Sihaja pisze:Hej
Hej Dorotko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Witaj Ewciu.
Miłego czwartku życzę i spokojnej pracy
isabell36 pisze:Ciociu Ewo
dziękuję za pieniążki na whiskasa![]()
![]()
![]()
![]()
to ja musiałem napisać bo duża ma sklerozę![]()
kochający Cię Boss
![]()
![]()
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Witaj Ewciu.
Miłego czwartku życzę i spokojnej pracy
Witaj Monia !
Początek dnia był tragiczny, koszmarny i z nerw się popłakałam bo bezmyślność poniektórych osób jest druzgocąca. Gdy przyszłam dziś rano do pracy wszystko mi opadło
klaudiafj pisze:Hej Ewuś
Trochę mi jej żal. Dziewczyna jest w kompletnej d... i przez to reaguje dziko. Może przyszła do pracy z poczucia obowiązku - zamiast nie przyjść i nawalić. Sama mogła nie zauważyć, że mocno różni się od innych ludzi. Dyscyplinarka może nie jest dobrym wyjściem, bo nie pozwoli jej stanąć na nogach a wręcz przeciwnie... We mnie znów odzywa się obrońca uciśnionych :/
Buziaczki dla Zuzinki i Polinki
Ewa L. pisze:Początek dnia był tragiczny, koszmarny i z nerw się popłakałam bo bezmyślność poniektórych osób jest druzgocąca. Gdy przyszłam dziś rano do pracy wszystko mi opadło
Myszolandia pisze:klaudiafj pisze:Hej Ewuś
Trochę mi jej żal. Dziewczyna jest w kompletnej d... i przez to reaguje dziko. Może przyszła do pracy z poczucia obowiązku - zamiast nie przyjść i nawalić. Sama mogła nie zauważyć, że mocno różni się od innych ludzi. Dyscyplinarka może nie jest dobrym wyjściem, bo nie pozwoli jej stanąć na nogach a wręcz przeciwnie... We mnie znów odzywa się obrońca uciśnionych :/
Buziaczki dla Zuzinki i Polinki
z jednej strony tak,ale z drugiej jest na tyle dorosła i rozumna (chyba) ,że będąc w pracy po pijaku wie co to oznacza
Znacznie lepiej by wyglądało,jakby właśnie zadzwoniła,że nie da rady przyjść,nie musiała się chwalić,że jest "po",jak się wstydziła tego ale powiedzieć chociażby,że "zatruła się" ,zdarzyć się moze każdemu.Nie ma jej ? trudno,nic by się nie zadziało,na następny dzień nikt by tego nie pamiętał ,że jej nie było
A tak to nie dość,ze sobie nabrudziła w papierach to jeszcze i notkę na policji też na pewno ma,bo na pewno policja odnotowała wyskok w/w i teraz niech gdzieś jakaś zadyma by była po pijaku w jej okolicy gdzie mieszka,a nie znaleźli by nikogo na miejscu ,ale zanotowana już jest i pierwsze co uderzą do niej,nawet jak jest niewinna.Sprawy, zeznania,udowandnianie niewinności itp
Pomijając obciach dla samego sklepu,bo klienci nieźle musieli sobie pomyśleć,kogo zatrudniają,bo słychać zadymę pewnie byłoEwa L. pisze:Początek dnia był tragiczny, koszmarny i z nerw się popłakałam bo bezmyślność poniektórych osób jest druzgocąca. Gdy przyszłam dziś rano do pracy wszystko mi opadło
Upss ,a co tam ?
Hej Miśki Wszystkie Tsy![]()
![]()
klaudiafj pisze:haha tak niech idzie! Ja myślałam, że to klient a nie pracownica. Dla mnie to bardzo tanie kanapki! Za bezcen. Spodziewałabym sie ceny 6 zł za jedną i była by to cena niska. Też nie wiem jaka duża, ale nigdy nie widziałam kanapki za takie grosze
MaryLux pisze:Ja się spodziewałam min. 3 zł/szt., tak u nas stoi w bufecie najtańsza wersja kanapki
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:haha tak niech idzie! Ja myślałam, że to klient a nie pracownica. Dla mnie to bardzo tanie kanapki! Za bezcen. Spodziewałabym sie ceny 6 zł za jedną i była by to cena niska. Też nie wiem jaka duża, ale nigdy nie widziałam kanapki za takie grosze
Klaudia Klient. Pracownikow mam świetnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: badgstuff i 85 gości