze.  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości