barbarados pisze::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje też tak . Przyłapujesz kota z pazurem wczepionym w wersalkę , a onNo co ? To nie ja drapę
no dokładnie !!!!!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze::lol:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje też tak . Przyłapujesz kota z pazurem wczepionym w wersalkę , a onNo co ? To nie ja drapę
vanesia1 pisze:Hahaha, u Ciebie też amatorka wersalek?![]()
Rilla07 pisze:Nawet nie chcę myśleć jak wygląda nasza kanapaRobi za drapak
![]()
Co koty tak lubią w tych meblach ?
ewa_mrau pisze:Rilla07 pisze:Nawet nie chcę myśleć jak wygląda nasza kanapaRobi za drapak
![]()
Co koty tak lubią w tych meblach ?
może właśnie MEBEL?
... mry!
barbarados pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
asim pisze::1luvu:![]()
barbarados pisze:Chyba im trzeba odwrotnie . Meble drap , drapaka nie rusz . Moze wtedy z zapałem będą ryć pazurami drapak
mag828 pisze:barbarados pisze:Chyba im trzeba odwrotnie . Meble drap , drapaka nie rusz . Moze wtedy z zapałem będą ryć pazurami drapak
najgorsze, że Mati nawet nie próbuje dobierać się do drapaka... za to woli boki oparcia kanapy, których Fryga nigdy nie ruszała - czyli każda ma swoją "działkę" do drapania na kanapie
barbarados pisze:mag828 pisze:barbarados pisze:Chyba im trzeba odwrotnie . Meble drap , drapaka nie rusz . Moze wtedy z zapałem będą ryć pazurami drapak
najgorsze, że Mati nawet nie próbuje dobierać się do drapaka... za to woli boki oparcia kanapy, których Fryga nigdy nie ruszała - czyli każda ma swoją "działkę" do drapania na kanapie
Moja koleżanka pokupowała takie płaskie deseczki z sizalem , drapaczki takie i poprzyczepiała do boków kanapy . Koty drapią dalej a ona ma niepowtarzalną kanapę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 134 gości