Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38 i pijawki :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 29, 2016 13:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Dzwoń do nich i umów się, żeby Ci dostarczyli przesyłkę. Dlaczego masz chodzić i tachać?

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon sie 29, 2016 14:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Sihaja pisze:Dzwoń do nich i umów się, żeby Ci dostarczyli przesyłkę. Dlaczego masz chodzić i tachać?

Podzwonić to ja sobie mogę kluczami bo jest tylko telefon na infolinię.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon sie 29, 2016 15:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Oj znam te numery doskonale :|
Krew człowieka zalew przy takich sytuacjach :|

Jak skończyła sie ta sprawa?
Ja bym tez pisała skargę, nie jechałabym absolutnie po przesyłkę, zarządałabym przywozu w godzinach które mi pasują :evil:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon sie 29, 2016 15:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Moli25 pisze:Oj znam te numery doskonale :|
Krew człowieka zalew przy takich sytuacjach :|

Jak skończyła sie ta sprawa?
Ja bym tez pisała skargę, nie jechałabym absolutnie po przesyłkę, zarządałabym przywozu w godzinach które mi pasują :evil:

Pojechałam i odebrałam marnując swój czas. Ten skur......nawet nie zostawił awizo w skrzynce. Niestety pani nie mogła mi podać danych dostarczyciela i powiedziała ,że niestety teraz nie mają obowiązku zostawiać awiza.
To zapytałam w takim razie jak adresaci mają się dowiedzieć ,że jest dla nich przesyłka do odbioru bo przecież adresat nie ma obowiązku posiadania internetu celem ciągłego sprawdzania czy przesyłka jest czy jej nie ma. Zrobiła się cisza i pani poleciła złożyć skargę. Nie mam do niej pretensji bo na tylko wydaje. Podejrzewam ,że pewnie z centrali łódzkiej zgarnęli wszystko co mieli i podrzucili do jednego punktu. Później rozesłali info że tam i tam jest do odbioru i koniec kropka. Nikt się nie fatygował łażeniem po domach i sprawdzaniem czy ktoś jest czy go nie ma.
Po dostarczeniu zawsze proszą o opinię i ich pracy więc wysmarowałam im taką ,że im uszy zwiędną. A żeby było mało złożyłam skargę do centrali w Krakowie. :evil:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sie 29, 2016 15:33 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Bardzo dobrze zrobiłaś :evil:
Ja często spotykam sie z takim zachowaniem poczty.

Wole zamawiać jednak kurierem, trochę drożej ale solidnie
Obrazek

Moli25

Post » Pon sie 29, 2016 15:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Moli25 pisze:Bardzo dobrze zrobiłaś :evil:
Ja często spotykam sie z takim zachowaniem poczty.

Wole zamawiać jednak kurierem, trochę drożej ale solidnie

Inpost to nawet nie poczta. Z pocztą już mam lepiej. Jak coś do mnie przyjdzie to listonosz jak nie zastanie mnie w domu to leci do pracy i tam mi zostawia. Chyba że coś ma duże gabaryty to zostawia awizo. Pocztę mam pod nosem z 10 kroków od mojego sklepu to sobie odbiore.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sie 29, 2016 15:52 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

No nie wierzę właśnie dostałam info ,że kolejna paczka czeka w tym samym punkcie odbioru :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sie 29, 2016 16:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewa L. pisze:No nie wierzę właśnie dostałam info ,że kolejna paczka czeka w tym samym punkcie odbioru :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

:201424 :201429
Obrazek

Moli25

Post » Pon sie 29, 2016 16:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:No nie wierzę właśnie dostałam info ,że kolejna paczka czeka w tym samym punkcie odbioru :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

:201424 :201429

Dobrze ,że nie poszłam znowu bo by mnie chyba na miejscu szlag trafił jak nic :evil: :evil: :evil:
Nie pasowały mi dane nadawcy . Sprawdziłam jeszcze raz nr przesyłki którą odebrałam i nr. tej co jest do odebrania i okazało się ,że to ta sama przesyłka. Jak bym znów tam poszła i okazało się ,że przesyłki nie ma to bym ten cały Impost z dymem puściła.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sie 29, 2016 16:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

ewidentnie masz dzisiaj zły dzień Ewuś :mrgreen: kumulacja czy co 8O
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon sie 29, 2016 17:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

Ewa L. pisze:Z Polą jest inaczej . Ona sama decyduje o miejscu posiłku. Idę za nią z miską i gdzie usiądzie tam jej ją stawiam. Czasami bywa tak, że postawię miskę a ona idzie kilka kroków dalej bo to miejsce jej nie pasuje. Biorę miseczkę w to drugie miejsce i tam już zaczyna jeść.Przyznaję się bez bicia - rozkapryszone i rozbestwione jak dziadoski bicz są te moje dziewczyny ale cóż one są po to by je kochać bezgranicznie i rozpieszczać ile się da. :1luvu:

Ja robię tak samo i co najdziwniejsze - to działa! U mnie taka jest Marysia, dosłownie muszę za nią biegać i prosić, żeby zjadła. Kitusi też noszę pod pysio. Tosia za to ze swoim pysio wszędzie jest zawsze pierwsza :)

Ale masz przeboje. Też bym chyba ich rozszarpała :evil: Co za amatorzy :strach:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sie 29, 2016 18:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

agusialublin pisze:

ewidentnie masz dzisiaj zły dzień Ewuś :mrgreen: kumulacja czy co 8O

Zdecydowanie tak.
Teraz atakują mnie informacjami o tym ,że mam przesyłkę do odbioru, odebrałam przesyłkę, i znów mam przesyłkę do odbioru i wszystko dotyczy tej samej przesyłki.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sie 29, 2016 18:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

klaudiafj pisze:
Ewa L. pisze:Z Polą jest inaczej . Ona sama decyduje o miejscu posiłku. Idę za nią z miską i gdzie usiądzie tam jej ją stawiam. Czasami bywa tak, że postawię miskę a ona idzie kilka kroków dalej bo to miejsce jej nie pasuje. Biorę miseczkę w to drugie miejsce i tam już zaczyna jeść.Przyznaję się bez bicia - rozkapryszone i rozbestwione jak dziadoski bicz są te moje dziewczyny ale cóż one są po to by je kochać bezgranicznie i rozpieszczać ile się da. :1luvu:

Ja robię tak samo i co najdziwniejsze - to działa! U mnie taka jest Marysia, dosłownie muszę za nią biegać i prosić, żeby zjadła. Kitusi też noszę pod pysio. Tosia za to ze swoim pysio wszędzie jest zawsze pierwsza :)

Ale masz przeboje. Też bym chyba ich rozszarpała :evil: Co za amatorzy :strach:

Cóż koty .....tyle w temacie o nich :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sie 29, 2016 18:34 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

MalgWroclaw pisze:Druga dochodzi a ja w tramwaju. Wracam z pracy może do trzeciej dotrę

:strach: :strach: :strach:

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon sie 29, 2016 19:42 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 38

MaryLux pisze:
MalgWroclaw pisze:Druga dochodzi a ja w tramwaju. Wracam z pracy może do trzeciej dotrę

:strach: :strach: :strach:

Ja się boję mojej środy choć cieszę się ,że nie muszę wracać do domu komunikacją miejską.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]