Moli25 pisze:Gaja jakie ma oczy piękne

cos czuje ze Tosia Klaudi bedzie miała tez takie wielkie żółte
Morfeusz jaki śpiący, na siedząco spi
Ah, Joachim, moj ulubiony misio

mam wrażenie po zdjęciach ze ma duuuuzo puszystej sierści
Fajny korzeń

Tak, Gaja ma piękne oczy, duże, a kolor zależy - czasem ma żółty, czasem zielony. Zależy od pogody czy co? A że te oczyska ma takie duże, to na fotkach wychodzę takie dwie latareczki

Morfeuszek często tak kima, tyle mu mówię, żeby się wygodnie położył, a on dalej swoje

A Joachimek - taaak, ma tej sierści zatrzęsienie. Jakby futro z Gajeczki wziąć i Morfeuszka to pewnie i połowy nie było tego, co Joachimek ma na sobie.

Klaudia, balans bieli to ja ustawiam, ale zauważyłam dziś, że przy takim słonecznym dniu nawet jak ustawię na najciemniejszy, to i tak biały będzie trochę prześwietlony. A w trybie iA wogóle nie mogę balansu ustawiać, w tym trubie aparat sam wszystko robi. Najśmieszniej było, jak śpiącemu Morfeuszkowi robiłam zdjęcie i chciałam sam nosek w makro, a aparat uparcie pokazywał, że będzie robić zdjęcie nocne

Mam zabawy z tym aparatem... muszę jeszcze wypróbować te bajerki plastyczne, częśc już próbowałam - czarno-białe, retro czy zabawkę. Ale jeszcze część do zobaczenia

No i co dzień muszę ładować akumulatorek, bo 300 zdjęć to teraz cykam i cykam. Oczywiście większość zdjęć do wyrzucenia, bo na razie sobie próby takie robię różne

Klaudia, Ty też tak szalejesz jak Co przyjdzie nowy sprzęt?

A grzybka nie próbowałam. Ja się zupełnie na grzybach nie znam, więc nie zrywam, tylko zdjęcia robię

Klaudia, zdjęcia naprawdę piękne, czy tak z grzeczności mówisz? Bo aj wiem, że fotograf ze mnie marny...