MaryLux pisze:Ciociu, czy mam przylecieć i Cię wygrzać?
Inka
Tak Inusiu pomożesz dziewczynką.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Widać jak dawno nie chorowałam bo zapomniałam jak to jest .
Pierwsza noc za mną i trzy antybiotyki wzięte. Jak na chwilę obecną poprawy nie czuję żadnej. Nadal bardzo boli mnie gardło, mówię tak że mnie nie słychać , jest mi na przemian zimno i gorąco i przez to tak niemiłosiernie się kręcę że pościągałam całe prześcieradło . Zdjęłam je w końcu całkowicie bo zaczęło mnie uwierać i przeszkadzać.
Wczoraj wieczorem to nawet mamę poprosiłam by sprzątnęła dziewczynką kuwety bo gdy się tylko schyliłam czułam jak zaciska mi się gardło i prawie przestaję oddychać.
Może jakaś specjalnie szczęśliwa nie była ale wnusią posprzątała.
Zaraz idę się położyć tylko spróbuję skończyć śniadanie i wziąć swoje leki. Pół bułeczki kajzerki memłam już od półgodziny i nie mogę jej przełknąć.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Widać jak dawno nie chorowałam bo zapomniałam jak to jest .
Pierwsza noc za mną i trzy antybiotyki wzięte. Jak na chwilę obecną poprawy nie czuję żadnej. Nadal bardzo boli mnie gardło, mówię tak że mnie nie słychać , jest mi na przemian zimno i gorąco i przez to tak niemiłosiernie się kręcę że pościągałam całe prześcieradło . Zdjęłam je w końcu całkowicie bo zaczęło mnie uwierać i przeszkadzać.
Wczoraj wieczorem to nawet mamę poprosiłam by sprzątnęła dziewczynką kuwety bo gdy się tylko schyliłam czułam jak zaciska mi się gardło i prawie przestaję oddychać.
Może jakaś specjalnie szczęśliwa nie była ale wnusią posprzątała.
Zaraz idę się położyć tylko spróbuję skończyć śniadanie i wziąć swoje leki. Pół bułeczki kajzerki memłam już od półgodziny i nie mogę jej przełknąć.
ale Cię dopadło straszne choróbsko
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ciociu, czy mam przylecieć i Cię wygrzać?
Inka
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ciociu, czy mam przylecieć i Cię wygrzać?
Inka
No to lecem - przy okazji ucieknę tej wstrętnej @, ona mnie od rana głodzi!
agusialublin pisze:A Cię Ewuś rozłożyło![]()
leż ile wlezie i się wygrzewaj, powolutku i będzie lepiej![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 48 gości