Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina cz. 2 - do zamknięcia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 18, 2016 22:44 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

KatS pisze:Moli - musze się kiedys wybrać nad morze robić foty, jak się uda to wrzucę na forum :ok:

Klaudia - oj to szkoda, że nie pójdzie :( Ale dobrze, że będzie nowy komp niedługo ;) Ta gra nie jest długa, na kilka godzin, a zagrożenia Simsów znam - można się wkręcić na amen. A tutaj to się wszystko kończy zanim nas na dobre pochłonie i wciągnie ;)
Z gier takich horrorowych to nie bardzo znam, mnie mało co tak wciąga w tym gatunku, a już nie znosze zupełnie jakichs gier o zombie itp. A Dragon Age znasz? To nie horror, ale mają bardzo ciekawe historie i można romansować - ale to jesli lubisz RPG ;) pierwsza częsć chyba nie ma jakichs strasznych wymagań sprzętowych, skoro nawet na moim badziewnym laptopie działała. Bo Wiedźminy gry są super, ale tam już trzeba porządnego kompa, mnie jeden padł od przeciążenia :oops:
O, jeszcze mogę polecić Zaginięcie Ethana Cartera, historia detektywa, który nawiązuje kontakt z duchami i rozwiązuje zagadkę kryminalną. Znaczy historia i klimat super, ale mnie denerwowało sterowanie i w końcu sobie odpusciłam, a w sumie ze względu na samą historię żałuję.
Teraz czekam aż chłop pójdzie spać (jeszcze z 2-3 godziny niestety), zgaszę sobie swiatło, naleję winka i będę przerabiać dalszy ciąg horroru ;) Normalnie jak dziecko, nie mogę się doczekać :roll:

haha to jesteśmy podobne :D ja też zawsze czekam aż chłop pójdzie spać, biorę słuchawki, winko i pół nocy jestem w innym świecie :D Ja stąd mam gry http://www.alawar.pl/ukryte_obiekty/ :ryk: :oops: oczywiście to dla dzieci czy młodzieży, ale przynajmniej wiem że mi pójdzie na kompie :D Ale marzy mi się taka normalna gra :) Nie znam tych gier o których mówisz :) Mój sobie właśnie puścił w tym pokoju w którym siedzę lanie sie po mordzie - blee :/ a myślałam, że spać pójdzie.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Czw lut 18, 2016 22:51 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Przejrzę sobie, ja nieraz lubię takie dla dzieci :D
Ja nie dosć, że zawsze czekam aż on pójdzie spać, to jeszcze co chwilkę podpytuję, czy aby nie jest spiący... bo jutro rano musi wstać do pracy... czasem mam wrażenie, że jeszcze raz zapytam, a wyrzuci mnie przez okno :twisted: Nic nie poradzę, lubię być sama, żeby mi nikt nie truł d... ja, koty, winko i swiat jest mój 8)

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Czw lut 18, 2016 23:07 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

KatS pisze:Przejrzę sobie, ja nieraz lubię takie dla dzieci :D
Ja nie dosć, że zawsze czekam aż on pójdzie spać, to jeszcze co chwilkę podpytuję, czy aby nie jest spiący... bo jutro rano musi wstać do pracy... czasem mam wrażenie, że jeszcze raz zapytam, a wyrzuci mnie przez okno :twisted: Nic nie poradzę, lubię być sama, żeby mi nikt nie truł d... ja, koty, winko i swiat jest mój 8)

8O 8O 8O Oo to identycznie jak ja :P :ryk: Kocham ten stan :mrgreen: Siostro :piwa:

A tamte gry można na stronie podpatrzeć, a pobrać z chomika :)

klaudiafj

Post » Czw lut 18, 2016 23:10 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Piątka! :piwa: :piwa: :piwa: dlatego fajnie jest pracować z domu, nawet jak mam dużo do zrobienia to mogę równie dobrze robić to w nocy, w ciszy i spokoju... a rano spać ile chcę :)

Pobiorę sobie, przeglądam i fajnie wyglądają, kilka mnie zaciekawiło ;) Jak przerobię ten horrorek do końca of course.
Ostatnio edytowano Czw lut 18, 2016 23:19 przez KatS, łącznie edytowano 1 raz

KatS

Post » Czw lut 18, 2016 23:19 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Właśnie, dobrze pracować z domu i działać wg własnego rytmu :) Dla mnie najgorsza to praca od 8-16, bo połowę tego przesypiałam ;) Jednak wolę większy luz i pracę w godzinach, kiedy jestem najbardziej kreatywna, czyli wtedy kiedy wszyscy idą spać ;) Właśnie robię zdjęcia (obrabiam zrobione) - i może uda mi się je jeszcze ruszyć z tym dalej, bo prawie czuje moc :) A z rańca to jestem nie przytomna do 14 - nie lubię jak ktoś do mnie dzwoni przed 14 bo nie chce mi się nawet ust otwierać :D A ostatnio kumpel dzwonił o 12 i nie odebrałam to napisał - nie mów że jeszcze śpisz, bo to jest NIENORMALNE! nie daruje mu :D

klaudiafj

Post » Czw lut 18, 2016 23:26 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

A tymczasem koty zajęły łóżko piętrowe:
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2016 22:20 przez KatS, łącznie edytowano 1 raz

KatS

Post » Czw lut 18, 2016 23:28 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Ja też się nie przyznaje czemu nie odbieram ;p a co robisz zawodowo?

Wracając do głównego tematu słodyczy :1luvu: :1luvu: :1luvu: Kochane Dziewczynki - śliczne obie :201461 :201461 :201461

klaudiafj

Post » Czw lut 18, 2016 23:37 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Dziewczynki są najkochańsze :1luvu: dziękujemy!

Edit: Co robi facet kiedy jest sam w domu i bardzo się nudzi: https://www.youtube.com/watch?v=7UIwjXO5nR4
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2016 22:20 przez KatS, łącznie edytowano 1 raz

KatS

Post » Pt lut 19, 2016 0:27 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

:201421 No super praca, ważna i robisz karierę :) Wszystko co dotyczy środowiska, przyrody i zwierząt jest mi bliskie :) Ja robię zdjęcia ;)

Pewnie już jedziesz z grą :D Ja sobie załączyłam muzykę z lat 80/90 dopijam piwo i chyba otworzę drugie - spać mi się nie chce, a za to mam wenę do pracy :D

klaudiafj

Post » Pt lut 19, 2016 0:30 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Stellunia zasnęła na otwartym laptopie, ciepło jej tam, bateria dobrze grzeje. Może jej podstawię pod dupcię termofor skoro tak jej się spodobało -w sumie mnie zaskoczyła, bo to nie jest zazwyczaj kot ciepłolubny :D Ani ona, ani Ciri ni są piecuchami.
:piwa: Na zdrowie!
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2016 22:21 przez KatS, łącznie edytowano 1 raz

KatS

Post » Pt lut 19, 2016 0:33 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Dzięki i nawzajem :piwa:
Ja też zawsze czekam aż m. pójdzie spać no i moj już poszedł. Tosia chce się bawić, Marysia nie chce się z Tosią bawić i Tosia marudzi. Ja nie będę się z nimi bawić teraz, bo chce robić co zaczęłam.
Tosia też jest ciepłolubna, tylko po sterylce bardzo potrzebowała ciepła, a tak to się nie chce przykrywać :)

edit. Tosia jest słodziutka :) ukulałam jej malutką piłeczkę z papieru, taką 2 cm średnicy i mi aportuje a ja jej rzucam :)

klaudiafj

Post » Pt lut 19, 2016 0:36 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

A własnie, napisałas o przykrywaniu i sobie skojarzyłam, że jednak Ciri od kilku dni włazi pod kołdrę w łóżku. Rano, jak do nas wskakuje na mizianki. Czyli może trochę ciepłolubnosci w niej jest...? Bo tak normalnie nie ciągnie jej w pobliże grzejników, nie jest zachwycona jak ją przykrywam kocykiem. Ale pod kołderką lubi leżeć, bardzo wtedy mruczy. Czyli może one obie po prostu nie odkryły jeszcze przyjemnosci piecuchowania i wszystko przed nimi :D
Ale jak Stelli wygodnie na tym laptopie to naprawdę nie wiem 8O

E: Uwielbiam jak koty aportują :D Ciri też to robi, Stella ostatnio już nie, ale Ciri jak piesek, przynosi mi swoje szmaciane myszki, oddaje do ręki i czeka, aż jej rzucę :D

KatS

Post » Pt lut 19, 2016 0:40 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Tak myslę, że nie odkryły :D A na laptopie jest bardzo wygodnie - Tosia potwierdza :D

klaudiafj

Post » Pt lut 19, 2016 0:46 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Czyli nic tylko kupić drugi laptop i oba trzymać cały czas włączone, żeby grzały :ryk:

KatS

Post » Pt lut 19, 2016 0:54 Re: Stella i Ciri, dziewczyny z Dublina - cz. 2

Właśnie :D

klaudiafj

[poprzednia][następna]