♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥Jesteśmy !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 03, 2014 18:10 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

moje już po kolacji :)
a nasz dokarmiany Rudy (zakładowy) znowu nie przychodzi :(
chyba gdzieś ma lepsze miejsca bo nie zawsze się zjawia :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro wrz 03, 2014 18:20 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

mir.ka pisze:moje już po kolacji :)

Ja też czasem w ogóle nie widzę kotów osiedlowych.
Zostawiam im jedzonko i wracam, jedyne co mnie pociesza, to fakt że bardzo wiele osób zostawia im jedzonko przy różnych blokach i śmietnikach ;)
Czasami nie mam gdzie dać mojej miseczki... :D
Mają gdzie wybierać :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Od: Wto lip 30, 2013 17:49

Post » Śro wrz 03, 2014 18:23 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Rilla07 pisze:
mir.ka pisze:moje już po kolacji :)

Ja też czasem w ogóle nie widzę kotów osiedlowych.
Zostawiam im jedzonko i wracam, jedyne co mnie pociesza, to fakt że bardzo wiele osób zostawia im jedzonko przy różnych blokach i śmietnikach ;)
Czasami nie mam gdzie dać mojej miseczki... :D
Mają gdzie wybierać :D

wydaje nam się, ze on też chodzi do bloków obok, zimą to nawet podobno nocował na klatce
to bloki zakładowe i kot zakładowy to nie przeszkadza :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro wrz 03, 2014 18:27 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

mir.ka pisze:

wydaje nam się, ze on też chodzi do bloków obok, zimą to nawet podobno nocował na klatce
to bloki zakładowe i kot zakładowy to nie przeszkadza :wink:

Byle by miał co jeść zimą i gdzie się schronić ;)
Moje pączki w maśle są zazdrosne jak wracam... bo czują ode mnie whiskasa i prawie mnie taranują :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Zapraszam na ubrankowo-butkowy bazarek <3 http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=164058
"Tyl­ko dwie rzeczy są nies­kończo­ne: wszechświat oraz ludzka głupo­ta, choć nie jes­tem pe­wien co do tej pierwszej" Albert Einstein

Rilla07

Post » Śro wrz 03, 2014 18:34 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Witam :201454
Ja się cieszę, że moje nie są takimi zazdrośnikami :mrgreen: A Miś (pies) jak tylko się zbliża pora karmienia bezdomniaczków (rano na szczęście śpi ;) ), wszczyna straszny lament - szybciej, szybciej - krzyczy :ryk: :1luvu:
kicikicimiauhau

Post » Śro wrz 03, 2014 18:50 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Rilla07 pisze:Muszeron chyba chciał mi dzisiaj zrobić przyjemność, bo drzemał sobie na szczycie nieszczęsnej wieży :D

Obrazek

Obrazek

Teemcia w tym czasie spał zwinięty w kłębuszek na naszym łóżku ;)

Obrazek

Obrazek

Zaraz pewnie zerwą się na równe łapy, bo idę za chwilę dać bezdomniczkom a potem kolacja dla kocurków ;)

Cześć słodcy panowie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Muszonku ale ładnie ci na tej wieżyczce :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Teemulek w kółeczku, zawsze to cieplej :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Śro wrz 03, 2014 19:11 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Słodziak :1luvu:
A moje starają się ukraść jedzonko dla bezdomniaków . :twisted: Choćby ziarenko suchego , to już jest łup ! :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro wrz 03, 2014 19:16 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

barbarados pisze:Słodziak :1luvu:
A moje starają się ukraść jedzonko dla bezdomniaków . :twisted: Choćby ziarenko suchego , to już jest łup ! :twisted:

takie kradzione najlepsze ;)

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Śro wrz 03, 2014 19:21 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Taaaaaaaaaaaa ..... :twisted:

barbarados

Post » Śro wrz 03, 2014 19:38 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

kicikicimiauhau pisze:Witam :201454
Ja się cieszę, że moje nie są takimi zazdrośnikami :mrgreen: A Miś (pies) jak tylko się zbliża pora karmienia bezdomniaczków (rano na szczęście śpi ;) ), wszczyna straszny lament - szybciej, szybciej - krzyczy :ryk: :1luvu:

Hej Beatko :1luvu:

A Miś nie podjada kociej karmy? ;)
Wróciłam i oczywiście musiałam natychmiast napełnić miski moich paniczów, bo wydawali z siebie nieziemskie lamenty :ryk:

Miraclle pisze:

Cześć słodcy panowie :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cześć Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Muszonku ale ładnie ci na tej wieżyczce :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Teemulek w kółeczku, zawsze to cieplej :mrgreen:

Hej Basieńko :1luvu:

To samo mu powiedziałam, żeby częściej z niej korzystał :ryk:
Niedługo zacznie się sezon kaloryferowy to kociaste będą prze szczęśliwe ;)

Mnie odprowadzają do drzwi licząc, że coś mi spadnie 8)
Ich michy pełne, ale cudze lepsze, wiadomo :D

mag828 pisze:

takie kradzione najlepsze ;)

Dokładnie tak :D
Jak ja to mówię "pomacane, zaklepane" a dotyczy to wszelakiego jedzenia, które przypadkiem zostawię na stole :twisted:
Ostatnio edytowano Śro wrz 03, 2014 19:47 przez Rilla07, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro wrz 03, 2014 19:42 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

Zostawione ? nie , nie . Moje wyrywaja mi z zębów . Próbuje sobie przygotować jakiś tekst dla weta , jak pójdę z kotem , którego przypadkowo ugryzłam w łapkę , bo mi ja pchał w zęby . :?

barbarados

Post » Śro wrz 03, 2014 19:45 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

barbarados pisze:Zostawione ? nie , nie . Moje wyrywaja mi z zębów . Próbuje sobie przygotować jakiś tekst dla weta , jak pójdę z kotem , którego przypadkowo ugryzłam w łapkę , bo mi ja pchał w zęby . :?

no po prostu padłam... :ryk: :ryk: :ryk:

mag828

Post » Śro wrz 03, 2014 19:46 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

No ja też :ryk: :ryk:

Muszer raz jadł ze mną hamburgera takiego domowej roboty, ja z jednej, on z drugiej :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

Rilla07

Post » Śro wrz 03, 2014 19:49 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

:wink:
Najmłodsze grzebią mi łapkami w talerzu . Jedna z jednej strony , druga z drugiej . :mrgreen:

barbarados

Post » Śro wrz 03, 2014 19:51 Re: ♥♥♥ Muszu i Teemo cz.2 ♥♥♥ Leśna fotorelacja str 5

barbarados pisze::wink:
Najmłodsze grzebią mi łapkami w talerzu . Jedna z jednej strony , druga z drugiej . :mrgreen:

taaa, a ja się Mati przejmuję ;)
że PRÓBUJE podjadać, ale już coraz częściej wie, że to moje jedzonko ;)

mag828

[poprzednia][następna]