Mysz [*] i jej służba.Nadeszło nowe

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 09, 2016 10:41 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Myszolandia pisze:mi tak na razie na zmiany pogody nie dzieje się nic,tylko jak pochodzę trochę ,to odczuwam takie "rwanie",ale nie w miejscu złamania,tylko ogólnie tego śródstopia,jak był gips założony
pewnie te ścięgna całe dostają większego ruchu i się rozruszają,bo wczesniej tak bałam się trochę więcej łazić i tak trochę oszczędzałam bardziej tę nogę,ale teraz po tej wizycie u orto,jak już sam osobiście mi powiedział,ze jest zadowolony z postępu i nie ma sensu ciągnąć leczenia,to staram się trochę bardziej ją rozruszać,tym bardziej,ze za tydzień do pracy,a tam kocioł,zamówień w .... i ciut ciut,ale i tak nei mam zamiaru całego pałera z siebie dawać jak wcześniej,ze za siebie i nieraz za kogoś pracowałam,teraz będę tylko za siebie

i tak trzymaj :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lut 09, 2016 12:02 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Myszolandia pisze::ryk: :ryk: :ryk:

to DUża :ryk:

Ofelko ,to wiesz co zrób ?
Weź kiedyś tak się odwiń i jej bzdyla puść,mojej jak kiedyś tak puściłam (trochę nieświadomie no ) ,to ponoć jej się mózg zresetował
Ale za to z jakim finiszem : więcej buziaków,na moje miauczenie,stała kole moich stópek,skromnie mówiąc uroczych itepe itede normalnie jak pragnę być lwem,tak było

MB&Ofelia pisze:Zdrowego kopytka życzę!

kalair pisze:Biedulko, niech szybko sie zrasta, zarasta..goi.. :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

dzienks dzienks :ok: :ok: :ok:

Uśmiałam się z tego bzdyla. :D :ryk: :ryk: Życzę zdrówka.
Obrazek

jasia.stargard2

Od: Wto sty 27, 2015 16:02

Post » Wto lut 09, 2016 13:05 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Myszolandia pisze:Królewienko kochana ja często siadam foką albo doopą,zależy od ustawienia obu w trakcie zabawy :mrgreen: i potem dłużej siedzę,Duża gada,że ma ogrzewanie podłogowe,ciekawe kiedy założone,hmm,w blokach ,hmmm,ale nic to,najważniejsze,ze ponoć ona lubia to ciepło z moich zacnych części ciała mrrraaauuu :mrgreen:

obśmiałam się :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto lut 09, 2016 16:52 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

mir.ka pisze:
Myszolandia pisze:mi tak na razie na zmiany pogody nie dzieje się nic,tylko jak pochodzę trochę ,to odczuwam takie "rwanie",ale nie w miejscu złamania,tylko ogólnie tego śródstopia,jak był gips założony
pewnie te ścięgna całe dostają większego ruchu i się rozruszają,bo wczesniej tak bałam się trochę więcej łazić i tak trochę oszczędzałam bardziej tę nogę,ale teraz po tej wizycie u orto,jak już sam osobiście mi powiedział,ze jest zadowolony z postępu i nie ma sensu ciągnąć leczenia,to staram się trochę bardziej ją rozruszać,tym bardziej,ze za tydzień do pracy,a tam kocioł,zamówień w .... i ciut ciut,ale i tak nei mam zamiaru całego pałera z siebie dawać jak wcześniej,ze za siebie i nieraz za kogoś pracowałam,teraz będę tylko za siebie

i tak trzymaj :ok:

mam zamiar ,i nie puszczać :mrgreen:
jasia.stargard2 pisze:
Uśmiałam się z tego bzdyla. :D :ryk: :ryk: Życzę zdrówka.

nie wiem co ta Móhówka wymyśla :mrgreen:
Moli25 pisze:
Myszolandia pisze:Królewienko kochana ja często siadam foką albo doopą,zależy od ustawienia obu w trakcie zabawy :mrgreen: i potem dłużej siedzę,Duża gada,że ma ogrzewanie podłogowe,ciekawe kiedy założone,hmm,w blokach ,hmmm,ale nic to,najważniejsze,ze ponoć ona lubia to ciepło z moich zacnych części ciała mrrraaauuu :mrgreen:

obśmiałam się :ryk:

ciii :mrgreen:
MB&Ofelia pisze:Myś. Nie bardzo wię co to jezd bzdyl i jak się go wypuszcza. Ja ino wypuszczam w ruch pazurki i ząbki. Ale Duża to ino odskikuje i piska. Gorzej niż Mała Ciorna.
Książniczka Ofelja

Słońće Ty moje,to jest to coś,co wypuszczasz tylnymi warami wiesz ? ,i czujesz wtedy wiatr we włosach,tfu futerku przy d.....uszy i 3 kilo mniej wiatru w brzusiu :mrgreen:
Umówmy się,że nazwiemy to to "fruwakiem" tak,żeby mnie nikt nie zgłosił do TODu (Towarzystwa Opieki nad Dużymi)jak się domyśli,że Cię namawiam do niecnych celów dobra ?
Bo te nasze Duże trza od doopy strony obsługiwać jak nieposłuszne
Najpierw puszczasz takiej "fruwaka aromata" a jak to nie działa to wtedy pazurki i ząbki
Tera kminisz?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lut 09, 2016 17:24 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Myszolandia pisze::piwa:
Kiedyś musi być ten pierwszy raz,Ewa jak u Ciebie ? :mrgreen:

Obrazek

Jeszcze nie ale, ale..... :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto lut 09, 2016 19:08 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

no to :ok: :ok: :ok: :ok:

a ja postanowiłam się uwalić trochę na Dużej,a co :mrgreen:

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 10, 2016 10:17 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Myś. Już wię co to bzdyl albo fruwak. Jak byłam malutka to miałam okropecznie dużo wiatru w brzusiu. Teraz nie mam i Duża mówi że to dlatemu że amciam miąso a nie śmieci. Chyba muszę swię dobrać do śmieciów to zrobię sobie wiater w brzusiu i fruwaka!
Książniczka Ofelja

Prawdę miauczy. Gazowała niesamowicie na whiskasie. Trzeba było w masce gazowej chodzić. Na innych karmach, a zwłaszcza odkąd jest na barfie, zero gazów. I jakie czyste powietrze!
Duża
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro lut 10, 2016 12:34 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

MB&Ofelia pisze:Myś. Już wię co to bzdyl albo fruwak. Jak byłam malutka to miałam okropecznie dużo wiatru w brzusiu. Teraz nie mam i Duża mówi że to dlatemu że amciam miąso a nie śmieci. Chyba muszę swię dobrać do śmieciów to zrobię sobie wiater w brzusiu i fruwaka!
Książniczka Ofelja

Jak Duża będzie natrętna,bierz cokolwiek,co może stworzyć fruwaka :mrgreen:

MB&Ofelia pisze:Prawdę miauczy. Gazowała niesamowicie na whiskasie. Trzeba było w masce gazowej chodzić. Na innych karmach, a zwłaszcza odkąd jest na barfie, zero gazów. I jakie czyste powietrze!
Duża

Nasza już nie pamiętam po czym tak waliła,ale tak samo odlot był w pińcet po takim strzale
Nie wiem czy nie po kity kacie ,ale to było hoho kope lat temu,to tak już nie kojarze teraz dokładnie co nam umilało powietrze
Teraz na szczęscie czysto i nie odlotowo od kilku lat
Z barfem planowałam spróbować,ale znowu część mięcha bym musiała mrozić,a ta rozmrożonego nie ruszy krulewna kórde
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro lut 10, 2016 12:44 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Hej Sylwuś :)
Zabiorę się za "to" w weekend, bo mam wolny :)
Moje na szczęście nie puszczają bąków. Tosia jak była mała co co chwilę, a potem jej przeszło. Raz jeden Kitusia puściła bąką - jeden bąk na 14 lat - wierzcie mi - to było mocne! :mrgreen:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Śro lut 10, 2016 13:05 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

klaudiafj pisze:Hej Sylwuś :)
Moje na szczęście nie puszczają bąków. Tosia jak była mała co co chwilę, a potem jej przeszło. Raz jeden Kitusia puściła bąką - jeden bąk na 14 lat - wierzcie mi - to było mocne! :mrgreen:

Raz a porządnie :wink:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw lut 11, 2016 15:00 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

:1luvu: :201461
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw lut 11, 2016 17:42 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Hej Nasze Kochane Miśki wszystkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: i każde z osobna :1luvu: :1luvu: :1luvu:

klaudiafj pisze:Hej Sylwuś :)

ja musże przestudiować barfowe sprawy na spokojnie,najlepiej pogadać z kimś ,kto juz dłuższy czas go stosuje
MB&Ofelia pisze:
Raz a porządnie :wink:

i celnie :mrgreen:
mir.ka pisze::1luvu: :201461

Hej Miruś :1luvu: :1luvu:

Osobiście nie lubię pisania posta za postem,ale następny post musi być osobno ....
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lut 11, 2016 17:49 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Wczoraj byłam za bardzo nie w formie,jak przeczytałam jedną wiadomość,najpierw w smsie ,potem na forum
Dzisiaj jakos przetrawiłam,ale nie moge przestać myśleć..
Niektórzy juz pewnie wiedzą,a ci którzy jeszcze nie,to wczoraj odszedł od nas kocia legenda miau,kot,po którym forum już nie będzie takie samo ...
Cholernie będzie mi brakowało jego gadek,zdjęć i wszystkiego ..
Mru [*]
muj Mró :(
z tego wątku > klick

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw lut 11, 2016 19:44 Re: Mysz i jej służba,część...bo ja wiem która? :P

Mój przyjaciel Mru [*].
Nie ma już czterech Muszkieterów.
Zawsze do mnie mówił Hakerku.
Mysiu, wiem, że ty też go opłakujesz.
Haker załamany

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

[poprzednia][następna]