Moli25 pisze:MaryLux pisze:Dropsiu, czy Ty mnie nie chcesz zdradzić z Perełką? Ona jest młodsza ode mnie...
Lusia
O jej, ale telenowela się szykuje
Telenowele wymiękają przy realnym życiu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Dropsiu, czy Ty mnie nie chcesz zdradzić z Perełką? Ona jest młodsza ode mnie...
Lusia
O jej, ale telenowela się szykuje
Ziemosław pisze:ewkkrem pisze:Ziemosław pisze:ewkkrem pisze:No to jestem całkiem zakocony. Czy Perua i Perełeczka to to samo futerko? Pogubiłem się. Czytam i czytam i mętlik w łebku.
Franklin przedstawił Peruę. W zawodach miss kot nie mam z nią szans. Jest po prostu niepowtarzalna
.
Franklinie, wcale nie masz motorku w dupce. To Twoja Duża bierze Cię pod włos. Masz po prostu dużo energii. Uspokój się na 15 sekund, żeby Duża mogła zrobić zdjęcie. Jak się dużo biega to i tłuszczyk nie narasta. Domagam się zdjęcia!![]()
Drops pozdrawia.
Dropsu. Potwierdzam że ja to ja, Królewna Perełka. Mój brat Franklin jeszcze się nie naumiał ortografii i dlatego tak dziwnie miauczy. On młody jeszcze jest, wiesz. Nieobyty w świecie. Nie to co ja.
Perełka elokwentna
Tzn, że Ty troszeczkę starsza od Franklina. Wiem, że Damy nie pyta się o wiek, ale inaczej gada się z dzieciakiem a inaczej z dorosłą koteczką. Zresztą nieważne. Jesteś tak zjawiskowa, że nie muszę pisać. Wystarczy. że Cię widzę. (No i oczywiście, chciałbym poczytać o Tobie).
Drops
Dropsu. Ja mam 4 lata i Duża znalazła mię w lesie jak byłam malutka. Potem miałam dużo wizyt u pani weterynarz bo miałam świeszp w uszkach i bolał mię brzusio.
I miałam katar z czego mi została biała plamka na jednym oczku. Duży mówi że jestem ślepa ale nie jestem. Obecnie śpię w kartoniku.
Perełka
saaga pisze:Dropsiku kochany, mimo że to Twój wątek, pozwól jednak, że napiszę do Twojej Dużej.
Kotki i pieski z lasu to standard Polski B. Wiadomo, kot sobie poradzi. Wiele takich historii mogłabym opisać. Kiedyś w jednym z gabinetów wet. w moim miasteczku był kotek z tylną łapką zaplataną z drut z wnyków. Niestety, łapki nie udało się uratować. Na szczęście pani doktor znalazła mu dobry domek![]()
Moja Fiora wywalona była na działki w trakcie leczenia. Wygolone futerko miała wokół rany. No ale w końcu leczenie weterynaryjne do tanich nie należy, a kot się sam wyliże.
Niedawno też dowiedziałam się od młodej osoby (17 lat), że koty w ogonach mają wężeI dziadek tejże osoby zawsze ogony kotom siekierką odcinał
![]()
Tak, Konopielka wiecznie żywa![]()
Przepraszam Dropsiku, że tak nabałaganiłam w Twoim wątku i zapewne zdenerwowałam Ciebie i Dużą
ewkkrem pisze: No i mam taką refleksję. Czy margines to pijaczek, który kotka nie skrzywdzi i jeszcze najczęściej podzieli się zagrychą, czy "kościółkowy dziadek obcinający kotom ogonki?![]()
saaga pisze:ewkkrem pisze: No i mam taką refleksję. Czy margines to pijaczek, który kotka nie skrzywdzi i jeszcze najczęściej podzieli się zagrychą, czy "kościółkowy" dziadek obcinający kotom ogonki?![]()
Kiedyś taka przygoda mnie spotkała.
Poszłam nakarmić bezdomniaki. W miejscu karmienia, w krzakach siedzi taki właśnie pan i napój,szumnie winem zwany, konsumuje. Przyznam, że lekki strach mnie ogarnął. Nagle słyszę od tego pana: "Pani się nie boi! Ja tu też do kotków przychodzę. I budki im ponaprawiałem, i jeść czasami przynoszę." No i tym sposobem zyskałam kumpla - osiedlowego żula
ewkkrem pisze: Perełeczko!. Co Ty robiłaś w lesie?!!! I znowu słyszę o kotkach z lasu. O Kurdebelek, czy to takie częste? Dopóki nie zaznałam forum miał nie miałam pojęcia o takim zjawisku. Słychać było o pieskach porzucanych w lesie (delikatnie napisane) ale o kotach z lasu?! Pierwsze sygnały do mnie dotarły od Saagi o Fiorze i Ignasiu. Później lawina. Jak zagłębić się w temat to kolejne okno mroku. Może Perełeczko muszę jeszcze długo pobyć na forum by oswoić się z tym tematem. Na razie gorące wyrazy współczuciai gratulacji, że znalazłaś sobie odpowiednich Dużych
![]()
No cóż, może jest to strona Dropsa, ale jego Duża musi wtrancać swoje uffagi i jakieś fonntyy.
Drops - zniesmaczony![]()
ewkkrem - zniewolona
Moli25 pisze:Jak już o kuwetach... Mojej znajoma kotka o takie listy zostawia w toalecie
ewkkrem pisze:Hej dziewczyny. Żadna telenowela. Ja koffam Lusię. Nic moich uczuć nie zmieni. Lusia wprawdzie dla mnie trochę oschła ale jak każda DAMA ma do tego prawo. Ja Cię Lusiu niezmiennie i nieustająco KOFFAM!!!. A forumowiczów proszę o niewkręcanie nas w żadne Izaury itp.. Co by uciąć jakieś plotki o Nas to może drapnij ciepłe słówko dla Dropsika?
Ja dla Ciebie nieustające![]()
Drops
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości