Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lilianaj pisze:Ojejku! A co tu tak cichutko? Czyżby Migotka, Pusia i Hugonek już spali i w ogóle nie łobuzowali? Nie, to chyba nie to...
Pewnie pańcię mają zapracowaną i zmęczoną.
lilianaj pisze:To znaczy, że już lepiej się czujesz.
To dobrze, że odpoczynek Ci pomógł.
Gosiagosia pisze:To chyba jakaś choroba ale ja już chyba się nie zmienię i będę zawsze latać ze ściereczkami, odkurzaczami. Chyba muszę kupić taki odkurzacz jak ma Marta co sam sprząta
KatS pisze:Dobrze sobie czasem zrobić taką regenerującą drzemkę. Mam nadzieję, ze pomogła na ból głowy
KatS pisze:Gosiagosia pisze:To chyba jakaś choroba ale ja już chyba się nie zmienię i będę zawsze latać ze ściereczkami, odkurzaczami. Chyba muszę kupić taki odkurzacz jak ma Marta co sam sprząta
Też na to choruję. Odkurzacz kiedys sobie pewnie sprawię, ale mam obawy, że i tak będę po nim poprawiać
KatS pisze::1luvu:![]()
![]()
U mnie własnie Ciri wystawia do góry bialutki brzuszek. Uwielbiam takie widoki
Gosiagosia pisze:KatS pisze:Gosiagosia pisze:To chyba jakaś choroba ale ja już chyba się nie zmienię i będę zawsze latać ze ściereczkami, odkurzaczami. Chyba muszę kupić taki odkurzacz jak ma Marta co sam sprząta
Też na to choruję. Odkurzacz kiedys sobie pewnie sprawię, ale mam obawy, że i tak będę po nim poprawiać
Masz rację ja też jestem taki obserwatorMęża jak nie widzi to też poprawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 13 gości