Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Moli25 pisze:
Marzenia sie spełniają
A ja chcę pałac
Tak spełniają się te realne.
A na co Tobie pałac. Ile to sprząta i problemu z utrzymaniem.
Nie to nie moja bajka, taki pałac.
Pałac mi dla kotów. Z własnym gabinetem wet i całodobową obsługą.
no to jeszcze musiałabyś wygrać w jakimś lotku, z tym ,ze nie w kotolotku
Kociara82 pisze:ech, Ineczko....Ciezko pogodzic sie z tym, ze Ciebie nie ma juz tutaj... Pamietamy o Tobie, to oczywiste, ale... pusto tu tak...
[*]
Marys, wiesz, czego najbardziej mi brakuje?
slynnego, Inusiowego: MRA MRE MRI MRO MRU
MB&Ofelia pisze:Skoro wrocławskie krasnoludki wszystko mogą, to trzeba je zmotywować do podrzucenia Marysi pięknego Footerka
Hannah12 pisze:MB&Ofelia pisze:Skoro wrocławskie krasnoludki wszystko mogą, to trzeba je zmotywować do podrzucenia Marysi pięknego Footerka
Ineczka, Psotek, Kula, Pigułka, Mru coś wymyślą.
PixieDixie pisze:A ja myske ze wszystko w swoim czasie
Jak Mary będzie gotowa na footro to footro się znajdzie samo we własciwym czasie:)
Bez presji:)
MB&Ofelia pisze:Gdybyś mieszkała bliżej to bym podrzuciła kuwetę. Ale też mam taką nie za dużą (robi za awaryjną na wypadek tfu tfu odpukać tymczasów).
Moje pannice mają teraz całkiem sporą kuwetę, a Ofelia i tak wypina dupinkę przy samej krawędziA ja później wyniuchuję klocki przed-za-obok kuwety
MB&Ofelia pisze:A tak a propos kuwety - robię zamówienie w krakvecie, a tam benka jasnoniebieskiego brak![]()
Wzięłabym ostatecznie inny 10-litrowy drobny, ale z jakiegoś dziwnego powodu akurat te wyszły
![]()
![]()
Będę czekać na zawiadomienie o dostawie. Oby nie za długo, bo zostało mi pół worka żwirku.
PixieDixie pisze:Robisz zamowienia w Krakvecie?
Nie boisz sie opoznien?
To mnie zawsze tam najbardziej wku... rzalo![]()
Marys co tam ? Jak sie czujesz? Jak zdrówko?
PixieDixie pisze:Pogadamy w weekend co??
Użytkownicy przeglądający ten dział: pvpm i 100 gości