KatS pisze:Moli - musze się kiedys wybrać nad morze robić foty, jak się uda to wrzucę na forum![]()
Klaudia - oj to szkoda, że nie pójdzieAle dobrze, że będzie nowy komp niedługo
Ta gra nie jest długa, na kilka godzin, a zagrożenia Simsów znam - można się wkręcić na amen. A tutaj to się wszystko kończy zanim nas na dobre pochłonie i wciągnie
Z gier takich horrorowych to nie bardzo znam, mnie mało co tak wciąga w tym gatunku, a już nie znosze zupełnie jakichs gier o zombie itp. A Dragon Age znasz? To nie horror, ale mają bardzo ciekawe historie i można romansować - ale to jesli lubisz RPGpierwsza częsć chyba nie ma jakichs strasznych wymagań sprzętowych, skoro nawet na moim badziewnym laptopie działała. Bo Wiedźminy gry są super, ale tam już trzeba porządnego kompa, mnie jeden padł od przeciążenia
![]()
O, jeszcze mogę polecić Zaginięcie Ethana Cartera, historia detektywa, który nawiązuje kontakt z duchami i rozwiązuje zagadkę kryminalną. Znaczy historia i klimat super, ale mnie denerwowało sterowanie i w końcu sobie odpusciłam, a w sumie ze względu na samą historię żałuję.
Teraz czekam aż chłop pójdzie spać (jeszcze z 2-3 godziny niestety), zgaszę sobie swiatło, naleję winka i będę przerabiać dalszy ciąg horroruNormalnie jak dziecko, nie mogę się doczekać
haha to jesteśmy podobne